No rītiem dzert siltu citronūdens, siltu koraļļu ūdeni , pēc laiciņa pieneņu sakņu tēja , čagas tēja, karote maisījuma no kaltētām maltām vērmelēm, var piemaisīt biškrēsliņu ziedkopas un maltas krustnagliņas- uzdzert tīru ūdeni. Pamatā uzturā visu veidu dārzeņi, garšvielas, visi ēdamie zaļumi. Gaļu aizvieto ar veseliem vai maltiem riekstiem. Ir nopērkami aprokozu kodoliņi- B17. Katru dienu jāapēd līdz 10 kodoliņi. Ābolu sēklas. Arī sīpolu mizas satura B17. Tirgū ir nopērkamas dažādas sēklas, arī tās jāsamaļ un jātaisa maisījumi.
Jālieto balto un zilo jodu. Balto jodu gatavo piena glāzē iepilinot vienu pilienu joda. Divas trīs karotītes dienā.
Zilo jodu gatavo no stērķeļa : vāra 150 gramu ūdens. Vienlaicīgi sagatavo divas glāzes. Vienā 150 mililitri ūdens un karotīte stērķeļa, otrā- 50 grami ūdens un karotīte joda . Kad katliņā ūdens uzvārās, tajā ielej glāzi stērķeļa joda ,kad nedaudz padziest, tad pielej 50 mililitrus joda ūdens . Garšai var pievienot mazlietiņ citronskābes, jo bez tās jods zaudēs savas īpašības. Tura ledusskapī.
Visām tējām jāpievieno fermentēta Ivan čaj jeb Ugunspuķu lapu tēja, jo viņa palielina ārstniecisko tēju dziedniecisko efektu. Dienā izdzert 2-3 litri tikai siltu,tīru ūdeni, vēlams avota, tikai tukšā dūšā , pirms ēšanas. Ne daudz uzreiz, bet turēt trauku sev blakus un dzert pa malciņam.
Ševčenko metode : 40 grādu alkohols ar nerafinētu saulespuķu eļļu : 30 ml 1:1 . 5 min. intensīvi kratīt un izdzert cik ātri var paspēt.
Mātes piens.
27 sārmaināko produktu saraksts. Produkti, kas novērsīs vēzi, aptaukošanos un sirds slimības
Šveices mangolds (lapu bietes)
Tas ir viens no sārmainākajiem produktiem, kas veiksmīgi spēj aizsargāt mūsu organismu no vīrusiem, baktērijām un brīvajiem radikāļiem.
Melone
Melonei ir pārsteidzoši augsts pH līmenis – 8,5. Tādēļ noteikti pievienojiet šo produktu savai ēdienkartei. Tikpat veselīgi ir arī arbūzi, to sastāvā ir ļoti daudz šķiedrvielu un 92% ūdens.
Griķi
Griķos esošās uzturvielas nodrošina enerģiju visai dienai. Ēdiet vairāk griķus un jūs nostiprināsiet savu sirdi un uzturēsiet veselu sirds un asinsvadu sistēmu.
Olīveļļa
Tās sastāvā ir ļoti daudz vitamīnu E, nepiesātinātās taukskābes – vairāk nekā jebkurā citā produktā.
Linsēklas
To sastāvā ir ļoti daudz vitamīna E, šķiedrvielas un tas ir ļoti sārmains. Linsēklas var izmantot arī kā pretiekaisuma līdzekli, palīdzēs sievietēm menopauzes laikā.
Citi sārmaini produkti:
Avokado – pilns ar mononepiesātinātajiem taukiem, kas stiprina sirdi;
Banāni – pārsteidzošs superprodukts;
Ogas ar augstu antioksidantu saturu;
Burkāni – satur beta karotīnu, kas zināms par savām spējām uzlabot redzi;
Ķiploki – regulē asinsspiedienu;
Brokoļi – pazemina holesterīna līmeni;
Vīnogas – satur polivitamīnus un antioksidantus, kas palīdz pacientiem ar hipertensiju;
Ananass – palīdz notievēt;
Lucernas – viegli sagremojami un bagāti ar fermentiem, kas nodrošina normālu hormonu līdzsvaru;
Citroni – vissārmainākais produkts, kas novērš saaukstēšanos, klepu un gripu;
Briseles kāposti – piemīt īpašības cīnīties ar vēža šūnām;
Skābēti vai fermentēti produkti, kas ir dabīgie probiotiķi, noteikti iekļaujami ēdienkartē;
Ziedkāposti – lieliski var aizvietot maizi;
Greipfrūti – augsts A un C vitamīnu daudzums;
Aļģes – bagātas ar dzelzi un lieliski samazina skābu vidi;
Balodenes – regulē cukura līmeni asinīs;
Gurķi – to sastāvā ir 90% ūdens, kas sniedz ādai svaigumu;
Pētersīļi – piemīt zarnu detoksikācijas īpašības;
Mango – attīra resno zarnu;
Spināti – bagātīgs vitamīnu avots;
Apelsīni – pasargā no saaukstēšanās;
Papaja – izvada toksīnus no resnās zarnas
Pārtikas piedevas : Selēns ( pilieni), Folskābe, Mgnēzijs, D vitamīns, E vitamīns, graudainā lauku biezpienā uz 50 gr iemaisa 8 ēdamkarotes nerafinētu linsēklu eļļu, jāmaisa ne par ilgu, ne par neilgu- der tikai tas mirklis, kurā eļļa izzūd biezpienā, pēc tam tā atkal parādīsies, tad vairs neder. Divas stundas pēc lietošanas neko neēst, īpaši aprikožu kauliņus ne. Medu kopā ar ingvēru.
