Komentāri: Liepājniece sašutusi par bērnu zobārstes rīcību

Acidum

Un, ja tiešām būs vajadzīga kopējā narkoze, vai sūdzība tiks atsaukta?

Gaidām turpinājumu.

11.okt 2021 Atbildēt
Ilze

Zobārstei taisnība.

Nav ko aizlaist zobus un tad gaidīt , lai zobārsts labo pa vienam zobam.

11.okt 2021 Atbildēt
Uldis Saulkalns

Ar limonādēm,sulām, ledēnēm, cepumiem, bulciņām un biezpiena sieriņiem mēs paši iznīcinām savu bērnu zobus gada vai nedaudz garākā laika periodā. Bērniem ap 3 gadiem bieži jau visa mute ir melna. Ja bērnam tuvojas seši gadi un zobi nesāp - es sagaidītu, kad jaunie zobi nomainīs un tad neatgriezties pie vecajiem ēšanas paradumiem. Ja sāk sāpēt- izrauj, bet jau šobrīd pārtraukt visas masas ar miltiem un cukuriem, ko bērns sevī uzpilda. Protams viņiem tas viss garšo un mums gribas viņus ar to iepriecināt, bet realitātē tikai nodarām pāri. Par laimi vairs jau tie zobi nebūs vajadzīgi ilgam laikam un varbūt izvelk līdz galam bez problēmām.

11.okt 2021 Atbildēt
Mia

Nevis maate, bet maatiite. Vai tieshaam gruuti beernam regulaari ieskatiities mutee? Ar spoguliiti pat mazi caurumi ir ar aci pamanaami. Un mazus caurumus labotu, jo tur tikai viena shprice katram un aatra laboshana. Ja ir vismaz 5 lieli caurumi, tad skaidrs, ka 5 gadiigs beerns mieriigi nenoseedees, tas panjem daudz laika, smalks darbs mazaa mutee un shprices atkariibaa no saapju siekshnja. Tur pieaugushajam ir ko paciest. Nu nebuus beerns mieriigs seedeetaajs. Nevis par aarstu zheeloties, bet maatiitei sabiedriskos darbus par neruupeeshanos par beernu.

11.okt 2021 Atbildēt
Ilze

Bērnam 5 gadi un jau tādas problēmas ar zobiem? Kas Jūs VECĀKI nemācat bērnam zobus tīrīt un barojat tikai ar saldumiem? Par zobu vitamīniem ar neko nezināt? Vai te nebūtu jāpiesaista arī bāreņtiesa, tā tomēr ir nevērība pret bērnu :(

11.okt 2021 Atbildēt
Druvis de Rencis

Kopējā narkoze. Iespējams, tas bija gadus 20 atpakaļ, bet atmiņā tas palicis, ka Balvos zobus labot kopīgā narkozē beidzās ar pacienta nāvi!

11.okt 2021 Atbildēt
Vanda Kovaļova

Ko Jūs muļķības gvelžat? No kuriem laikiem Balvos var ārstēt zem kopējās narkozes???

19.okt 2021 Atbildēt
epo

Zobārstam bija jāsāk labot, jo pēc teiktā bērns uzvedās mierīgi. Tātad problēma zobārstā. Bērniem jau ir bezmaksas pakalpojums tanī klīnikā, bet ja ies uz kopējo narkozi, tad mamai maks jāatver. Visa loģika naudā un vispār tas bija rupji, ja protams ir tā, kā mamma stāsta. Un, ja valstij nav vēlmes ar bērniem strādāt (rūpēties, gādāt , sniegt ārstniecības, izglītības pakalpojumu), tad nesaprotu, bērnus mums vajag vai nevajag.

14.okt 2021 Atbildēt

Komentēt