Komentāri: Pircēja pamatīgi viļas nopirktajā vistas šašlikā; uzņēmums skaidro situāciju

Livija Priede

Šim ' kantorim' visai bieži nāk laukā zili zaļi brīnumi-nu jau sen nepērku viņu produkciju!

25.jun 2020 Atbildēt
Andis Lazdāns

Es arī jau pērn nopirku!bij tas pats,tāpēc šogad izvēlējos Marienbāde!Labs!viss godīgi!

RGK nepirkšu!

25.jun 2020 Atbildēt
Anita Veiksane

Arī man ir izdevies iepirkties ar šo šašliku, vairāk nepērku. Arī šeit jau ne pirmo reizi lasu negatīvas atsauksmes. Būtu jau tomēr laiks reaģēt ražotājam..

25.jun 2020 Atbildēt
Gita

Oi,kaadi mees slinki palikushi,nevaram nopirkt svaigos un sameistarot marinaadi pashas.Bet patiik labaak paarmaksaat un tad suudzeeties netaa.

25.jun 2020 Atbildēt
Diduu

Gita! Kāda Jums darīšana par kada slinkumu, vai čaklumu??? Vau Jūs zināt iemeslu, kāpēc kāds pērk gatavu produktu, bet cits izvēlas cept un šorēt un marinēt pats...

Bet šeit galvenajā tēma ir par to, ka NEDRĪKST cilvēkiem sūdus pārdot un uzdot to par zeltu!!!

26.jun 2020 Atbildēt
Vairis Milts

ameriku atklājuši protams ka kopejais svars ir tāds un gaļa ir mazāk, turklāt tas skaidri uzrakstits sastāvā ka gaļa ar kaulu ir tikai 75% grib labu kvalitativu produktu tad pērk gaļu un taisa paši, ja pērk "pusfabrikātu"tad vienmer tā būs.

25.jun 2020 Atbildēt
Zane Silina

Vienkārša gaļu marinade 1-divi spainisi provences majonēze 2- trīs āboli 3- četri sīpoli 4-dilles 200g5-petersili 200g 6- divi citroni izspiež sulu tas viss iet uz 4kg cūku gaļas samaisa un šašliks gatavs viņam janostavas vesalu diennakti un pirkstus var nolasīt sāli un pipari pec garšas labu apetīti

26.jun 2020 Atbildēt
Lolita Irisa Oto

Šašlikam gaļu vienmēr marinēju pati, līdz ar to nav problēmu un neļauju iedzīvoties uz mana rēķina negodīgiem ražotājiem. Ir vienkārši marinēta vistas gaļa un cūkgaļas šašliks. Lai precizētu, tad īsts šašliks ir no jēra gaļas, kuru diemžēl retais var atļauties, jo jēra gaļai brīvajā Latvijā ir neadekvāta cena....Ja galīgi nav laika vai iespēju pašam sagatavot gaļiņu cepšanai, tad pērciet pārbaudītu produkciju no godīgām firmām. Kamēr Jūs šeit rakstiet komentārus, Jūsu gaļa jau marinējās....NESLINKOJIET!!!!!

26.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kurš tad ēdis margarīnu, ja visi varēs atļauties sviestu nopirkt?

26.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Patiesībā ražotājs, kurš precīzi norāda produkta sastāvu uz iepakojuma, nav negodīgs un ne uz viena rēķina neiedzīvojas, viņš vienkārši godīgi nopelna uz muļķu un sliņķu rēķina...

27.jun 2020 Atbildēt
Dainis Jurgevičs

RGK Jums pašiem derētu ieskatīties sastāva info, vai arī atkārtot matemātiku! 75% no 3kg būs 2,25kg. Ņemot vērā ka atkaulota gaļa sver 991 gramu, Jūs taču negribēsiet apgalvot ka kauliņi no sešiem šķiņķīšiem sver 1259 gramus !?

27.jun 2020 Atbildēt
Kurpe

Vispār jau ar stulbumu nelielās.....

Iepakojums 1,5 kg, 75% no 1,5 = 1,125 kg. Izlasījis tikpat "sakarīgas" gaudotājas murgaino tekstu, pievienojis savu "ģeniālo" matemātiku un šokējoši rezultāti gatavi.

27.jun 2020 Atbildēt
Pujene Sārtā

Paskaties labāk, cik liela ir tā kaulu čupa - jau vizuāli redzams, ka lielāka par to atkauloto... Tā, ka pilnīgi reāli tur var būt tie 1259 grami. Izskatās, ka cilvēks ne tikai nejēdz izlasīt produkta sastāvu, bet arī normāli atkaulot neprot... Prot tikai ķērkt, ka citi negodīgi. Noteikti tas bija lētākais produkts, jo ar visiem kauliem, tāpēc neskatoties paķēra...Varbūt beidzot apjēgs, ka nopirkt kvalitatīvu gaļu bez kauliem gala rezults nemaz nesanāk dārgāks, nekā pērkot kaulus par gaļas cenu...

27.jun 2020 Atbildēt

Komentēt