Mellenes, avenes, melnās žāvētās plūmes, granāti, brazīlijas rieksti, kokosrieksu pienu, dabisko. Zaļā neattīrītā kaņepju eļļa no ziedputekšņiem. Vībotnes lapas un ziedi, kaltēti malti vai stipra tēja, piparmētras, timiāns, oregons
Ševčenko metodi pielieto dažādu, itkā ‘’neārstējamu slimību’’ ārstēšanā. Vēzis, sarkoma, aknu ciroze, hepatīts, pankreatīts, nefrīts, čūlas, diabēts, hipertonija, stenokardija, artrīts, astma, alerģijas. 1) 30ml nerafinētas saulespuķu eļļas 2) 30ml 40% spirta 3) Noslēdzams trauks emulsijas pagatavošanai Eļļai un degvīnam jābūt augstākās kvalitātes. Eļļai – nerafinētai un svaigai, spirtam – alkohola procentam ne mazākam par 40%.Eļļu sajauc ar spirtu un 5 minūtes maisa. Pēc tam cik vien ātri var izdzer, lieto 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. Līdzeklis jālieto 10 dienas, pēc tam ir 5 dienu pārtraukums, un tad atkal 10 dienas. Tad atkal 5 dienu pārtraukums, un pēctam atkal 10 dienas jālieto. Pēctam jāņem 14 dienu pauze. Tāds ir ārstniecības kurss.
Nekādā gadījumā nedrīkst mainīt zāļu lietošanas grafiku – dzert tās mazākos vai lielākos daudzumos.
Breusa metodes pamatā ir speciāli izstrādāta diēta. Viņš ir ņēmis vērā to, ka vielmaiņa vēža skartās šūnās atšķiras no vielmaiņas veselās šūnās. Ieturot ārsta izstrādāto diētu, vēža šūnas iet bojā, jo tām trūkst olbaltumvielu. Diētas ievērošanas laikā netiek nodarīts ļaunums veselājām šūnām.
42 dienu laikā slimniekam ir jābadojas un jādzer tikai tējas un sula, kuras recepti speicāli izstrādājis dr. Breuss. Sulas spiešanai izmantot tikai bioloģiski audzētus un svaigus dārzeņus.
Sastāvdaļas:
300 g sarkanās bietes;100 g burkāni;100 g selerijas sakne;70 g svaigu kartupeļu sula;30 g redīsu.
Kartupeļu sula ir uz jautājuma, jo ir speciālisti, kuri neiesaka lietot visus nakteņus.
Nātres var lietot, ja nav pārāk recējošas asinis.
Pagatavošana:
No visiem produktiem ar sulu spiedi izspied sulu. Sulu uzglabā noslēgtā traukā ledusskapī. Sulu ir jāizkāš, lai tajā nebūtu nevienas cietas daļiņas, jo pacienti nedrīkst ēst diētas ievērošanas laikā nekādu cietu pārtiku – tā visa ir jāpārvērš sulā.
Lietošana
Sulu dzert viss dienas laikā pa 1 -2 malkiem. Ūdens vietā jādzer ārstnieciskās tējas no salvijas, un nātrēm.
Ricīneļļa , sasildīta, kompresē
Soda ar medu.
PAGATAVOŠANA:
Viss, kas Jums jādara, jāsavieno šīs divas sastāvdaļas – tējkarote dzeramās sodas ar ēdamkaroti medus. Tāds daudzums pietiks nedēļai. Maisījums jāgatavo uz nelielas uguns 10 – 15 minūtes. Nav ieteicams pēcāk glabāt ledusskapī.
LIETOŠANA:
Ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 1 – 3 reizes dienā, vidēji 2 vai 3 mēnešus. Pēc 30 dienām Jūsu organisma pH līmenis būs nobalanesējies un vide būs sārmaina.
Pretvēža kokteilis :
Kurkuma pus tējkarote, ingvers pus tējkarote, melnie pipari viena ceturtā daļa tējkarotes, ,aukstā spieduma olīveļļa viena ēdamkarote.
Kviešu asni : 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Uzsāk ar 3 gramiem maltu kviešu asnu dienā, pakāpeniski palielinot daudzumu līdz 6 gramiem diennaktī.
Silta ūdens glāzē iemaisīt pusi citrona sulas un pusi tējkarotes sodas.
Ar sēnīti slimās augu lapās ir salvestrols, kurš nonāvē vēža šūnas
Graviola koka augļi- Guanabana.
Austrālijas Ziemeļaustrumos aug
Fontainea picrosperma, kuras ogas nogalina vēža šūnas.
Lēkāt uz batuta, limfas iekustināšanai.
Smērēt dabisko Sandalkoka eļļiņu un vīraka eļļiņu.
Dzer ar Agua Vita elekrolīzi gatavotu sārmaino ūdeni , Var dzert labāk internetā nopērkamo attīrīto sodu, vai izmisuma variantā : ar vārošu ūdeni aplietu parasto veikala sodu, atdzesēt līdz 40 grādiem. Sākt ar pustējkaroti, tad veselu , divreiz dienā. Pēc tam neēst vismaz pusstundu, stundu. Piecas dienas , tad pārtraukums divas nedēļas vai 15 dienas un pārtraukums mēnesi, tas viss atkarīgs no kuņģa stāvokļa .
Vēzis.
