Komentāri: Sieviete Rēzeknē: Pēc vetārsta apmeklējuma mans kaķēns nomira

Uģis Jansons

Vai kāds pārbauda veselību pirms corongripas potes?

19.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Ne tak, galvenais ir dabūt to sūdu Tevī.

19.jun 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Tu dolbana neta mauka,stulba dura,pasiva lezbijanka,kas negrib to publiski atztis

19.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Izp...ais ānusā Mārcis iepirdās tā, ka viss nets smird.

19.jun 2021 Atbildēt
Astro

Anete Kalniņa runā kā ierēdne. Bet prasījās skaidrojums situācijai. Man ir mans kaķis. Ja tu nevari garantēt kaķim veselīgu dzīvi pēc tā sava seruma, tad 1) tev ir jāuzņemas par to atbildība, lai nākamreiz šāda situācija neizveidotos, 2) tev ir pilnīga taisnība - vakcinācijas nepieciešamība netiek apspriesta un kaķis mierīgi turpina dzīvot bez tavas drazas, 3) ja zvani tiek noraidīti, tad pie šī lopu daktera nevajag iet un par to jāstāsta citiem, pazīstamiem un nepazīstamiem.

20.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Laikam Jums ir taisnība, es tieši tā arī rīkotos+ vēl tiesā iesūdzētu.Žēl,ka Latvijā nav nekādu baiļu par slikti izdarītu darbu(brāķi) un atbildības.

20.jun 2021 Atbildēt
Ieva Messinga

Mēs nevakcinējam savus četrkājainos ģimenes locekļus (mums vienmēr bijuši kaķi un suņi, nodzīvojuši līdz pienācīgam vecumam) un nevakcinējamies paši.Laikam-ģimenes tradīcija. Mums nekad nav bijusi uzticība pret vakcīnām, ņemot vērā, ka katrs organisms ir savādāks. Ja vienam palīdz, cits var mirt. Un to neviens nezina. Ārsts to nevar paredzēt letālu iznākumu pēc vakcīnas, tāpēc ar pacienta parakstu grib noņemt no sevis atbildību. Piekrītu, ka kaķīts būtu dzīvojis, ja nebūtu veikta vakcīna. Mazais organisms šo indi neizturēja. Izsaku līdzjūtību ģimenes locekļiem par mīluļa zaudējumu.

21.jun 2021 Atbildēt
Ilze

Ar dzīvnieku potēšanu nevajag aizrauties. Pa laikam sapotēt var, bet ne katru gadu, īpaši ar to komplekso poti. Gudri vetārsti jau pirms vairākiem gadiem apgalvoja man to pašu. Tādu nav daudz. Diemžēl mums pa pilnam ir savairojušies burta un naudas kalpi, kuri ar savu galvu nedomā nemaz. Patiesībā viņiem galvu nemaz nevajag, jo viss ir sarakstīta rīcības algoritmos. uz savas ādas to esmu pārbaudījusi vairākas reizes. Tagad vienkārši atmetu kaut kādunaudiņu, pagriežu muguru un aizeju. Es gan savu kaķēnu, kuram vēl ir tikai trīs mēneši, noteikti nevestu vakcinēties. Nevajag visam uzreiz noticēt, ko saka ārsti un valdība.

22.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Pret trakumsērgu jāpotē ir obligāti. Pārējās laikam ir pēc sava ieskata.

22.jun 2021 Atbildēt
Bruno Bruno

Pēc trakumsērgas vakcīnas mūsu kaķim arī sākās smagas veslības problēmas. Kaķim sākās smaga alerģija. Tagad regulāri jājiet špicēt zāles (steorīdi). Bet pēc seroīdu regulāras špircēšanas parādījās cukurslimība. Datere teica ka nav ko kaķīti mocīt, vajag iemidzināt. Ļausim dzīvot kamēr dzīvos. NEKAD NEVIENU VAKCĪNU NEPOTĒŠU!!!

25.jun 2021 Atbildēt
Aija Grīsle

Mazāk jāstaigā ap vetārstiem un dzīvnieki dzīvos ilgi un laimīgi

26.jun 2021 Atbildēt

Komentēt