Komentāri: Poliklīnas darbiniece sašutusi par dažu iedzīvotāju rīcību

Otto

Es vēl saprastu par dezinfekcijas līdzekli - dažos veikalos to tirgo ar vismaz pieckārtīgu cenu salīdzinājumā ar igauņu vai LB 80% šnabi...

25.mai 2020 Atbildēt
Melānija

Nu,bet maskas jau arī nav deficīts,aptiekās ir par dažādām cenām,un neko darīt,noteikumi jāpilda visiem.

26.mai 2020 Atbildēt
Alma Petrovska

"Kā sauc, tā atsaucas" Nevar taču būt tik infantiliem, ka nespēj organizēt masku pārdošanu poliklīnikās. Veseli pa poliklīnikām nevazājas, bet te liek slimiem pa aptiekām vēl klīst.

Tur kur medicīnas iestādēs ir nepieciešamas bahilas tās gan pārdod, gan izdod. Kapēc problēmas ar sejas maskām ?! Totāls marazms...

27.mai 2020 Atbildēt
Gunars Ievalds Abolins

Sistēmas murgs. Kad beigsies cilvēku tracināšana. Šajā nāves laboratorijā vēl neviens nav ticis vesels. Nav ne vīrusa ne ārkārtēja stāvokļa. Maska nav aizsargātāja. Kādam izdevīgi noskatīties šajā izrādē.

27.mai 2020 Atbildēt
Biruta Liepiņa

Labi ka pārdod pa vienai vai 5 maskām, bet gumijas cimdus jāperk vesels iepakojums, kur es tik daudz likšu (100 ) , BENU aptiekā.

29.mai 2020 Atbildēt
Agris Mināts

Gatavais sviests, kāpēc man jāpērk par savu naudu tās maskas, ja valdībai piešķīra 4 miljardus, man valdība neiedeva nevienu centu,bet tā nauda būs jāatdod man arī. Veselam cilvēkam maskas tikai dod sliktumu, jo ieeipojam izelpoto gaisu .

29.mai 2020 Atbildēt
Anna

Protams, krievi neadekvāti, kā jau parasti.

1.jun 2020 Atbildēt

Komentēt