No rītiem dzert siltu citronūdens, siltu koraļļu ūdeni , pēc laiciņa pieneņu sakņu tēja , čagas tēja, karote maisījuma no kaltētām maltām vērmelēm, var piemaisīt biškrēsliņu ziedkopas un maltas krustnagliņas- uzdzert tīru ūdeni. Pamatā uzturā visu veidu dārzeņi, garšvielas, visi ēdamie zaļumi. Gaļu aizvieto ar veseliem vai maltiem riekstiem. Ir nopērkami aprokozu kodoliņi- B17. Katru dienu jāapēd līdz 10 kodoliņi. Ābolu sēklas. Arī sīpolu mizas satura B17. Tirgū ir nopērkamas dažādas sēklas, arī tās jāsamaļ un jātaisa maisījumi.
Jālieto balto un zilo jodu. Balto jodu gatavo piena glāzē iepilinot vienu pilienu joda. Divas trīs karotītes dienā.
Zilo jodu gatavo no stērķeļa : vāra 150 gramu ūdens. Vienlaicīgi sagatavo divas glāzes. Vienā 150 mililitri ūdens un karotīte stērķeļa, otrā- 50 grami ūdens un karotīte joda . Kad katliņā ūdens uzvārās, tajā ielej glāzi stērķeļa joda ,kad nedaudz padziest, tad pielej 50 mililitrus joda ūdens . Garšai var pievienot mazlietiņ citronskābes, jo bez tās jods zaudēs savas īpašības. Tura ledusskapī.
Visām tējām jāpievieno fermentēta Ivan čaj jeb Ugunspuķu lapu tēja, jo viņa palielina ārstniecisko tēju dziedniecisko efektu. Dienā izdzert 2-3 litri tikai siltu,tīru ūdeni, vēlams avota, tikai tukšā dūšā , pirms ēšanas. Ne daudz uzreiz, bet turēt trauku sev blakus un dzert pa malciņam.
Ševčenko metode : 40 grādu alkohols ar nerafinētu saulespuķu eļļu : 30 ml 1:1 . 5 min. intensīvi kratīt un izdzert cik ātri var paspēt.
Mātes piens.
27 sārmaināko produktu saraksts. Produkti, kas novērsīs vēzi, aptaukošanos un sirds slimības
Šveices mangolds (lapu bietes)
Tas ir viens no sārmainākajiem produktiem, kas veiksmīgi spēj aizsargāt mūsu organismu no vīrusiem, baktērijām un brīvajiem radikāļiem.
Melone
Melonei ir pārsteidzoši augsts pH līmenis – 8,5. Tādēļ noteikti pievienojiet šo produktu savai ēdienkartei. Tikpat veselīgi ir arī arbūzi, to sastāvā ir ļoti daudz šķiedrvielu un 92% ūdens.
Griķi
Griķos esošās uzturvielas nodrošina enerģiju visai dienai. Ēdiet vairāk griķus un jūs nostiprināsiet savu sirdi un uzturēsiet veselu sirds un asinsvadu sistēmu.
Olīveļļa
Tās sastāvā ir ļoti daudz vitamīnu E, nepiesātinātās taukskābes – vairāk nekā jebkurā citā produktā.
Linsēklas
To sastāvā ir ļoti daudz vitamīna E, šķiedrvielas un tas ir ļoti sārmains. Linsēklas var izmantot arī kā pretiekaisuma līdzekli, palīdzēs sievietēm menopauzes laikā.
Citi sārmaini produkti:
Avokado – pilns ar mononepiesātinātajiem taukiem, kas stiprina sirdi;
Banāni – pārsteidzošs superprodukts;
Ogas ar augstu antioksidantu saturu;
Burkāni – satur beta karotīnu, kas zināms par savām spējām uzlabot redzi;
Ķiploki – regulē asinsspiedienu;
Brokoļi – pazemina holesterīna līmeni;
Vīnogas – satur polivitamīnus un antioksidantus, kas palīdz pacientiem ar hipertensiju;
Ananass – palīdz notievēt;
Lucernas – viegli sagremojami un bagāti ar fermentiem, kas nodrošina normālu hormonu līdzsvaru;
Citroni – vissārmainākais produkts, kas novērš saaukstēšanos, klepu un gripu;
Briseles kāposti – piemīt īpašības cīnīties ar vēža šūnām;
Skābēti vai fermentēti produkti, kas ir dabīgie probiotiķi, noteikti iekļaujami ēdienkartē;
Ziedkāposti – lieliski var aizvietot maizi;
Greipfrūti – augsts A un C vitamīnu daudzums;
Aļģes – bagātas ar dzelzi un lieliski samazina skābu vidi;
Balodenes – regulē cukura līmeni asinīs;
Gurķi – to sastāvā ir 90% ūdens, kas sniedz ādai svaigumu;
Pētersīļi – piemīt zarnu detoksikācijas īpašības;
Mango – attīra resno zarnu;
Spināti – bagātīgs vitamīnu avots;
Apelsīni – pasargā no saaukstēšanās;
Papaja – izvada toksīnus no resnās zarnas
Pārtikas piedevas : Selēns ( pilieni), Folskābe, Mgnēzijs, D vitamīns, E vitamīns, graudainā lauku biezpienā uz 50 gr iemaisa 8 ēdamkarotes nerafinētu linsēklu eļļu, jāmaisa ne par ilgu, ne par neilgu- der tikai tas mirklis, kurā eļļa izzūd biezpienā, pēc tam tā atkal parādīsies, tad vairs neder. Divas stundas pēc lietošanas neko neēst, īpaši aprikožu kauliņus ne. Medu kopā ar ingvēru.
