Komentāri: Cēsu pusē desmit bērnu ģimene spiesta pamest mājas

Iveta Ozolina

Nu luk, kartejo reizi valsts pierada ,ka par gimenem nedoma ! Doma tikai par savu labklajibu ! Nost no varas tadus merglus !

1.mai 2021 Atbildēt
Uģis Jansons

Nevis valsts pierada,bet Eu.Nīstajā Krievijā ģimenēm ir šādi pabalsti

KRIEVIJA

Te ir divu veidu pabalsti: vienreizējie un ikmēneša. Vienreizējais pabalsts tiek izmaksāts par bērna dzimšanu - to maksā vai nu mammas vai tēta darba devējs vai sociālais dienests, ja abi vecāki nestrādā. Federālais pabalsts ir 13087,61руб - aptuveni 300 eiro.

Ir arī papildus pabalsti, kas ir 10000 līdz pat 150000 руб (no 250 līdz 3750 eiro) - atkarībā no situācijas.

Katru mēnesi ģimene ar vidējiem ienākumiem, kas nepārsniedz iztikas minimumu var pretendēt uz  1071 līdz 4282 руb (no 26 līdz 107 eiro) -atkal, atkarībā no situācijas.

Ja pasaulē nāk jau trešais bērniņš:

- jūs tiekat rindā pirmsskolas izglītības iestādē

- jūs saņemat zemes gabalu individuālas dzīvojamās platības uzcelšanai reģionā, kurā dzīvojat

- jums piemēro atbrīvojumu no transporta nodokļa

- jūs saņemat 50% kompensāciju par maksātajiem komunālajiem maksājumiem

- pēc trešā bērniņa dzimšanas, jūs pretendējat uz nemateriālās palīdzības saņemšanu, tas ir tāds kā sertifikāts, ko var izmantot hipotekārā kredīta dzēšanai, viena bērna skološanai vai arī to var izmantot nākotnes pensijai.

Sertifikāta vērtība ir apmēram 9000 eiro.

1.mai 2021 Atbildēt
Jānis Jaudzems atbilde Uģis Jansons

Jā Uģi tā ir, tieši tādēļ oficiālā Rīga ienīst Krieviju un rej kā šakāļi raisot bailes gan vietējo vidū gan ārzemēs, tai pašā laikā savējos iznīcinot.

1.mai 2021 Atbildēt
Edmunds Kance

Nu suņus un kaķus jau gan varēja nepieminēt. Tos pašvaldība var ievietot patversmē un palīdzēt atrast jaunus saimniekus, ja esošajiem saimniekiem zūd iespēja parūpēties. galvenais, lai cilvēki godīgi atzīst, ka kaķi vai suni nespēj aprūpēt. Tad to var civilizēti nodot patversmei, nevis cietsirdīgi izmest uz ielas.

1.mai 2021 Atbildēt
Anna Wind

Nevienam nekas nav jāpalīdz, pašiem vajadzēja domāt... Pieraduši dzīvot uz pabalstiem un nemaksāt neko, tikai prasīt. Pirms taisīt un dzemdēt bērnus vajadzētu padomāt vai spēs paši tos pienācīgi aprūpēt,nevis rēķināt cik un ko no valsts saņems.

1.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko var gribēt no valdības, kur pat ministri ir peredasti.

1.mai 2021 Atbildēt
josh

Kāpēc ir tik ļoti javairojas, ja nespēj sevi apgādāt?

3.mai 2021 Atbildēt
Malda Freiberga

Cilvēkiem pašiem tiešām jādomā, cik var bērnus radīt, lai tos ar savu darbu izaudzinātu un izskolotu. Krievu laikos nekādu pabalstu nebija, un loģiski domājoši radīja tik bērnus, cik varēja izaudzināt. Tie, kuri tagad cer uz eiropas pabalstiem, un domā, ka būs mūžīgi, rūgti klūdās. Nevar mīlēties, ja nekontrolē bērnu dzimšanu. Jādomā ar galvu !!

6.mai 2021 Atbildēt

Komentēt