Komentāri: Māte neizpratnē - pārdevēja atsakās pieņemt bērna sakrāto naudu

īpaši stulbs

Uz melnajām kapeiciņām dzīvo Covid bacilis.

7.mar 2021 Atbildēt
Kulturkukas

Reizēm uzvedamies kā principiāli kretīni (kas nav retums), nemaz nepadomājot par to, kā būtu ar mums pašiem, ja sēdētu kasē, kur veidojas rinda pluss vēl nobriest skandāls ar egocentrisku māmiņu, kura nevis to rotaļlietu bērnam nopērk par savu naudu un bērna iekrāto sīknaudu pēc tam iztērē saviem pirkumiem kādā pašapkalpošanās kasē citā veikalā, bet ustājīgi mēģina panākt savu

7.mar 2021 Atbildēt
Perle

Ja sēdi kasē, tad Tavs pienākums ir uzskaitīt pircēja preces, nosaukt pircējam summu, kura jāmaksā, un jāpieņem no pircēja naudu vai maksājuma karti apmaksas veikšanai. Ja pat tik daudz nejēdz, tad vēl atliek krāvēja darbs. Tur naudu nav jāskaita.

8.mar 2021 Atbildēt
Anna

Un kā tad ar to noteikumu, ka, ja monētu skaits pārniedz 50, tad pārdevēja drīkst nepieņemt šādu naudu? Šādas ''supermātes'' jau nekad neiedomājas, ka kasierei pēc veikala slēgšanas tas viss ir jāpārskaita, bet, protams, ka mūsu valstī kasieri un pārdevēji nav cilvēki.

7.mar 2021 Atbildēt
anatolijs

Jāpārskaita? Tam domāti skaitīšanas automāti. Lai firma tos nopēk.

7.mar 2021 Atbildēt
Zane Bērziņa

Anna, tieši tā! Pamēģini izdot sīknaudu! Pārgriezts purns uzreiz...

7.mar 2021 Atbildēt
Perle

Kasieri bieži vien īgnumu par savu neizdevušos dzīvi izgāž uz pircējiem, jo uz neko vairāk dzīvē viņi nav spējīgi.

8.mar 2021 Atbildēt
Zane Bērziņa

Māmiņa lai pastrādā par kasieri! Tos cilvēkus kas kràj melnās kapeikas nosost gribas! Nober sauju, kases aparātā reizēm vietas pat nav! Un nez ko tā māmiņa teiktu, ja trīs eiro sīcenē iZdotu??? Mūžīgi esmu saskārusies ar ārkārtīgi neapmierinātām sejas izteiksmēm izdodot melnos centus....

7.mar 2021 Atbildēt
Perle

Māmiņai nav jāstrādā par kasieri. Par to lai strādā tie, kuri ne uz ko vairāk dzīvē nav spējīgi.

8.mar 2021 Atbildēt
Haralds

Mūsdienu kapitāla pasaulē cilvēki zaudējuši cilvēcību.>Mazais krājis naudiņu ,dod to kasierim ,lai varētu norēķināties ar SAVU NAUDIŅU,taču šī mačka ,kura ar savu resno dirsu bojā krēslu,,atmet atpakaļ ,ciniski dodot ziņu ,lai vācas!! Nauda šai neesot pietiekami laba.1!!

man reiz bija gadījums ,ka veikalā norēķinoties devu 500 eu banknoti ,,un neparko negribēja to pieņemt..izsaucu policiju !! dabūja pieņemt un atlikumu dabūja izsniegt liela nomināla banknotēs ,nevis piecīšos..

7.mar 2021 Atbildēt
Zane Bērziņa

Varonis! Es kasieres vietā Tev 1-5 eiro centu monētās bûtu izdevusi:)

Un tie sīkie izlaistie kverpļi vnk riebjas!

7.mar 2021 Atbildēt
Perle atbilde Zane Bērziņa

Zane, Tev steidzami nepieciešama psihologa palīdzība! Citādi nejauši aiz pārmērīgā naida pret maziem bērniem kādu nositīsi.

8.mar 2021 Atbildēt
Aivija Karklina

Šis nav īstais laiks,lai krāmētos ar sīknaudu.Cilvēki tiek aicināti norēķināties ar bankas kartēm. Otrs- pašai neērti dot to sīknaudu, tad ar bērna krājkasīti aizbildinās.

7.mar 2021 Atbildēt
Andris Lusis

pie mums neviens nav aizdomājies par siknaaudas mainas aparatiem

7.mar 2021 Atbildēt
ezproofs

Ir likuma burts, un ir cilvēcība. Kasiere arī ir cilvēks un dienā apkalpo neskaitāmus pircējus. Melnās naudas skaitīšana kavē citus pircējus, un arī pati kasiere var kļūdīties, un tad viņai atvilks no naudas. Labi, 2,60 nav liela nauda, ko saskaitīt, bet ja nu nākamreiz kāds izdomās atnest 50 eiro, lai atbrīvotos no melnajām kapeikām? Patiešām - tagad Maximā ir pašapkalpošanās kases, kur var viegli un ātri atbrīvoties no nevēlamajām kapeikām. Pats tā regulāri daru, kad sakrājas prāvāka summa. Zēna māte varēja samainīt bērnam naudu lielākās vienībās un vēlāk iztērēt melnās kapeikas Maximā.

7.mar 2021 Atbildēt
Igor Lando

T.s. "māte"profesionālā provokatore. Tādas vazājas pa visiem veikaliem un mēģina apzagt, izspiest didelējot. Viņa arī tāda paša.

8.mar 2021 Atbildēt
Pilsonis Vulgaris

Ir jau tā sīknauda mums pārāk sīka, bet nauda ir nauda un tu esi kasiere TEV tā ir jāņem. bet klientei vajadzēja saukt vecāko kasieri vai veikala vadītāju, ja ne tad rakstīt pretenziju par nepienācīgu apkalpošanu veikalam un iesniegumu PTAC. Viss.

8.mar 2021 Atbildēt
Perle

Es Tev piekrītu.

8.mar 2021 Atbildēt
Roberts

Smirdoša valsts

9.mar 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons

Nezin kapec pardeveja izdoma rikojumus -tikai tadus ,kas pasam izdevigak-luk,lai nav jaskaita meitenes sakratas monetas.Pircejam ir jazina noteikumi!

18.mar 2021 Atbildēt

Komentēt