Mellenes, avenes, melnās žāvētās plūmes, granāti, brazīlijas rieksti, kokosrieksu pienu, dabisko. Zaļā neattīrītā kaņepju eļļa no ziedputekšņiem. Vībotnes lapas un ziedi, kaltēti malti vai stipra tēja, piparmētras, timiāns, oregons
Ševčenko metodi pielieto dažādu, itkā ‘’neārstējamu slimību’’ ārstēšanā. Vēzis, sarkoma, aknu ciroze, hepatīts, pankreatīts, nefrīts, čūlas, diabēts, hipertonija, stenokardija, artrīts, astma, alerģijas. 1) 30ml nerafinētas saulespuķu eļļas 2) 30ml 40% spirta 3) Noslēdzams trauks emulsijas pagatavošanai Eļļai un degvīnam jābūt augstākās kvalitātes. Eļļai – nerafinētai un svaigai, spirtam – alkohola procentam ne mazākam par 40%.Eļļu sajauc ar spirtu un 5 minūtes maisa. Pēc tam cik vien ātri var izdzer, lieto 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. Līdzeklis jālieto 10 dienas, pēc tam ir 5 dienu pārtraukums, un tad atkal 10 dienas. Tad atkal 5 dienu pārtraukums, un pēctam atkal 10 dienas jālieto. Pēctam jāņem 14 dienu pauze. Tāds ir ārstniecības kurss.
Nekādā gadījumā nedrīkst mainīt zāļu lietošanas grafiku – dzert tās mazākos vai lielākos daudzumos.
Breusa metodes pamatā ir speciāli izstrādāta diēta. Viņš ir ņēmis vērā to, ka vielmaiņa vēža skartās šūnās atšķiras no vielmaiņas veselās šūnās. Ieturot ārsta izstrādāto diētu, vēža šūnas iet bojā, jo tām trūkst olbaltumvielu. Diētas ievērošanas laikā netiek nodarīts ļaunums veselājām šūnām.
42 dienu laikā slimniekam ir jābadojas un jādzer tikai tējas un sula, kuras recepti speicāli izstrādājis dr. Breuss. Sulas spiešanai izmantot tikai bioloģiski audzētus un svaigus dārzeņus.
Sastāvdaļas:
300 g sarkanās bietes;100 g burkāni;100 g selerijas sakne;70 g svaigu kartupeļu sula;30 g redīsu.
Kartupeļu sula ir uz jautājuma, jo ir speciālisti, kuri neiesaka lietot visus nakteņus.
Nātres var lietot, ja nav pārāk recējošas asinis.
Pagatavošana:
No visiem produktiem ar sulu spiedi izspied sulu. Sulu uzglabā noslēgtā traukā ledusskapī. Sulu ir jāizkāš, lai tajā nebūtu nevienas cietas daļiņas, jo pacienti nedrīkst ēst diētas ievērošanas laikā nekādu cietu pārtiku – tā visa ir jāpārvērš sulā.
Lietošana
Sulu dzert viss dienas laikā pa 1 -2 malkiem. Ūdens vietā jādzer ārstnieciskās tējas no salvijas, un nātrēm.
Ricīneļļa , sasildīta, kompresē
Soda ar medu.
PAGATAVOŠANA:
Viss, kas Jums jādara, jāsavieno šīs divas sastāvdaļas – tējkarote dzeramās sodas ar ēdamkaroti medus. Tāds daudzums pietiks nedēļai. Maisījums jāgatavo uz nelielas uguns 10 – 15 minūtes. Nav ieteicams pēcāk glabāt ledusskapī.
LIETOŠANA:
Ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 1 – 3 reizes dienā, vidēji 2 vai 3 mēnešus. Pēc 30 dienām Jūsu organisma pH līmenis būs nobalanesējies un vide būs sārmaina.
Pretvēža kokteilis :
Kurkuma pus tējkarote, ingvers pus tējkarote, melnie pipari viena ceturtā daļa tējkarotes, ,aukstā spieduma olīveļļa viena ēdamkarote.
Kviešu asni : 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Uzsāk ar 3 gramiem maltu kviešu asnu dienā, pakāpeniski palielinot daudzumu līdz 6 gramiem diennaktī.
Silta ūdens glāzē iemaisīt pusi citrona sulas un pusi tējkarotes sodas.
Ar sēnīti slimās augu lapās ir salvestrols, kurš nonāvē vēža šūnas
Graviola koka augļi- Guanabana.
Austrālijas Ziemeļaustrumos aug
Fontainea picrosperma, kuras ogas nogalina vēža šūnas.
Lēkāt uz batuta, limfas iekustināšanai.
Smērēt dabisko Sandalkoka eļļiņu un vīraka eļļiņu.
Dzer ar Agua Vita elekrolīzi gatavotu sārmaino ūdeni , Var dzert labāk internetā nopērkamo attīrīto sodu, vai izmisuma variantā : ar vārošu ūdeni aplietu parasto veikala sodu, atdzesēt līdz 40 grādiem. Sākt ar pustējkaroti, tad veselu , divreiz dienā. Pēc tam neēst vismaz pusstundu, stundu. Piecas dienas , tad pārtraukums divas nedēļas vai 15 dienas un pārtraukums mēnesi, tas viss atkarīgs no kuņģa stāvokļa .
Vēzis.
