Komentāri: "Klauni jūs!" Valsts policija krīt soctīklu nežēlastībā

īpaši stulbs

Policisti, tāpat kā vakcinētāji, tikai dara savu darbu.

3.feb 2022 Atbildēt
Oskars Godīgs

Policija nekad nav strādājusi un nestrādās,par kādu darbu iet runa???

4.feb 2022 Atbildēt
Irēna Gurtska

Manuprāt neadekvāts sods,bildē nepateiksi,ka tas bija apzināti darīts,otrs,protams sods neadekvāts,ja cilvēks ar auto braucot nosit blakus sēdētāju un saņem un vienu gadu tiesības nost un 3.gadi nosacīti un pats dzīvo tālāk,tad šinī gadījumā noteikti neadekvāts sods!!Latvijā ir galvenais uzlikt sodu,brīdinājums nepastāv..

3.feb 2022 Atbildēt
valdis

Būšu nepopulārs, tomēr derētu nošķirt Ceļu policiju no pārējiem liekēžiem un slaistiem, kuri strādā policijā. Par ceļu policiju, atšķirībā no pārējiem, kuri nav cienīgi valkāt policijas darbinieka formu, varu teikt tikai labākos vārdus - korekti, lietišķi, cilvēcīgi! Šāda soda apmēru nenosaka Ceļu policijas darbinieks uz vietas! Ceļu policijas darbinieki tikai konstatēja pārkāpumu.Šāda veida draiskošanās uz ceļa var beigties slikti ne tikai pašam draiskulim, bet arī kādam citam tuvumā esošam. Vai mēs vēlamies, lai šis draiskulis savas neapdomības dēļ nokļūst slimnīcā vai pat zārkā? Tie kam ir pakaļas piedziņas auto ļoti labi zina, ka sānslīde ir iespējama, bet ne jau tik lielā amplitūdā! Un kurā brīdī būs mirklis, kad sānslīdi vairs nevarēs kontrolēt?

3.feb 2022 Atbildēt
Ivars Dille

kārtējo reizi Valsts izpildvara demonstrē savu varu.

3.feb 2022 Atbildēt
Oskars Godīgs

Policija nekad nav strādājusi un nestrādās,par kādu darbu iet runa???

4.feb 2022 Atbildēt
Verners Runde

Kāda sabiedrìba, táda policija un viss pārējais !

5.feb 2022 Atbildēt
Kaspars Brauers

Policijas darbinieki uzrauga, lai daž ne dažādi satiksmes dalībnieki nepārkāpj noteikumus, bet sodu no, līdz, nosaka likums...

5.feb 2022 Atbildēt
Jānis Kūlis

Šoreiz piekritīšu policijai, parasti šadi "ASI" uzvedas neadvekāti un uzskata, ka uz ceļa var darīt ko grib un uzskata ka vainīgi visi citi un viņiem viss atāluats, drošvien bija pelnījuši pēc pilnas programmas.

6.feb 2022 Atbildēt

Komentēt