Komentāri: VIDEO: "Benzīna sūknis nedarbojas, bet naudu skaita!" Šoferi nikni par degvielas stacijā notiekošo

Irena_ieva

Nezinu vai sūknē gaisu vai ko,bet vakar bija kas līdzīgi uz Astras ielas ja nemaldos tā to ielu sauc pie mēbeļu nama. Nospiežu atlec pistole,atkal un atkal,kaut kur ar 4 x tik sāka normāli strādāt bez pārtraukuma.Tātad vai nu jauna šmaukšanās sistēma vai kas cits,Jo kad piebraucu tūlīt klāt nāca vīrietis uz jakas bija zīme VIADA,prasa cik es gribu ieliet degvielu,teicu viņam,kāda jums daļa,viņš gan man pretī,ka jūs skaista sieviete gribēju palīdzēt.Nobrīnījos un sāku uzpildi,kura mani čakarēja?!

3.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Vova the Vagabond man par šito stāstīja. Viņš nav ļaunatminīgs, bet šo Tavu, Irena, nesavaldību viņš ilgi atcerēsies.

4.feb 2022 Atbildēt
Rolands

DUS jau nu gan nevarēja atrasties UZ šosejas! Padomā, kā būtu pareizi!

3.feb 2022 Atbildēt
Vadims Kislovs

Esmu sen to ievērojis un nepildos vairs Viadā - paši sev tak viņi šauj kājā jo man ta p***uj kur pildīties

3.feb 2022 Atbildēt
Aldis Krontals

man arī bija, solīja ka, nākamajā uzpildē būs skidka 0,02€ litrā 😂

3.feb 2022 Atbildēt
Artūrs Bīriņš

Šoreiz biju gudrāks, lēju E95 kannā priekšzāğa, ielēju itkā 20l, nu ok , bet kanna tukša. Otra dīzeļkana priekš traktora to līdz malai un vēl pāri. Ielēju 20l kannā 30 litrus. Protams kanna tukša.

Iegāju Viada un man sauc ciparu un jau piedāvā kafiju. Atsaku, vai tasīte būs tukša.

Izsauca apsargu un centās Saskatit vai neleju bākā ne kannās. Apsargs saka, jā ir liets tikai kannās. Pārdevēja neizpratnē, bet piekodina apsargu pārbaudīt auto bagāžnieku.

Saku, ka video vis redzams un, ja gribat aplūkot bagāznieka saturu saucam policiju. Pēc 20min atbrauca krieviski runājoš vīrietis un bravūrīgi mani strostē. Arī viņš redz video. Un kad nāca pie manis tieši zvanīju draudzenei, lai teiktu, ka aizkavēšos. Tai pat brīdī krievvalodīgais saka kam zvani, saku, ka policijai un smīnu. Viņš saka vis kartībā, uzpildi kannas un atvadamies ar mieru.

Uzpildu 20l E95 un 20l dīzeli. Eju maksāt, bet krievvalodīgais saka,, sjo ok eto bezplatno, pateicu paldies un braucu mājās. Iztērēju aptuveni 45min, bet ietaupīju nepilnus 60€ 🥳

3.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Gunāra Astras un Navaļnija cienīga rīcība.

4.feb 2022 Atbildēt
Guntis Vilnitis

Padomju laika degvielas kannas neatbilst ES standartam, jo pats 10l kannā pildu 11l, bet 20l kannā jau 22.5l. Pārliecinaties paši !

4.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Vai tad Tu, Gunti, nezini, ka temperatūru svārstību ietekmē visi šķidrumi izplešas un saraujas? Tie liekie tilpuma litri ir kā gaisa spilvens, ka neļauj sabojāt trauku un izlaistīt degvielu.

4.feb 2022 Atbildēt

Komentēt