No rītiem dzert siltu citronūdens, siltu koraļļu ūdeni , pēc laiciņa pieneņu sakņu tēja , čagas tēja, karote maisījuma no kaltētām maltām vērmelēm, var piemaisīt biškrēsliņu ziedkopas un maltas krustnagliņas- uzdzert tīru ūdeni. Pamatā uzturā visu veidu dārzeņi, garšvielas, visi ēdamie zaļumi. Gaļu aizvieto ar veseliem vai maltiem riekstiem. Ir nopērkami aprokozu kodoliņi- B17. Katru dienu jāapēd līdz 10 kodoliņi. Ābolu sēklas. Arī sīpolu mizas satura B17. Tirgū ir nopērkamas dažādas sēklas, arī tās jāsamaļ un jātaisa maisījumi.
Jālieto balto un zilo jodu. Balto jodu gatavo piena glāzē iepilinot vienu pilienu joda. Divas trīs karotītes dienā.
Zilo jodu gatavo no stērķeļa : vāra 150 gramu ūdens. Vienlaicīgi sagatavo divas glāzes. Vienā 150 mililitri ūdens un karotīte stērķeļa, otrā- 50 grami ūdens un karotīte joda . Kad katliņā ūdens uzvārās, tajā ielej glāzi stērķeļa joda ,kad nedaudz padziest, tad pielej 50 mililitrus joda ūdens . Garšai var pievienot mazlietiņ citronskābes, jo bez tās jods zaudēs savas īpašības. Tura ledusskapī.
Visām tējām jāpievieno fermentēta Ivan čaj jeb Ugunspuķu lapu tēja, jo viņa palielina ārstniecisko tēju dziedniecisko efektu. Dienā izdzert 2-3 litri tikai siltu,tīru ūdeni, vēlams avota, tikai tukšā dūšā , pirms ēšanas. Ne daudz uzreiz, bet turēt trauku sev blakus un dzert pa malciņam.
Ševčenko metode : 40 grādu alkohols ar nerafinētu saulespuķu eļļu : 30 ml 1:1 . 5 min. intensīvi kratīt un izdzert cik ātri var paspēt.
Mātes piens.
27 sārmaināko produktu saraksts. Produkti, kas novērsīs vēzi, aptaukošanos un sirds slimības
Šveices mangolds (lapu bietes)
Tas ir viens no sārmainākajiem produktiem, kas veiksmīgi spēj aizsargāt mūsu organismu no vīrusiem, baktērijām un brīvajiem radikāļiem.
Melone
Melonei ir pārsteidzoši augsts pH līmenis – 8,5. Tādēļ noteikti pievienojiet šo produktu savai ēdienkartei. Tikpat veselīgi ir arī arbūzi, to sastāvā ir ļoti daudz šķiedrvielu un 92% ūdens.
Griķi
Griķos esošās uzturvielas nodrošina enerģiju visai dienai. Ēdiet vairāk griķus un jūs nostiprināsiet savu sirdi un uzturēsiet veselu sirds un asinsvadu sistēmu.
Olīveļļa
Tās sastāvā ir ļoti daudz vitamīnu E, nepiesātinātās taukskābes – vairāk nekā jebkurā citā produktā.
Linsēklas
To sastāvā ir ļoti daudz vitamīna E, šķiedrvielas un tas ir ļoti sārmains. Linsēklas var izmantot arī kā pretiekaisuma līdzekli, palīdzēs sievietēm menopauzes laikā.
Citi sārmaini produkti:
Avokado – pilns ar mononepiesātinātajiem taukiem, kas stiprina sirdi;
Banāni – pārsteidzošs superprodukts;
Ogas ar augstu antioksidantu saturu;
Burkāni – satur beta karotīnu, kas zināms par savām spējām uzlabot redzi;
Ķiploki – regulē asinsspiedienu;
Brokoļi – pazemina holesterīna līmeni;
Vīnogas – satur polivitamīnus un antioksidantus, kas palīdz pacientiem ar hipertensiju;
Ananass – palīdz notievēt;
Lucernas – viegli sagremojami un bagāti ar fermentiem, kas nodrošina normālu hormonu līdzsvaru;
Citroni – vissārmainākais produkts, kas novērš saaukstēšanos, klepu un gripu;
Briseles kāposti – piemīt īpašības cīnīties ar vēža šūnām;
Skābēti vai fermentēti produkti, kas ir dabīgie probiotiķi, noteikti iekļaujami ēdienkartē;
Ziedkāposti – lieliski var aizvietot maizi;
Greipfrūti – augsts A un C vitamīnu daudzums;
Aļģes – bagātas ar dzelzi un lieliski samazina skābu vidi;
Balodenes – regulē cukura līmeni asinīs;
Gurķi – to sastāvā ir 90% ūdens, kas sniedz ādai svaigumu;
Pētersīļi – piemīt zarnu detoksikācijas īpašības;
Mango – attīra resno zarnu;
Spināti – bagātīgs vitamīnu avots;
Apelsīni – pasargā no saaukstēšanās;
Papaja – izvada toksīnus no resnās zarnas
Pārtikas piedevas : Selēns ( pilieni), Folskābe, Mgnēzijs, D vitamīns, E vitamīns, graudainā lauku biezpienā uz 50 gr iemaisa 8 ēdamkarotes nerafinētu linsēklu eļļu, jāmaisa ne par ilgu, ne par neilgu- der tikai tas mirklis, kurā eļļa izzūd biezpienā, pēc tam tā atkal parādīsies, tad vairs neder. Divas stundas pēc lietošanas neko neēst, īpaši aprikožu kauliņus ne. Medu kopā ar ingvēru.
