Komentāri: "Nesaprotu, kāpēc neizgāju"; iedzīvotāja sašutusi par ārsta vārdiem

Guntis Akmeņkalns

Oi,oi, vai, vai, cik mēs tīri, cik ievainojami, cik...! Ne tā uz mani paskatījās, ne to pateica, ne tā uzucināja! Kad iet pie ārsta, jānomazgājās! Ja ārsts saka - mazāk vajadzētu rīt, tad tas būtu tā arī jāpieņem! Īsi sakot, nevis sūdzības jāraksta par ārstiem, bet kritiskāk jāpaskatās gan uz sevi, gan saviem paradumiem. Atnāk tādas kūkas, nosēžās, un to tik zin bļaut - ārstējiet mani! Nepatīk konkrētais ārsts, ejiet pie citiem!

8.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Redz, jauniem, skaistie, veseliem jau tie ārsti nav vajadzīgi. Ja grib gozēties mūžīgā dailē, tad vajag apgūt kosmētisko ķirurģiju un likt pupos inflantus. Un pat tur būs čuras katetru maisos, nesmukas zili lillā brūces, kaut kas varbūt sastrutos....

8.jan 2022 Atbildēt
Sandra Auzina

Sajūta ka tu esi tas ārsts pajolis

8.jan 2022 Atbildēt
Rita Simane

Kur paliek ētikas jautājumi?Vai mediķiem uz šodienu ir pilnīga visatļautība ?Vai pašiem mediķiem nav liekā svara Vai paši vienmēr ir tikai smaržoja?Arī man ir nācies ārsta kabinetā sarunāties ar speciālistu kurš smaržo nevisai patīkami lūdzu cienīsim viens otru var dzīvē gadīties visādi

8.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Jēkabpilī mediķi pat pillā darba laikā mēdz būt.

9.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Ja dakters teica:dirsā:,tad tā arī būs.

8.jan 2022 Atbildēt
Arta Springe

Pie saulauzta atslēgas kaula arī traumatologi prasa svaru tas nav nekas ārkārtējs(arī uz mani tika vērsts pārmetošs skatiens ar komentāru ka varētu būt mazliet vairāk,),bet mēs taču nekāpjam uz svariem katru dienu. Bet šada tipa jautājumi par svaru, augumu ir ārsta ikdienas jautājums, it īpaši ja tas attiecas uz ceļgalu locītavām un mugurkaulu.savukārt par menopauzi runājot arī nav nekas,jo tas ir dabisks process. Par vārdu d...man liekas ka tas ir emociju pārspīlejums no raksta autores puses.

8.jan 2022 Atbildēt
Maira Bergmane

Nu vai ziniet mīļie ļaudis, ja ārsts izsaka " komplimentus" sakarā ar personīgo higiēnu, tad tas nav bez iemesla, ja jūs zinātu cik netīri un smirdīgi cilvēka iet pie ārstiem, pēc tam kabinets javedina lai varētu tur iet nākošais pacients. Ārstam nav jāklusē, bet jāsaka par higiēnu, ka arī par lieko svaru kas ļoti bieži ir pie vainas dažādām saslimšanām un traumām. Padomā un tad raksti, tikai pati sevi apksunoji.

8.jan 2022 Atbildēt
Laila Vītola

Pff, nepatika, bet neaizgāju prom.Pa feino, neko nerisinot, rakstit bezpersoniskas sūdzības.

8.jan 2022 Atbildēt
Mia

Tam medikjim aiz laimes bija jaasasit plaukstinjas, ieraugot spalvainas, smirdiigas kaajas? Aarsta nav lops, pie kura varat iet kaa no kuuts izliidushi, elementaari sakopties vareetu. Un nestaastiet, ka aarsts izdomaaja lieko svaru, aizvainotaa personiiba gan jau norijusies kaa kuuka un kameer veel neripo, sevi uzskata par slaidu.

8.jan 2022 Atbildēt
Laila Vītola

Pasūdzoties portālā, beidzot zin, kāpēc neizgāja np dr. kabineta?

8.jan 2022 Atbildēt
Sandra Brikmane

Cēsu klīnikā strādā kolosāli traumatologi un man ir ļoti laba pieredze. Nevaru iedomāties, ka kāds no viņiem kaut ko tādu varētu atļauties!!!

8.jan 2022 Atbildēt
Aldis Viškers

Izņemot Škirmani. Līdžīgus tekstus dzirdēju no viņa. Par resnu esmu, u.c. paņirgājās.Un tā kā nebija maksas vizīte ( līdzmaksajuma), pateica acīs ka procedūrām pie viņa man nauda nepietiks.

9.jan 2022 Atbildēt
Ilze atbilde Aldis Viškers

Skirmanis pirms vairākiem gadiem, skriedams no vienas haltūras uz nākamo haltūru citā slimnīcā (kā jau ārsti LV to mēdz darīt), uztesās virsū fūrei. Kopš tā laika tāds kontuzēts arī palicis. Nekur jau īsti citur viņu neņem un netur, tikai vairs Cēsīs aiz žēlastības ļauj kādu maiņu nostrādāt, bet pie viņa iet tikai tie, kas nezina atsauksmes un uzraujas. Ka vņam privātpraksē Cēsīs, kas ir maza pilsēta un kur tomēr visi par visiem zina, vēl kāds pacients ieklīst, tas man joprojām ir pārsteigums un mīkla.

9.jan 2022 Atbildēt
Sarmīte Štrausa

Šķiet ļoti sadomāts teksts. Un vēl tā piebilde par "padomju mantojumu" pavisam lieka. Gan tajos, gan šajos laikos bija un ir iejūtīgi un laipni mediķi, kā arī īgni un strupi.(Iespējams, tik pat īgnu un augstprātīgu pacientu nokaitināti).

9.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Nu, konkrētais ārsts IR širmis. To zina visas Cēsis. Nesaprotu, kā vēl ir kādi cilvēki, kas pie viņa privātpraksē ieklīst. Ja viņš dežūrē slimnīcā, ātrie bieži nolemj pacientu vest uz Cēsīm, sevišķi ja jaunāks cilvēks vai sieviete. Viņam tiešām nav pilns spidometrs.

9.jan 2022 Atbildēt
Ilze

Uz Valmieru, nevis Cēsīm, sorry.

9.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Ilze

Tāds pats bija Siguldas ķirurgs-traumatologs Kristons(lai vieglas viņam smiltis). Labs dakteris, bet ar putniem galvā,mute kā laidara vārti.

9.jan 2022 Atbildēt
Sandra Harmonija

atkarībā ,cik maksā konsultācija.

Veselības centrā konsultācija maksā 50,- attieksme laba

9.jan 2022 Atbildēt
dzintra

Jā...Bet kā viņa pierādīs,ka '"ārsts"šādi izrunājās?

9.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Man viens cēsinieks stāstīja, ka šiem tur esot viens jancīgs sanitārs, kurš bieži izliekas par ārstu un taisot visādus cundurus. :) Par to jau brīdināts, rāts un pat no darba atlaists, bet pēc tam atkal pieņemts atpakaļ, jo savus tiešos pienākumus veicot izcili, par ko no paša Pavļuta valsts svētkos esot saņēmis Atzinības rakstu.

14.jan 2022 Atbildēt

Komentēt