Komentāri: Obligātās sejas maskas rada pamatīgu haosu veikalos

Jozefs

G

20.nov 2020 Atbildēt
Jozefs

Te rakstīts, ka maskas nepasargā no vīrusa www.ptac.gov.lv/lv/news/elpos...atisanas-laika

20.nov 2020 Atbildēt
Peteris Ievins

Šodien interneta vietnē "Tauta runā" ir informācija par situāciju Kurzemes slimnīcās. Tajā minēts, ka pašlaik stacionāros ārstējas 16 personas,- 10 Liepājas un 6 Ventspils slimnīcā. Kopumā no septembra ārstēti 28 cilvēki. VISĀ KURZEMĒ! Cilvēki mīļie, kur ir valsts mēroga traģēdija? Iemesls ārkārtas situācijai, mazā biznesa likvidēšanai, skolu dezorganizēšanai, cilvēku dirsināšana ar obigāto masku nēsāšanu u.t.t. Tas viss 28 saslimušo dēļ!!!

20.nov 2020 Atbildēt
Jozefs

Ģimene, vīrietis un sieviete bērni, laiks saliedēties visiem, grūti būs saprasties, bet, tas jādara, jāatrod ar visām tautām kopīga valoda, lai sākas tautu vara. Viss kardināli jāmaina.

20.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Maska nepasargaa, ne no kaa, maska liedz ieelpot "Vita" energheetiskos laadinhus. Medikhi par vitamiiniem sauc organiskaas vielas, kas ir tikai bariibas vielas un kuraam, nepiemiit energheetiskaa funkcija, jeb funkcija kura atbalsta imunitaati.

"Vita" vai joni ar miinus ziimi, ir pieejami :

1.ieelpojot jonizeetu gaisu

2 staigaajot, basaam kaajaam, pa zalhu plhavu

3 dzerot uudeni , ne no kraana un ne "mangalhus"

4 eedot saknhaugus un auglhus, bet audzeetus bez khiimiskaa meeslojuma

Sekojoshi, shodienas saknhaugos un auglhos, liels retums atrast "Vita", uudenii, cik es zinu, tad var atrast Latvijas " Laasiitee" un Lielbaatas uudenii. Citur

"Vita" mekleejams Kaukaaza mineraalhos un itaalhu mineraalhos. Staigaat pa zalhu plhavu, vasaraa. Elpojot gaisu, ja nav priekshaa filtrs. Ja priekshaa maska, tad izelpas laikaa, maskaa iesuucas cilveeka, statiskaas energhijas, laadinhi, jeb laadinhi ar plus ziimi, kuri nepielhauj ieelpot "Vita". Joni ar miinus ziimi jeb " Vita", darbojas paraleeli imunitaatei, aizsargaajot khermeni un atbalstot orgaanus ar energheetisko funkciju.

20.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Franhu "Evian" vaaji atshkhiras no Latvijas "Mangalhi".

20.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Man pie kājas...

23.nov 2020 Atbildēt
Inna Skudra

Pārdevējam jāpārdod, pircējam ir jāpērk. Un kuram jākontrolē maskas, lai kontrolē. Varbūt atvērt pārtikas veikalu, kurā var iepirkties bez maskām

25.nov 2020 Atbildēt

Komentēt