Mellenes, avenes, melnās žāvētās plūmes, granāti, brazīlijas rieksti, kokosrieksu pienu, dabisko. Zaļā neattīrītā kaņepju eļļa no ziedputekšņiem. Vībotnes lapas un ziedi, kaltēti malti vai stipra tēja, piparmētras, timiāns, oregons
Ševčenko metodi pielieto dažādu, itkā ‘’neārstējamu slimību’’ ārstēšanā. Vēzis, sarkoma, aknu ciroze, hepatīts, pankreatīts, nefrīts, čūlas, diabēts, hipertonija, stenokardija, artrīts, astma, alerģijas. 1) 30ml nerafinētas saulespuķu eļļas 2) 30ml 40% spirta 3) Noslēdzams trauks emulsijas pagatavošanai Eļļai un degvīnam jābūt augstākās kvalitātes. Eļļai – nerafinētai un svaigai, spirtam – alkohola procentam ne mazākam par 40%.Eļļu sajauc ar spirtu un 5 minūtes maisa. Pēc tam cik vien ātri var izdzer, lieto 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. Līdzeklis jālieto 10 dienas, pēc tam ir 5 dienu pārtraukums, un tad atkal 10 dienas. Tad atkal 5 dienu pārtraukums, un pēctam atkal 10 dienas jālieto. Pēctam jāņem 14 dienu pauze. Tāds ir ārstniecības kurss.
Nekādā gadījumā nedrīkst mainīt zāļu lietošanas grafiku – dzert tās mazākos vai lielākos daudzumos.
Breusa metodes pamatā ir speciāli izstrādāta diēta. Viņš ir ņēmis vērā to, ka vielmaiņa vēža skartās šūnās atšķiras no vielmaiņas veselās šūnās. Ieturot ārsta izstrādāto diētu, vēža šūnas iet bojā, jo tām trūkst olbaltumvielu. Diētas ievērošanas laikā netiek nodarīts ļaunums veselājām šūnām.
42 dienu laikā slimniekam ir jābadojas un jādzer tikai tējas un sula, kuras recepti speicāli izstrādājis dr. Breuss. Sulas spiešanai izmantot tikai bioloģiski audzētus un svaigus dārzeņus.
Sastāvdaļas:
300 g sarkanās bietes;100 g burkāni;100 g selerijas sakne;70 g svaigu kartupeļu sula;30 g redīsu.
Kartupeļu sula ir uz jautājuma, jo ir speciālisti, kuri neiesaka lietot visus nakteņus.
Nātres var lietot, ja nav pārāk recējošas asinis.
Pagatavošana:
No visiem produktiem ar sulu spiedi izspied sulu. Sulu uzglabā noslēgtā traukā ledusskapī. Sulu ir jāizkāš, lai tajā nebūtu nevienas cietas daļiņas, jo pacienti nedrīkst ēst diētas ievērošanas laikā nekādu cietu pārtiku – tā visa ir jāpārvērš sulā.
Lietošana
Sulu dzert viss dienas laikā pa 1 -2 malkiem. Ūdens vietā jādzer ārstnieciskās tējas no salvijas, un nātrēm.
Ricīneļļa , sasildīta, kompresē
Soda ar medu.
PAGATAVOŠANA:
Viss, kas Jums jādara, jāsavieno šīs divas sastāvdaļas – tējkarote dzeramās sodas ar ēdamkaroti medus. Tāds daudzums pietiks nedēļai. Maisījums jāgatavo uz nelielas uguns 10 – 15 minūtes. Nav ieteicams pēcāk glabāt ledusskapī.
LIETOŠANA:
Ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 1 – 3 reizes dienā, vidēji 2 vai 3 mēnešus. Pēc 30 dienām Jūsu organisma pH līmenis būs nobalanesējies un vide būs sārmaina.
Pretvēža kokteilis :
Kurkuma pus tējkarote, ingvers pus tējkarote, melnie pipari viena ceturtā daļa tējkarotes, ,aukstā spieduma olīveļļa viena ēdamkarote.
Kviešu asni : 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Uzsāk ar 3 gramiem maltu kviešu asnu dienā, pakāpeniski palielinot daudzumu līdz 6 gramiem diennaktī.
Silta ūdens glāzē iemaisīt pusi citrona sulas un pusi tējkarotes sodas.
Ar sēnīti slimās augu lapās ir salvestrols, kurš nonāvē vēža šūnas
Graviola koka augļi- Guanabana.
Austrālijas Ziemeļaustrumos aug
Fontainea picrosperma, kuras ogas nogalina vēža šūnas.
Lēkāt uz batuta, limfas iekustināšanai.
Smērēt dabisko Sandalkoka eļļiņu un vīraka eļļiņu.
Dzer ar Agua Vita elekrolīzi gatavotu sārmaino ūdeni , Var dzert labāk internetā nopērkamo attīrīto sodu, vai izmisuma variantā : ar vārošu ūdeni aplietu parasto veikala sodu, atdzesēt līdz 40 grādiem. Sākt ar pustējkaroti, tad veselu , divreiz dienā. Pēc tam neēst vismaz pusstundu, stundu. Piecas dienas , tad pārtraukums divas nedēļas vai 15 dienas un pārtraukums mēnesi, tas viss atkarīgs no kuņģa stāvokļa .
Vēzis.
