Komentāri: "Lidl" izplata brīdinājumu saviem klientiem

Gilberts Mats

piecu soļu tālumā atrodas Lidl, joprojām neesu pārkāpis vāciešu lētās bodes slieksni :)

Patstāvīga rinda kā pie V.V.Ļeņina.

Lai es stāvētu rindā pēc Lidl piena, kuru var uzglabāt 100 gadus, man nevajag pienu, kuru var uzglabāt 100 gadus, es labāk ieešu Top veikalā un nopirkšu Limbažu pienu, īstu Latvijas pienu Rīgas piena kombinātā dzesētu.

Kad atvērās Lidl, pirmajā atvēršanas dienā vācieši solīja 0,5 degvīnu pa 3,29. Arī tad es nenokritu tik zemu.

25.jan 2022 Atbildēt
Juris Mikelsons

Nesen arī biju Lidl apmierināt ziņkārību , vienīgā starpība augļu kvalitātē salīdzinot ar TOP veikaliem. Rakstu gan dēl to ka Gilberts jūsmo par Limbažu piena produktiem . Tad teikšu ka ieraugot uzrakstu "LIMBAŽU PIENS" vai 'JELGAVAS CUKURS ' vai 'TRIKĀTAS SIERS' tad es kā pircējs jūtos ļoti apkrāpts , jo ,ja padomju laikā tas LIMBAŽU PIENS bija patiesām ražots Limbažu pienotavā , kurai katru dienu gāju garām , un no Limbažu rajonā iegūta piena , tātad vietējā . Es zināju no kādām pļavām ir šis produkts. Tagad pienu ved no Igaunijas vai Lietuvas un citiem rajoniem un ražo Rīgā vai Valmierā , tas nav LIMBAŽU piens , tas ir produkts pēc Limbažu pienotavas receptes . Tas pats attiecas uz Jelgavas CUKURU ,kuru ražo no dāņu ķīmiķotām cukurbietēm , pēc Jelgavas receptes.Un Jelgavā ražots TRIKĀTAS siers , ir siers ražots pēc Trikātas pienotavas receptes no nezināmas izcelsmes piena . Mani, kā pircēju, ražotājs un pārdevējs vienkārši rupji apkrāpj !!!

25.jan 2022 Atbildēt
Gilberts Mats atbilde Juris Mikelsons

man pie dirsas kur ražo Limbažu pienu, tas ir vienīgais piens, ko Jelgavā es dzeru ar neviltotu baudu.

Pēc tam seko Almas piens (ar ļoti lielu atpalikšanas šķirbu).

Limbažu pienu ražo Rīgas piena kombinātā, neskatoties uz visām likteņu vēsmām, talantu nav iespējams nodzert, Rīgas piena kombināts, padomju laikos iegūto kvalitātes marku nav pazaudējis.

Vēl ir Tukuma piena produkcija, draugi, ja jūs kādu gribat noindēt, kā Agates Kristi detektīvromānā, pērkat droši~!

Es esu liels dzērājs, ne pārāk liels, bet liels:) Pārsvarā dzeru degvīnu un pienu. Piena degustācijā uzskatu sevi par profi.

25.jan 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis atbilde Juris Mikelsons

..ja nemaldos, tad dāņi pat nopirka "jelgavas cukura" nosaukumu, lai varētu ienākt tirgū ar "pazīstamu nosaukumu"... Skumji..

25.jan 2022 Atbildēt
Rolands Melnacis atbilde Aivars Ezerlīcis

Danijas cukurfabrika ir godmana ipasuma

26.jan 2022 Atbildēt
Zane Putniņa

Cilvēks, kas raksta ar tik lielām kļūdām, var arī Lidl neiet :) Nav zaudējums, tāpat iztērētu pāris EUR.

1.feb 2022 Atbildēt
Juris Frankus

ATBALSTU GILBERT... TAS IR FARS.

25.jan 2022 Atbildēt
Gilberts Mats

Lidl - tas ir tik burvīgs iestādījums, godavārds, mans mīļais draugs, veselu pusotra gadu visi Lidla direktori stažējās Bulgārijā, veselu gadu leišos tusēja direktoru vietnieki, veselu gadu pirms atvēršanas tika nokomplektēts pilns veikalu strādnieku sastāvs, viņi visi tipa no galvas mācījās svītrkodus, mācījās cept kruasānus ... Jej bogu, kurš no Latvijas lielveikalu tīkliem varētu atļauties tik ilgspējīgu skaņuplates koncertu?

25.jan 2022 Atbildēt
Rolands Melnacis atbilde Gilberts Mats

👍

26.jan 2022 Atbildēt
Olofsons

Ne pa teemu,bet vispar Lidl ir forsh tikai pirmo reizi,kad esi jau 5.,klust vienmuli...trukst kautkadas dzirksts....

25.jan 2022 Atbildēt

Komentēt