Komentāri: Latviešu ģimenei Zviedrijā atņem bērnus

Armands Rozenbergs

Drīz arī Latvijā būs tas pats. Par labu atlīdzību parastām vidusmēra ģimenēm atņems bērnus un atdos bagātiem bezbērnu pāriem. Latvijā radikālie liberāļi jau ieņēmuši divus stratēģiskos posteņus - Satversmes tiesu un Iekšlietu ministriju. Būs mums gan Stambulas konvencija,gan atbrīvošanas no darba, gan tiesu darbi par nepareizu bērnu audzināšanu un izglītošanu.

5.jun 2021 Atbildēt
Lauma

Par to nebrīnītos. Tas, ka liberālā Golubeva ir tikusi iekšlietu ministres amatā, tas ir nopietns iespējamais apdraudējums tradicionālajām ģimenēm.

5.jun 2021 Atbildēt
Artis

Zviedri ir nodevēji.

1946.gada janvārī Zviedrija izdeva PSRS 146 Zviedrijā internētos latviešu, igauņi un lietuviešu karavīrus, kuri Otrā pasaules kara laikā bija dienējuši Vācijas militārajās vienībās. Var teikt, Zviedrija viņus noslepkavoja

5.jun 2021 Atbildēt
Valdannen

Jā, daži izdarīja pašnāvību jau atceļā uz kuģa. Kāds virsnieks to izdarījis, zīmuli iedurot galvā caur aci. Zviedri nekādi labiņie nav pret mūsu tautu bijuši visos laikos. Draņķi.. Tagad saimnieko pa Latvijas mežiem.

6.jun 2021 Atbildēt
Dainis Uļjanovs

Ko zviedri par šo konkrēto gadījumu saka? Spriežot pēc bērnu vecāku teiktā un komentāra, ka jautājuma risināšana var ilgt gadiem- domājams, ka gan bērnu, gan vecāku psihei būs nodarīta neatgriezeniska skāde. Iespējams- raksts ceļ red.pop.

5.jun 2021 Atbildēt
Haralds

Zviedru pidari---

Ja vecāki būtu jautājumu par to ,ka viņu bērnu fiziski ietekmē skola nokārtojuši oficiāli ,rakstiski--tad viss būtu ok---bet tagad ,kad skola redzēja ,ka pašiem būs slikti--visu iespējamo vainu novēla uz pašiem vecākiem..zviedri ir vnk jāsit un bērrni jāsavāc --sūda Latvijas diplomāti zviedriem pakaļas laiza--un speciali vilks gadiem ilgi ,lai sīkie jau būtu pieraduši ,ka zviedru pedofīlu ""ģimenes ""viņus audzē un negribētu vairs savus īstos vecākus..

5.jun 2021 Atbildēt
Valdannen

Latvijas diplomāti laiza pakaļas visiem, bezmugurkaulnieku suga. Vienmēr drāzīs tos, kas ļauj sevi drāzt..

6.jun 2021 Atbildēt
Andris Krūmiņš

Lai ģimenei labi advokāti trāpās, un tos zviedrus noliek uz ceļiem. Tas kas notiek, ir vnk absurds.

5.jun 2021 Atbildēt
Beshenij Karasj

Vienīgā iespēja begt no tās pederastu paradīzes.Naktī apciemo soc dienesta darbinieci kura izņēma bērnus,nazi pie rīkles lai stāsta kur paslēpti.Tad pēc tada paša scenārija pie audžuvecākiem un mudīgi prom pametot visu !

8.jun 2021 Atbildēt

Komentēt