No rītiem dzert siltu citronūdens, siltu koraļļu ūdeni , pēc laiciņa pieneņu sakņu tēja , čagas tēja, karote maisījuma no kaltētām maltām vērmelēm, var piemaisīt biškrēsliņu ziedkopas un maltas krustnagliņas- uzdzert tīru ūdeni. Pamatā uzturā visu veidu dārzeņi, garšvielas, visi ēdamie zaļumi. Gaļu aizvieto ar veseliem vai maltiem riekstiem. Ir nopērkami aprokozu kodoliņi- B17. Katru dienu jāapēd līdz 10 kodoliņi. Ābolu sēklas. Arī sīpolu mizas satura B17. Tirgū ir nopērkamas dažādas sēklas, arī tās jāsamaļ un jātaisa maisījumi.
Jālieto balto un zilo jodu. Balto jodu gatavo piena glāzē iepilinot vienu pilienu joda. Divas trīs karotītes dienā.
Zilo jodu gatavo no stērķeļa : vāra 150 gramu ūdens. Vienlaicīgi sagatavo divas glāzes. Vienā 150 mililitri ūdens un karotīte stērķeļa, otrā- 50 grami ūdens un karotīte joda . Kad katliņā ūdens uzvārās, tajā ielej glāzi stērķeļa joda ,kad nedaudz padziest, tad pielej 50 mililitrus joda ūdens . Garšai var pievienot mazlietiņ citronskābes, jo bez tās jods zaudēs savas īpašības. Tura ledusskapī.
Visām tējām jāpievieno fermentēta Ivan čaj jeb Ugunspuķu lapu tēja, jo viņa palielina ārstniecisko tēju dziedniecisko efektu. Dienā izdzert 2-3 litri tikai siltu,tīru ūdeni, vēlams avota, tikai tukšā dūšā , pirms ēšanas. Ne daudz uzreiz, bet turēt trauku sev blakus un dzert pa malciņam.
Ševčenko metode : 40 grādu alkohols ar nerafinētu saulespuķu eļļu : 30 ml 1:1 . 5 min. intensīvi kratīt un izdzert cik ātri var paspēt.
Mātes piens.
27 sārmaināko produktu saraksts. Produkti, kas novērsīs vēzi, aptaukošanos un sirds slimības
Šveices mangolds (lapu bietes)
Tas ir viens no sārmainākajiem produktiem, kas veiksmīgi spēj aizsargāt mūsu organismu no vīrusiem, baktērijām un brīvajiem radikāļiem.
Melone
Melonei ir pārsteidzoši augsts pH līmenis – 8,5. Tādēļ noteikti pievienojiet šo produktu savai ēdienkartei. Tikpat veselīgi ir arī arbūzi, to sastāvā ir ļoti daudz šķiedrvielu un 92% ūdens.
Griķi
Griķos esošās uzturvielas nodrošina enerģiju visai dienai. Ēdiet vairāk griķus un jūs nostiprināsiet savu sirdi un uzturēsiet veselu sirds un asinsvadu sistēmu.
Olīveļļa
Tās sastāvā ir ļoti daudz vitamīnu E, nepiesātinātās taukskābes – vairāk nekā jebkurā citā produktā.
Linsēklas
To sastāvā ir ļoti daudz vitamīna E, šķiedrvielas un tas ir ļoti sārmains. Linsēklas var izmantot arī kā pretiekaisuma līdzekli, palīdzēs sievietēm menopauzes laikā.
Citi sārmaini produkti:
Avokado – pilns ar mononepiesātinātajiem taukiem, kas stiprina sirdi;
Banāni – pārsteidzošs superprodukts;
Ogas ar augstu antioksidantu saturu;
Burkāni – satur beta karotīnu, kas zināms par savām spējām uzlabot redzi;
Ķiploki – regulē asinsspiedienu;
Brokoļi – pazemina holesterīna līmeni;
Vīnogas – satur polivitamīnus un antioksidantus, kas palīdz pacientiem ar hipertensiju;
Ananass – palīdz notievēt;
Lucernas – viegli sagremojami un bagāti ar fermentiem, kas nodrošina normālu hormonu līdzsvaru;
Citroni – vissārmainākais produkts, kas novērš saaukstēšanos, klepu un gripu;
Briseles kāposti – piemīt īpašības cīnīties ar vēža šūnām;
Skābēti vai fermentēti produkti, kas ir dabīgie probiotiķi, noteikti iekļaujami ēdienkartē;
Ziedkāposti – lieliski var aizvietot maizi;
Greipfrūti – augsts A un C vitamīnu daudzums;
Aļģes – bagātas ar dzelzi un lieliski samazina skābu vidi;
Balodenes – regulē cukura līmeni asinīs;
Gurķi – to sastāvā ir 90% ūdens, kas sniedz ādai svaigumu;
Pētersīļi – piemīt zarnu detoksikācijas īpašības;
Mango – attīra resno zarnu;
Spināti – bagātīgs vitamīnu avots;
Apelsīni – pasargā no saaukstēšanās;
Papaja – izvada toksīnus no resnās zarnas
Pārtikas piedevas : Selēns ( pilieni), Folskābe, Mgnēzijs, D vitamīns, E vitamīns, graudainā lauku biezpienā uz 50 gr iemaisa 8 ēdamkarotes nerafinētu linsēklu eļļu, jāmaisa ne par ilgu, ne par neilgu- der tikai tas mirklis, kurā eļļa izzūd biezpienā, pēc tam tā atkal parādīsies, tad vairs neder. Divas stundas pēc lietošanas neko neēst, īpaši aprikožu kauliņus ne. Medu kopā ar ingvēru.
