Komentāri: Biļetes uz izrādi ar Holivudas aktiera piedalīšanos internetā tirgo ar milzu uzcenojumu

Ilze

Ja tā ir tā luga, ko pirms kovida Londonā rādīja ar nosaukumu "Bitter Wheat", uzreiz varu pateikt: nav vērts iet. Temats: MeToo un Holivudas sex skandāli, kas tad bija baigi modē. Izrāde pati ļoti garlaicīga, Malkovičs nekāds, lielāko daļu laika, ko viņš ir uz skatuves, viņa spēle ir bez niansēm, neinteresanta. Vienkārši tipina pa skatuvi un klaigā. Var jau būt, ka Daile iestudēs interesantāk, bet stipri šaubos.

20.jan 2022 Atbildēt
Usne

Nē, šī nav tā izrāde. Šī ir "In the Solitude of Cotton Fields (Dans la solitude des champs de coton)".

20.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Londonā 2019. gadā biļetes uz izrādi "Bitter Wheat" Garrick Teātrī maksāja no 18 līdz kaut kādiem 60 poundiem. Izrāde, kuru skatījos es, galīgi nebija izpārdota, brīvu vietu bija daudz un biļetes brīvi nopērkamas pirms izrādes. Londonas izlutinātajai teātra publikai tas bija nothing special 2019. gadā, mums cilvēki gatavi nezin kādas summas maksāt.

Tak aizbrauciet uz Londonu, par 400 eiro jūs varat aizlidot un atlidot uz vīkendu, paņemt AirBnB un noskatīties 3 tiešām labas izrādes.

20.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Par velti neietu kaut kādus žīdus skatīties.

21.jan 2022 Atbildēt
ULD media

#ValstsPolicija * atbildība par rasu diskriminējošiem izteikumiem nav atcelta

25.jan 2022 Atbildēt
Haralds

šī izrāde pati par sevi ir goavno,bet tad radīsies "'mākslas lietpratēji"" ,kuri to saslavēs ,jo ir taču maksājuši par šo mēslu lielu naudu,lai atzītu ,ka nopirkuši sūdu uz kociņa))un Malkovičs pats par sevi nekas īpašs --vienmēr bijis tikai otrā vai pat trešā plāna aktieris.

22.jan 2022 Atbildēt

Komentēt