Komentāri: Baidoties no Covid-19 slimnieces, santehniķis atstāj daudzdzīvokļu māju bez ūdens

Rolands

Vienas kāpņu telpas iemītnieki...

17.feb 2022 Atbildēt
Acidum

Labais!!!

17.feb 2022 Atbildēt
Acidum

,,Laikā, kad inficēšanās ar Covid-19 ir sasniegusi vēl nebijušus apmērus un ārkārtējā situācija Latvijā ir pagarināta līdz 28. februārim, rīdzinieki no Veldres ielas Juglā ir sašutuši par uzņēmuma "Gaso" veiktajām dabas gāzes skaitītāju pārbaudēm dzīvokļos, vēstīja LTV raidījums "4.studija"

,,Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam “4. studija” daudzdzīvokļu mājas vecākā pastāstīja, ka vienā no dzīvokļiem notikusi avārija un ticis noslēgts ūdens stāvvads. Dzīvokļa saimnieks meklējis risinājumus, bet, tā kā viņš slimoja ar Covid-19, tad mājas santehniķis atteicies ieiet šajā dzīvoklī. Rezultātā - visas desmitstāvu mājas vienas kāpņu telpas iemītnieki trīs dienas palikuši bez ūdens savās virtuvēs, kas sagādāja pamatīgas neērtības"

Neapgāžama loģika- ja MAN nevajag, tad nedrīkst, bet, ja MAN ir neērtības, tad drīkst un vajag. 4. studija, esiet konsekventāki.

17.feb 2022 Atbildēt
Elofija

Ir nedaudz atšķirība starp neatliekamiem gadījumiem un kaut kādu rutīnas pārbaudi, kur nevienam gabals nenokritīs, ja to veiks mēnesi vēlāk.

17.feb 2022 Atbildēt
Acidum atbilde Elofija

Karstā ūdens trūkums nav neatliekams gadījums.

17.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Vai tad publiskā vidē strādājošie santehniķi nav vakcinēti? Nu, moins! :)

17.feb 2022 Atbildēt

Komentēt