Komentāri: "Neviens nav pat atvainojies!"; māte sašutusi par lielveikala apsarga rīcību pret nepilngadīgo dēlu

Pujene Sārtā

Slikti, ka viss beidzās bez rezultāta... Tam skrituļotājam par skrituļošanu vietā, kur tas ir aizliegts ( kā var noprast, ne pirmo reizi,un aizrādījumus neņem vērā), vajadzēja uzlikt kārtīgu sodu un vecākiem arī par savu pienākumu nepildīšanu. Būtu savai psiholoģiski traumētajai sniegpārsliņai iemācījuši, ka ir vietas, kur skrituļot nedrīkst, nevis tikai nopirkuši dēli un palaiduši ielās, tad tādas problēma nemaz nebūtu radušās.

6.aug 2021 Atbildēt
Dagnija Bartusevica

+100

10.aug 2021 Atbildēt
Dace Bērziņa

Piekrītu Pujenei Sārtā. Mani arī tracina skrituļotāji, kas veic dažādus trikus nepiemērotās vietās, nerēķinoties, ka kāds misēklis viņam ar dēli var citam garām ejošam jaunam cilvēkam pārsist galvu. Diemžēl esmu redzējusi, kā skrituļdēlis paceļas uz augšu un aizlido ne paredzētajā trajektorijā.

Pie tam, jaunietis nav nekāds pai puisītis, ja jau pieauguša cilvēka, pie tam apsardzes darbinieka formā esoša, lūgumus un padomus neņem aubē. Tātad, pieaugušais nav jāciena un nav jārespektē. Mamma tādu izaudzināja. Žēl.

6.aug 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Pilnīgs "čau". 16 gadīgs džeks no sevis uztaisa muļķīti un māmiņa traucas viņam psihologu meklēt. Varbūt māmiņai vajadzēja savai atvasei elementāras lietas iemācīt? Nevar būt tik stulbs, lai nesaprastu, ko drīkst un ko ne,bet ja ir, tad pietiekoši vecs, lai dabūtu pendeli pa savu pakaļu.

7.aug 2021 Atbildēt
Pēteris Vanags

Kāpēc nevar citiem traucēt? Aizliegums taču ir "psiholoģiska trauma". Kur ir cilvēktiesības?

7.aug 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sīkais pediņš maz sists ir.

7.aug 2021 Atbildēt
Marcis

Tu pats esi debils pederasts pederastu un lezbu neta draugiem.

8.aug 2021 Atbildēt
Rodžers Špakovskis atbilde Marcis

Tev žēl ,ka man sūkāt patīk?

8.aug 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Rodžers Špakovskis

Tu pats debilas var sev nosukat slimais pederasts.

13.aug 2021 Atbildēt

Komentēt