Komentāri: Vīrieti sadusmo notiekošais CSDD braukšanas eksāmena laikā

Ivars Ostrovskis

Nezinu, CSDD man šķiet viss skaidrs, autoskolas gan tirgo savus eksāmenus un pakalpojumus bez jebkādiem čekiem un bez pamatojuma. CSDD liekot eksāmenu ir zināma kārtība, ja jaunietis nesaprot, ka viņam ir tiesības pierast pie auto un tad uzsākt eksāmena kārtošanu, pats vainīgs. Pets kārtoju eksāmenu pirms 5 gadiem uz nu jau D kategoriju, korkets, mierīgs instruktors, notiek filmēšana, kas nozīmē, ka ja ir pretenzijas var iesniegt un izskatīt video, kur būs redzams, ka inspektors reti kļūdās. Meita nokārtoja eksāmenu uz B Rīgā ar pirmo piegājienu un bez stresa. Vjaga braukt pārliecinoši, lai pēc tam saņemot tiesības nežākstītos uz ielas un netraucētu citiem autovadītājiem, tad arī noliksi tiesības un neviens ebūs jāvaino. Jā man šķiet visās CSDD eksāmenu auto ir video, kas pierādā Tavas kļūdas, un ja eksaminators pieņems tavu eksāmenu, tad drīz zaudēs darbu.

18.aug 2020 Atbildēt
Egons

Iemācies sākumā normāli pārvaldīt mašīnu, braukt, arī braucot redzēt vienlaicīgi kas notiek mašīnai priekšā,aizmugurē, un sānos, nedaudz arī paredzēt, un nebūs jāvaino mazais auto motors, un eksāmenu pieņēmēji. Ir starpība braukt ar mašīnu piedaloties satiksmē, vai ar peli par datora ekrānu.

19.aug 2020 Atbildēt
Egons

Jauno auto sūdzmani jau raksturo tas,ka viņam vispār nav jēga kam vajadzīga, un ko dod,kā viņš izsakās, "spainim" jauda. Ne no tās ir atkarīga uzsākšana. Tad prēkš tādiem vajadzētu CSDD eksāmeniem iegādāties Ferrari vai Bentley

19.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Skaidrs, ka CSDD peredasti strādā.

22.aug 2020 Atbildēt
Juris Puzirevskis

Ja auto noslāpst - viens soda punkts!

22.aug 2020 Atbildēt
Kristīne Maslova

Нет,уже давно пунктов,а оценивают компетенции

28.jun 2021 Atbildēt
Kristīne Maslova

Добрый вечер!Я учусь ,катаюсь очень много,на машине,к которой привыкла.Читая комментарии,возникает вопрос,Вы,уважаемые водители,меняя машину,так перфектно едете?Не надо привыкнуть к новой машине?Вы,такие асы?Но смотря на дорогу ,возникают другие комментарии.

28.jun 2021 Atbildēt

Komentēt