Mellenes, avenes, melnās žāvētās plūmes, granāti, brazīlijas rieksti, kokosrieksu pienu, dabisko. Zaļā neattīrītā kaņepju eļļa no ziedputekšņiem. Vībotnes lapas un ziedi, kaltēti malti vai stipra tēja, piparmētras, timiāns, oregons
Ševčenko metodi pielieto dažādu, itkā ‘’neārstējamu slimību’’ ārstēšanā. Vēzis, sarkoma, aknu ciroze, hepatīts, pankreatīts, nefrīts, čūlas, diabēts, hipertonija, stenokardija, artrīts, astma, alerģijas. 1) 30ml nerafinētas saulespuķu eļļas 2) 30ml 40% spirta 3) Noslēdzams trauks emulsijas pagatavošanai Eļļai un degvīnam jābūt augstākās kvalitātes. Eļļai – nerafinētai un svaigai, spirtam – alkohola procentam ne mazākam par 40%.Eļļu sajauc ar spirtu un 5 minūtes maisa. Pēc tam cik vien ātri var izdzer, lieto 3 reizes dienā 20 minūtes pirms ēšanas. Līdzeklis jālieto 10 dienas, pēc tam ir 5 dienu pārtraukums, un tad atkal 10 dienas. Tad atkal 5 dienu pārtraukums, un pēctam atkal 10 dienas jālieto. Pēctam jāņem 14 dienu pauze. Tāds ir ārstniecības kurss.
Nekādā gadījumā nedrīkst mainīt zāļu lietošanas grafiku – dzert tās mazākos vai lielākos daudzumos.
Breusa metodes pamatā ir speciāli izstrādāta diēta. Viņš ir ņēmis vērā to, ka vielmaiņa vēža skartās šūnās atšķiras no vielmaiņas veselās šūnās. Ieturot ārsta izstrādāto diētu, vēža šūnas iet bojā, jo tām trūkst olbaltumvielu. Diētas ievērošanas laikā netiek nodarīts ļaunums veselājām šūnām.
42 dienu laikā slimniekam ir jābadojas un jādzer tikai tējas un sula, kuras recepti speicāli izstrādājis dr. Breuss. Sulas spiešanai izmantot tikai bioloģiski audzētus un svaigus dārzeņus.
Sastāvdaļas:
300 g sarkanās bietes;100 g burkāni;100 g selerijas sakne;70 g svaigu kartupeļu sula;30 g redīsu.
Kartupeļu sula ir uz jautājuma, jo ir speciālisti, kuri neiesaka lietot visus nakteņus.
Nātres var lietot, ja nav pārāk recējošas asinis.
Pagatavošana:
No visiem produktiem ar sulu spiedi izspied sulu. Sulu uzglabā noslēgtā traukā ledusskapī. Sulu ir jāizkāš, lai tajā nebūtu nevienas cietas daļiņas, jo pacienti nedrīkst ēst diētas ievērošanas laikā nekādu cietu pārtiku – tā visa ir jāpārvērš sulā.
Lietošana
Sulu dzert viss dienas laikā pa 1 -2 malkiem. Ūdens vietā jādzer ārstnieciskās tējas no salvijas, un nātrēm.
Ricīneļļa , sasildīta, kompresē
Soda ar medu.
PAGATAVOŠANA:
Viss, kas Jums jādara, jāsavieno šīs divas sastāvdaļas – tējkarote dzeramās sodas ar ēdamkaroti medus. Tāds daudzums pietiks nedēļai. Maisījums jāgatavo uz nelielas uguns 10 – 15 minūtes. Nav ieteicams pēcāk glabāt ledusskapī.
LIETOŠANA:
Ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 1 – 3 reizes dienā, vidēji 2 vai 3 mēnešus. Pēc 30 dienām Jūsu organisma pH līmenis būs nobalanesējies un vide būs sārmaina.
Pretvēža kokteilis :
Kurkuma pus tējkarote, ingvers pus tējkarote, melnie pipari viena ceturtā daļa tējkarotes, ,aukstā spieduma olīveļļa viena ēdamkarote.
Kviešu asni : 28 ml kviešu asnu sulas dienā. Uzsāk ar 3 gramiem maltu kviešu asnu dienā, pakāpeniski palielinot daudzumu līdz 6 gramiem diennaktī.
Silta ūdens glāzē iemaisīt pusi citrona sulas un pusi tējkarotes sodas.
Ar sēnīti slimās augu lapās ir salvestrols, kurš nonāvē vēža šūnas
Graviola koka augļi- Guanabana.
Austrālijas Ziemeļaustrumos aug
Fontainea picrosperma, kuras ogas nogalina vēža šūnas.
Lēkāt uz batuta, limfas iekustināšanai.
Smērēt dabisko Sandalkoka eļļiņu un vīraka eļļiņu.
Dzer ar Agua Vita elekrolīzi gatavotu sārmaino ūdeni , Var dzert labāk internetā nopērkamo attīrīto sodu, vai izmisuma variantā : ar vārošu ūdeni aplietu parasto veikala sodu, atdzesēt līdz 40 grādiem. Sākt ar pustējkaroti, tad veselu , divreiz dienā. Pēc tam neēst vismaz pusstundu, stundu. Piecas dienas , tad pārtraukums divas nedēļas vai 15 dienas un pārtraukums mēnesi, tas viss atkarīgs no kuņģa stāvokļa .