Komentāri: Ieraksts par trešās potes blaknēm izraisa lielu rezonansi

Vitalij Nartish

Ar 3 poti nopietni sacakareeji veseliibu,ceturtaa var buut peedeejaa!!!!! Bet buus dota izveele-vai nu ceturto,vai nekur netiec un paliec bez darba! Un taa buus visiem! Taapeec jaizlemj,kas ir prioritaate?-pote vai materialais staavoklis,kuru juus zaudeesiet taa pat,un jau driiz!!!!

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Lai tev, idiota gabal, veicas saglabāt savu vainadziņu :)))

4.jan 2022 Atbildēt
Andris atbilde Dzēsts lietotājs

Labprāt tev dupsī trešo poti uztaisītu pidar ar debīlo niku

4.jan 2022 Atbildēt
moriss atbilde Andris

Labāk šim,drinkeram von dirsējam,iegravēt ''purnā'' QR kodu!

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Andris

Nu tu ir čistijs piders :) manu, vecā vīra, dupsi iekāroji :)))

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde moriss

Tu, ujobok, būsi tas gravētājs?

Sīkais perdeli, satiktu tevi, tu man aš lūgtos, lai es tevi nesitu!

Sūda interneta paaudze. Jūs par pideriem izaugāt, par čmo.

4.jan 2022 Atbildēt
Malda Freiberga

Tas nu ir par traku.....es saprotu, ka organismam 1 pote gadā būtu normāli, bet ka šītā dragā tās potes iekšā - tā patiesi ir Imunitātes graušana un rezultāts jau vairākiem ir jūtams, citam par citu smagāk. Tāpēc cilvēki baidās no tām potēm ......grib būt veseli un strādāt...... Valdībai jāmaksā kompensācija nopotētiem, nevis Prezidentam alga jāpaaugstina, nerunājot šoreiz par citām Valsts Naudas izšķērdībām Valdībām.

4.jan 2022 Atbildēt
Rudīte Rasa

Tieši tā, es jau baidījos par trešo poti, bet ceturto es nepotēšu, jo baidos, ka neizturēšu. Par cik esmu invalīds, un cik tādu cilvēku ir, ļoti daudz, kuriem problēmas ar veselību, tāpēc cilvēki arī baidās loģiski par savu veselību. Savukārt citiem ir vienalga kas ar parasto cilvēku notiek.

4.jan 2022 Atbildēt
Haralds Elceris

šhit happens!

4.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Iznemot komentaarus,alus dzeeraaj,kautko izlasijis no med,peetijumiem,zinaatn.darbiem-esi?

4.jan 2022 Atbildēt
Imants Krumins

Śodien atvedu pazińu no slimnicas. Tur nokĺuva pec treśás vakcineśanás reizes ar Modernu, pirmás divas ar zeneku. Reáli pazińam paveicás ar tádu asinspiedienu palikt uz savám kájám! Ir daudz reálu problému maná pazińu loká arí péc faizera vakcinas. Nekádi nespéju saprast to nenormálo vakcínu reklaméśanu un piespiedu vakcinéśanas uzspieśanu!! Covid vakcínas ir totáls eksperiments, neviena covid vakcina nav izgájusi treśo izmeğinájuma fázi nerunájot pat par ceturto!! Kaut káds pilnígi bezadbildígs eksperiments!!

4.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

$$$$$$$$$

4.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

reāli- spāņu monētas viduslaikos.

4.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

Varbūt tu esi pats pļūtaks,jo var redzēt ,ka reāls kroplis esi?? Ielien te izostīt??/

5.jan 2022 Atbildēt
Eduards

Nīkuļa stāsts.Man ar bija līdzīgi,bet slimnīcā nebiju.Un ja vajadzēs potēšu arī 4. poti,kad pienāks laiks!Ticu zinātnei un mediķiem,nevis debīlu antivaxeru dezinformācijai un meliem!!!

4.jan 2022 Atbildēt
Lauma

Un nosprāgsi laimīgs ar lopa kodu pierē. Ha ha.

4.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tu tici zinaatnei un mediciinai?????? Tu esi lasijis zinaatnju vai med, darbus?????? Tev komentaaros nekad nebija ne uz ko ne faktu ne pamatojuma!!! Tikai zini"debiilais antivaxers".Tu ticitam,ko tev pabaaz priekshaa TV un algotie zurnaljugas!! Domaat tev nav lemts,jo pats taa arii uzrakstiji-ko partija liks,to arii dariishu!!!!!!

4.jan 2022 Atbildēt
Saulceris

Par kadiem zinaātniekiem tu runā? Paskaties uz tām rožām (CEO of Pfizer, CEO of Moderna). Pfizer ir viena no viskriminālajākām organizācijām pasaulē. Pfizer samaksāja lielāko soda naudu par krāpniecību medicīnas vēsturē. Un tu tiešām domā kad viņiem interēsē tava vai pensionāru veselībā. Es viņiem neuzticētu manas netīrās zeķes izmazgāt. Kur nu vēl to viņu žļurgu dzīt iekšās.

5.jan 2022 Atbildēt
Saulceris

Kāds vispār zina kas tajā žļurgā ir iekšā un kā tā tika izgudrota? To mēs varēsim tikai uzzināt 2075 gadā, ja paveiksies kādam izdzīvot līdz tam laikam. Tici man, tur vitamīnu nav iekšā. Tie visi ir fakti par ko pats vari izlasīt. Un tu saki kad tu tici zinātnei. Mūsdienu zinātne ir $$$.

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulceris

Manas domas.Un šitādiem ļauj apgādāt par $$$ visu pasauli ar brīnumdziru.Jēziņ,naivie idioti.Eduards ieliek svešu fotku,lai izskatītos liels onka,bet nezin un netic,ka '' zinātne'' nestrādā katra ubaga,bomža un narika labā.Lasu ,ka zinātne štuko kā dzīvi paildzināt līdz 150 g vecumam ,automātiski visi plānprātiņi un narkomāni sāk domāt,ka tas attiecas uz viņiem.jo viņi ir prioritārie idioti.Trūkst vārdu

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulceris

Noslepenots ari USA lidojums uz '' mēness'' 60 gados uz 45 gadi ,bet joprojām noslēpums.Muļķim tak skaidrs viss tāpat ka feiks

5.jan 2022 Atbildēt
are atbilde Dzintis

da viss ir feiks, mobilie telefoni ir feiks, saule ir feiks, tu arī esi feiks un tava vārdadiena arī ir feiks, tā mēs te vienā feika te dzīvijam. skatos kremļa troļļu kolonija vairojas

5.jan 2022 Atbildēt
Mia

Ar ko tu no taa niikulja atshkjiries? Taads pats niikulis esi. Ne man, ne maniem gjimenes locekljiem nekaadu blakusparaadiibu nebija peec 3.potes, nebija arii peec pirmajaam divaam. Palasot te, vieni mireeji apkaart.

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Mia

es neduru vispār un jūtos labi ari

7.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Shitadus meslus vaja pirmo nosist, lai nezipalta shitadus murgus, mazums - kads prata vajajais vel pavilksies

8.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Mia

Ko var teikt, priecājies, kāmēr jauna. Ne visiem ir dzelzs veselība. Par blaknēm tak paši mediķi brīdina.

9.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Jelena Sergejeva

PSRS laikā ari vakcinēja un pat skolēnus.neatceros,ka būtu dzirdējis ,ka kādam slikti,mirtu vai saslimtu no potes.Zinu,zinu sovoks esmu

12.jan 2022 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

Tad kāpec vajg tās pļotes ja ir tādas problēmas ar veselību ,jo vairāk slimio potētie

4.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Publiskie B.Geitsa vaardi-Ja labi pastraadaasim ar vakciinaam,vareesim samazinaat planeetas iedzivotaaju skaitu pa 10-15 procentiem!!!!

4.jan 2022 Atbildēt
Dzintra Beltiņa

Dažiem komentētājiem smadzenes galīgi gludas -palikusi viena kroka, un tā pati uz dirsas!!! ...vai tiešām jālielās ar savu stulbumu ...!

5.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ja smirdiga bomzu kuce, kapec atveri savu dirsas caurumu, iebaz tur zarainu deli un nolauz

8.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

ha,ha,ha,ha !!!!!

