Komentāri: Pēc izrakstīšanas no Stradiņiem pazūd vīrietis; viņu atrod Gaiļezerā

īpaši stulbs

Ja būtu vakcinēts, tādas situācijas nebūtu.

6.jan 2022 Atbildēt
Voldemar Dzerve

Mīļie medicinas darbinieki, par ko Jums pielikt algas. 50%no jums ir jādzen nevis jāatlaiž. Kovida nauda jūs galīgi izlaida.Arsti neslimo un nemirst bet piķi vajag vairāk. Autu pavļuta armija.

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

pandēmija pavļutkrons -666$$$$$ dara ar mediķiem brīnumlietas.

6.jan 2022 Atbildēt
josh

Ko tieši mediķiem vajadzēja darīt? Mājās aizvest?

8.jan 2022 Atbildēt
Inga Issa atbilde josh

Medicīnas iestādes pienākums ir parūpēties... Ja cilvēks ir pusakls, 90 gadu vecumā un nespēj pats nokļūt mājās... Tik daudz jau var izdarīt kā dabūt sociālo darbinieku, kas tad arī parūpēsies par tālāko. Iedomājies, ka Tava mamma vai Ome tā būtu palaista... Vai vispār kādam tas liekas normāli?!

9.jan 2022 Atbildēt
Andy Sku atbilde Inga Issa

Beidz, ja cilvēks var uzdot tādu jautājumu tad tas būs no medicīnas darboņiem, viņi jūtas kā dievi un viens vecs cilveks viņiem ir tikai statistikai lai dzīvotu zaļi vēl kādu laiciņu

13.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

Vīrietis ar vienu aci neredz un staigāšanai izmanto spieķi. Tomēr šobrīd vecums, pat 90 gadi, nav pamats tam, lai slimnīca lūgtu palīdzību sociālajam darbiniekam.

7.jan 2022 Atbildēt
Эгон Волк

Pats dīvainākais, ka policija izliek portālos, ka cilvēku meklē, vēl pirms tā (policija!) sazinās ar NMPD un noskaidro, vai cilvēku nav savākuši "ātrie".

9.jan 2022 Atbildēt
Druvis de Rencis

Slimnīcu nevar te vainot. Nevar prasīt no personāla, lai visus izrakstītos līdz mājām pavada. Kungam noteikti ir pārjautāts vai viņš tiks mājās? Ja ir redzams, ka cilvēks ir pie saprašanas, tad kāds ir iemesls viņam neticēt. Personāls vienmēr pavada līdz izejai no telpām un pārjautā, vai cilvēks saprot kur atrodas un viņam ir saprotams kā nokļūt, piemēram, līdz pieturai. Mediķi slimnīcā pilda ārstniecības un palīdzības sniegšanas pienākumus. Daudziem pacie sajūk, ka viņi ir slimnīcā, nevis viesnīcā un slimnīcā nevienu neapkalpo, bet sniedz palīdzību.

9.jan 2022 Atbildēt
Andy Sku

Protams protams ,kā var vainot slimnīcu vai nedod dievs dakteri, krītiet viņu priekšā uz vēdera un kliedzat vēl dozu man lūdzu , vēl busterīti!

13.jan 2022 Atbildēt

Komentēt