Komentāri: Latviete, kura no Covid-19 ārstējas 3 mēnešus: Es biju komā. Mani izglāba no viņpasaules

Dzēsts lietotājs

Nu skābekļa atkarīgie vispār esam mēs visi.Ja nogriež skābekli ,tad ir cauri. Ir vēl narkotiku un alkohola atkarīgie un pederastijas atkarīgie kā Mārcis.Kas ir skābekļa koncentrators?Pazuda oža,garša,smarža....mjā,man nav ko piebilst.Man agrāk garāžā mētājās PSRS laiku smarža "'Krasnaja Moskva""Vispār man te patīk,jo ir jautri.

25.apr 2021 Atbildēt
Aldis Krontals

nemurgo idiots

28.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Aldis Krontals

tavs uzvārds visu par tevi pasaka, pat neko tev nejautājot

28.apr 2021 Atbildēt
Normunds Ķiģelis

Novēlu laimīgu izārstēšanos , bet..... Par to ārstēšanos sākuma periodā mājās.... Arī es pārslimoju to moderno vīrusu , taču darīju visu iespējamo , lai nodarbinātu savas plaušas .Man tuvi unmīļi cilvēki ieteica visāda veida vingrinājumus , lai tam vīrusam neļautu nokļūt plaušās ! Bija arī piedāvājums uz slumnīcu , taču sapratu , ka tādā gadījumā varētu būt arī beigas. , jo tur neviens man neļautu pielietot tos ārstēšanās veidus , ko mājās ! Mazāk skataties informatīvo programmu Laiks ( Panorāma ) , neļaujaties tai iebiedēšanas politikai un nebaidaties arī saslimt . Tas velns nav tik melns , kā to mālē !

25.apr 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Varbūt dodies pa taisno uz "Ģaiļezeru" un sāc mācīt mediķus? Jeb labāk uzreiz uz Tvaika 2!

25.apr 2021 Atbildēt
Sara Whitthread

Saliidzinaasim. Truuces gadiijumaa operaacija maksaa 1800 (vismaz). Par cik mugurkaulu atjaunot pilniibaa nav iespeejams, un saapes nonjemt arii, atsaapinaashana maksaa 150. Man ar vienu mugurkaula blokaadi nepietika, jo iekaisums bija paaraak liels, taatad - 300. Un tad veel rediofrekvences impulsu atsaapinaashana, ko gaidu jo ir rindas, veel 350. Un taa taas atsaapinaashanas katru gadu!!! Pie tam jaabrauc uz Riigu pavadonja paliidziibaa jo gadiities var visaadi. Katram braucienam pieskaiti klaat 60 eiro celja izdevumiem jo sabiedrisko transportu izmantot nevar vairaaku iemeslu deelj.

Juus mokaaties, mees arii. Tikai juus varat ''blaut'' par netaisniibu jo tas bijis kovids (populistika), mees ne. Valsts nensedz neko.

25.apr 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sara,es Jums varu šo to pastāstīt. Pirms gadi15 manam paziņam bij ari mugurkaula problēma. 30 gados invalīds ,jo sačakarēja mugurkaulu no fiziska darba. Skriemeļi spieda nervu un nestāvēja savā vietā. Ārsts Jēkabpils slimnīcā teica,ka jātaisa operācija,vajag titāna implantu kurš tos skriemeļus turēs savā vietā(apmēram tā, cik atceros).Saka ,ej pie slimnīcas galvenā ārsta Rīgā ,samaksā 200 ls ''pateicību'' un tev operāciju uztaisīs kā neatliekamo palīdzību. Implantu gan pašam bij jāpērk 700 ls ,ja nekļūdos. Ja ''pateicību '' nedosi,tad gaidīsi rindā un vēl par operāciju 2000 ls. Skaitļus precīzi neatceros,bet apmēram tā bij.

25.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Anna varētu pastāstīt, ko redzēja viņpasaulē. Varbūt nevajadzēja repatriēties no turienes..?

25.apr 2021 Atbildēt
Aldis Krontals

beidz murgot stulbeni

28.apr 2021 Atbildēt
Mara Igaune

,,Annas plaušas bija skāris abpusējs plaušu karsonis,, Kurā brīdī kovids uzradās? Tā īsti nevar saprast pēc stāstītā?!

26.apr 2021 Atbildēt
Юлия Карклиня

Es arī teiktu, ka mēs visi esam skābkļa atkarīgie!

Tantītei vienkarši paveicies, ka pēc tik ilga laika reanimācijā, izdevies izķepuroties! Protams, ka medpersonāla aprūpe bija nepieciešama, bet kad cilvēks guļ reanimācijā, viss ir atkarīgs vai nu no viņa paša dzīvotgribas un organisma spējām atveseļoties, vai Dieva tā kunga labvēlības!

27.apr 2021 Atbildēt

Komentēt