9.jan 2022 Atbildēt
ULD media

Man pēc divām pirmajām Pfizer potēm trešo gribēja Moderna "iesmērēt" (jo tās bija iekrājušās neizmantotas, bet ar Pfizer veidojās jau deficīta risks), pie tam, nevis 1/2 no devas, bet gan veselu. Tā kā iepriekš redzes lokā bija patrāpījies raksts ar ekspertu rekomendēto, ka primāri priekš Pfizer labāk trešo poti arī šo pašu izvēlēties, tad nepiekritu piedāvātajam, bet gan izteicu vēlmi saņemt Pfizer. Jāsaka, man ir hroniskas problēmas ar paaugstinātu asinsspiedienu, dēļ kā regulāri dzeru zāles. Likās, dēļ tā man kā riska grupā esošam gribēja nozīmēt Moderna veselu devu kā trešo poti, lai gan tas nav rekomendēts no ekspertu puses. Padomāju, laikam jau šajās potēšanas akcijās ir iesastīti dažnedažādas medicīnai tuvi stāvošas personas, kuras visai virspusēji spēj novērtēt katru no riskiem. Kas saistās ar blaknēm, tad neko vairāk kā vājumu un viegli nojaušamu tendenci uz krampjiem kāju muskuļos nenovēroju (lai gan arī tas bija visnotaļ vāji izteikts, kur īpaši neatšķirsi, vai tas dēļ šīs potes, dēļ kā cita vai tikai škietami)

5.jan 2022 Atbildēt
are

bulshits, pēc phizer tieši piedāvā modernu, jo tad efekts ir ilgstošāks... un viņi ekonomē un liek pusi no modernas, tā kā čalīt samelojies...

5.jan 2022 Atbildēt
Mia atbilde are

Tu chaliisha rakstiito izlasiiji? Vinjsh tieshi saka, ka modernu peec phizer piedaavaaja, bet shis pats gribeeja phizer.

5.jan 2022 Atbildēt
josh

Nevajag liet, nepiedāvāja tev neviens veselu devu, jo protokols to neparedz. Es labprāt tiktu pie pilnas devas, bet gribēdams nedabūsi.

8.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Mia

Pēc J&J der jebkāda, kaut vai litrs modernā vai Pfizer, tikai pohas var būt uz nenoteiktu laiku.

9.jan 2022 Atbildēt
Judīte Zvirbule

Man pēc pirmās pfizer nebija nekas, pēc otrās vienu dienu temperatūra 37.4, bet pēc trešās pfizer divas nedēļas bija liels nogurums un galvas reiboņi.Labi ka darbs iespējams no mājām. Manam organismam izskatās pietiek. Neesmu pret vakcināciju, bet es viss, ceturto netaisīšu.

5.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Tu taa arii nesaprati neko-taadas iespeejas,atteikties,tev nebuus!!!!

6.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ko tu te dirs mauka, taisii tik cik vajadzes, kamer nospragsi un cermas atraka

8.jan 2022 Atbildēt
Belladonna Nightshade

Man pēc Janssen potes bija smagas komplikācijas, tā kā otro negaidu. Savukārt, respiratoru vienreiz pamēģināju visu dienu panēsāt, likās, ka noģībšu no skābekļa trūkuma. Tā tas arī karājas uz nagliņas. Gāzmaska man arī ir, varbūt pamēģināt arī to?

5.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Esot jau iepirkti akvalangistu tērpi.Būšot jāelpo no balona.Karotājs,peisaks,pļūtaks jau balonus esot iepirkuši

9.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Vispār interesanti, pēc J&J saņemšanas saslimu un tagad ir problēmas lielākas, nekā slimošanas laikā. Nopotējos oktobrī, bet novembrī jau saslimu un joprojām netieku uz strīpas.

9.jan 2022 Atbildēt
Andis Saukāns

Dīvaini, bet es pēc trešās potes - 1/2 Moderna, pat labāk sajutos.

5.jan 2022 Atbildēt
are

hvz, nekas nebija pēc trešās modernas, tikai plecs sāpēja it kā kāds būtu iesitis...

man liekas tu melo, feik news.. da bļ...

savā mūža tika daudz potes esmu dabujis... viena vairāk viena mazāk.. tiko pret encefalītu un gripu potējos...

