Komentāri: Bolderājā ceļ trauksmi - vai kapi nav pārāk tuvu peldvietai?

Roberts

Nav ne vainas peldēt šajā mikroelementiem bagātajā ūdenī, kurā mudž no mirušo sievuešu dzimumorgānos atrastajām hlamîdiju baktērijām

16.jūl 2021 Atbildēt
are

hlamīdijas bez nesātāja var izdzīvot max 36 stundas

18.jūl 2021 Atbildēt
Ilona Geide

Bolderājā trauksmi neceļ!

Un uz šo karjeru gan Imantas, gan Daugavgrīvas, gan Bolderājas iedzīvotāji ir braukuši gadu desmitiem un turpina/-ās braukt (cilvēku tur ir ļoti daudz) - viņi visi ir pieauguši un saprātīgi, lai paši izdomātu un izvērtētu peldēties tur vai nē!

Ja rīdziniecei Dacei, kura šo vietu ir “atklājusi”, kaut kas nepatīk – viņa var izvēlēties jebkuru citu Rīgā pieejamu ūdenstilpni!

p.s. apbrīnojama ir žurnālistu nekompetence (par to gan ir jāceļ trauksme), rakstot “Vietējie ir aizdomājušies par problēmu, taču nesatraucas, jo šī ir vienīgā tuvākā peldvieta.” – zinot to, ka tikai pāris km tālāk atrodas fantastiski plaša un neierobežota peldvieta: Daugavgrīvas-Buļļu pludmale un Buļļupe !!!!!

:))))

16.jūl 2021 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Beigušies laiki, kad ūdenstilpņu ūdeni varēja droši izmantot dažādām vajadzībām. Nez ko, ar notekgrāvju, grunts ūdeņiem vai citām artērijām iepludina upju, ezeru, jūras baseinos. Iespējams arī kaitīgākas vielas par Daces aizdomām un Bolderāja nekļūs par Varanasi pie Gangas, jeb karjeras „svētajiem”ūdeņiem?

17.jūl 2021 Atbildēt
Rodžers Špakovskis

Ko jūs tur čurājat cepurē....JAunsila kapi atroas vien pārdesmit metru attālumā no peldvietas un Rīgas apvadceļa (starp Piņķiem un Ķekavas apli) un nekas,neviens neraud un nesūdzas,bet siltā laikā cilvēku jūra.

17.jūl 2021 Atbildēt
are

Da pļa, visa Rīga ir uz kapiem, tas nevienu nesatrauc

18.jūl 2021 Atbildēt
Lauma

Virsraksts skan tā, it kā kapi būtu pārceļami, jo traucē pe4ldvietai

18.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt