Komentāri: Latvijas uzņēmējs sašutis par novēroto tirdzniecības centrā Siguldā

Otto

Liekas, ka valdība nekad neiet uz veikaliem un ka tai ir maza sajēga par pircēju blīvumu tajos... Aiztaisot lielos depo brīvdienās, var panākt tikai lielāku koncentrāciju tajos pa vakariem - jo cilvēki iepērkas tajos dēļ nepieciešamības, toties mazākie kļūst pilnāki brīvdienās. Un puķu bodes vispār - kurš ir redzējis drūzmēšanos puķu veikalā, izņemot pirms 8.marta okupācijas gados?

15.nov 2020 Atbildēt
Albins Roze

Līdz ar visiem šiem ierobežojumiem plaukst nelegālais biznes,korupcija un valsts kasē neienāk nauda,valdība valsti grib galīgi izputināt,tā jau ir viss nolikvidēts un pārdots,ja Eiropas Savienība izjūk,tad mēs esam pliki un nabagi!

15.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

priecajies- labu labā alternaqtīva --LAIKS ARĪ ISLAM BANKING - kam tev tik smirdīga UN NEKALPOJOŠA valsts vajadzīga ??

TAS NAV NELEGALS BIZNESS --- TIE IR LATVIEŠU EMIRĀTI KAS REĀLI FUNKCIONĒ TUR KUR NAV VAJADZĪ BAS PĒC UTAINAS POLITORGANIZACIJAS LV UN PROAMERIKĀNISKĀS HUNTAS --MIERĪGA LĪDZASPASTĀVEŠANA -------- JA TU TRAUCESI MIERGU LĪDZASPASDTĀVĒŠANU TU TIKSI SODĪTS PĒC LATVIEŠU EMIRĀĀTU TRADĪCIJAS --TEVI KĀ SUNI KRŪMMALE NOŠAUS UN NORAKS

DEBILAIS VALSTSAVALODĪGAIOS LOPS- morals kroplis -LATVIJIETIS nicināmais--MUTI CIET UN BŪDĀ  !

16.nov 2020 Atbildēt
Sandra Odgaard

nesaprotu, kapec neviens no Saeimas un valdibas nav ta pa istam slims, vini tak maskas nelieto un distanci ar neievero, to varejam redzet fotografijas no preses konferences. Tatad cilvekam jaizdara diva veida secinajumi, vai nu maskas un distance neko nelidzz, jo sie cilveki to neievero u trais secinajums, ka si it ka elite sanem citadaku medicinisko pakalpojumu ka citi cilveki. CUCIBA TA IR

15.nov 2020 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Bet tieši tāds arī ir covidafēras pamatmēŗķis-iznīcināt mazo biznesu un visusslāni kā tādu. Nākamie uzdevumi in nacionālo valstu bankrots un pāreja transnacionāla pakļautībā un parvaldē jau de jure ne tikai de facto. Bet aklie jau to neredz, tie redz tikai to , ka kads nelieto uzpurni , jo ir cilveks, vai kurs nepakļaujas varas prettautiskajiem lēmumiem.

15.nov 2020 Atbildēt
Guntars Graholskis

LV nav vidusslāņa, kā tāda. Ir bagātie un nabagi. Par vidusslāni varētu saukt visus tos cilvēkus, kuru ienākumi būtu pielīdzināti deputātu algām

15.nov 2020 Atbildēt
anatolijs atbilde Guntars Graholskis

Druksu par daudz gribi. Ja tu gribētu tā stradat, ka gribi dzivot, tad tas butu saprotams. Bet te vairums grib tikai zagt un tuksi muldet.

16.nov 2020 Atbildēt
Kiddy Sniegs

Jurim Putnim nav vēl skaidrs, ka šis korons ir tas, kas iznīcinās visus mazos uzņēmumus un tas ir uztaisīts speciāli, ar nolūku visu izncināt. Nesaprotu, kā vēl kādam tas nav skaidrs. Priekšā pieci gadi un pa šiem gadiem ne tikai mazie, bet arī vidējie uzņēmumi aizies pār burbuli.

15.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko Jūs, Juri, varat gribēt no valdības, kur pat ministri ir peredasti!

15.nov 2020 Atbildēt
Māris Smilga

Ne jau pederastijā vaina, bet gan attieksmē un apziņā, ka šeit nesodīti var darīt jebko. Francijai taču tas netraucē būt attīstītai un saviem pilsoņiem labklājīgai valstij.

15.nov 2020 Atbildēt
anita

Nu,re labi ja kads zina ka tev jadzivo,kas jadara,bet nu nesanak ka velas kads,nu varbut kadam ir teisibas - to dziviti nodzivot ka pats velas,bet nee,atnak cakaretaju bars..

20.nov 2020 Atbildēt

Komentēt