A ja tā padomā apkārt ir tik daudz ķimijas, mazgāšanas līdzekļi, mēbeles, plastmasa, datori, mobilie, drēbes, un kādus draņķus mēs ēdam.. Visa tā ķimija ir PH, ... paskaties uz jogurta kas tur sagrūsts, kāds neandertālietis sen jau kājas notirinātu..

5.jan 2022 Atbildēt
Andris Briedis

Vai visi šie "blakusparādību apbižotie" tā arī bļaustītos par savu apbižotību, ja tas būtu jāpierāda ar faktiem un pretējā gadījumā jāsēž. Kā arī vajadzētu būt.

Apbižotie. Gribat dzīvot bez vakcīnām, braucat uz trešām pasaules valstīm kur reāli reti kurš ir potējies. Tur pilnas kapsētas ar nevakcinētiem.

Šeit jūs tā varat atļauties uzvesties tikai tāpēc ka liela, lielākā dala ir vakcinējusies pret daudzām lietām ar kurām jums tāpēc nenākas saskarties ikdienā.

5.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Kaut kur Afganistānā par tādām vakcīnām pat dzirdējuši nav, bet cilvēki tāpat dzīvo.

9.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Jelena Sergejeva

Talibi ,kad pārņēma Afganistānu visas potes atcēla un atcēla visu cilvēku parādus bankām un tt.ASV armija kad bij tad potēja visus ar uz nebēdu

12.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Kaut kāda nīkuļa vaimanas nevienu Veselības ministrijā neinteresē. Vispārējās sabiedrības veselības labā upuri jānes.

6.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

tad tik duries.

9.jan 2022 Atbildēt
josh

Man visas trīs potes bija Moderna, un nevienu reizi nebija nekādu blakņu, ne drudža, ne temperatūras, ne vājuma, ne citu problēmu.

8.jan 2022 Atbildēt
Johny Richmen

Kurs vel nesaprot ka sakas ista svakcineto pandemija!Un parejiem mums dod Dievs izturibu pardzivot so psiho teroru!

8.jan 2022 Atbildēt
Juris

Nu nezinu. Pēc trešās potes, potējāmies visi trīs visas potes reizē, iesnas, temperatūra un sāpes moka jau piecas dienas. Bet potes biedriem nekas sevišķs. Man galīgi nav spēka. Visi nav vienādi un kādam tās potes nebūtu iesakāmas. Ārstēšanās jautājumi ir tālu otrajā plānā, galvenais - potēties. Individuālie aizsardzības līdzekļi ir gandrīz tādi paši, kā Nāves salā vācu gāzes uzbrukuma laikā mūsu zēniem. Ja vēl kaut cik tie līdz veikalu apmeklējuma laikā, tad sabiedriskajā transportā, it sevišķi lidmašīnās, kur jāpavada garas stundas, tie ir galīgi nederīgi. Tādēļ galvenais sērgas izplatības veids ir sabiedriskais transports. Un rezultāti to pierāda. Jebkurš sērgas paveids spēj izplatīties visā pasaulē dažu nedēļu laikā. Potes ražotājiem tā ir debesu manna, mums sabeigta veselība, bet valdības dresē mūs bez jebkādiem rezultātiem sērgas izplatības jomā. Ja nu izdodas noturēt smagi slimajiem slimnīcu gultu nepieciešamo daudzumu. Ražošanas tempi samazinās. Tas tikai nozīmē, ka var pienākt brīdis, ka mirsim badu. Bez padarīta darba neēdīsi. Un tas ir jautājums kādu desmit gadu garumā.

11.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

tagad dūrēji noteikti uztraucas par tavu veselību????

13.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Daudzi te nezin ,kas ir ''Nāves sala''.Jaunatne točna.Skatijos jauniešu komentus par filmu '' Vārnu ielas republika'',kur ir stāsts par 1905 gada revolūciju.Visi kā viens komentos rakstija,ka filmā notiek cīņa par latvijas valsts brīvību.

13.jan 2022 Atbildēt

Komentēt