Komentāri: Saulkrastu mācītāju vaino dzīvnieku mocīšanā

Zigrida Klavina

Tad cik ilgi tam nelietīgam cilvēkam laus lopus mocīt? Kā var vēl kaut ko gaidīt, ja sodi nelīdz, lopus konfiscē un beigta balle. Vai tā var rīkoties mācītājs?

22.dec 2021 Atbildēt
Perle

Viņš mācītājs ir tikai vārdos. Darbi runā pretējo....

22.dec 2021 Atbildēt
Olofsons

Varbut tas ir sniega kazas? Ir skirnes,kuras tur mierigi ara visu gadu...galvenais,vajag nojumi,lai var paslepties no veeja...

22.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Cilvēk, jūs Alpos kaut kur esat redzējuši nojumes kazām? Tādu nav! Viņas vienkārši saguļ bariņā un mierīgi pārlaiž puteņus. Tāpat, piemēram, Skotijā aitas cauru gadu ganās ārā, pat sniegā dzemdē jērus, nav nekādas nojumes, pašas meklē aizvēju aiz kāda koka vai tīreļa ieplakā.

27.dec 2021 Atbildēt
Adriana

sprediķotājam būtu vajadzīgs riktīgs sodiņš par cietsirdīgu attieksmi pret dzīvniekiem un dzīvnieku konfiskācija. Ko te vēl gaidīt?

23.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vai tas ir tas pats Ivo, kas netā visu laiku krievus lamā?

23.dec 2021 Atbildēt
Perle

...pederastus arī, un valdību, un visus pārējos, kuri nedomā, ka viņš ir izredzētais un īstais.

25.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Pavlovičs ir visai ekscentrisks kungs, bet .... cilvēki, kas stučī arī ir jocīgi. Nekad laikam nav bijuši Alpos, tur kazas ganās ārā lielos mīnusos visu cauru ziemu. Kazas cēlušās no apvidiem, kur ir bargas ziemas un ir piemērotas dzīvei zem klajas debes visu cauru gadu.

27.dec 2021 Atbildēt
Andris Pētersons

Vislabāk man patika: "Raidījuma “Bez Tabu” redakcijā vērsās Saulkrastu puses iedzīvotāja, kura lūdza neizpaust viņas vārdu." Super! Kārtējā stukačiene! Un Bez bū vēl taisa sižetus. Viss kā padomju laikos, kad bija stukači kuri ziņoja par saviem kaimiņiem! Šādas Saulkrastu puses iedzīvotājas, kuras lūdz neizpaust viņu vārdus reiz stādīja izsūtāmo un vācu laikā nošaujamo sarakstus! Apsveicami! Un bez bū arī vajadzētu vienreiz sodīt par šādas anonīmas informācijas izplatīšanu. Vai cilvēks atbild par saviem vārdiem, jeb, lai tur muti ciet!

28.dec 2021 Atbildēt
Astra Linde

Tādu mācītāju , dzīvnieku mocītāju triek ar sūdainu slotu , ko tāds var iemācīt , veterinārais tas dienests neko nedara , tie ir mājas dzīvnieki , kam vieta zem kūtī zem jumta , tā taču Latvija , kur negrib ar neko darīt , no naudas sodiem dzīvniekam labāk nepaliek

8.jan 2022 Atbildēt

Komentēt