Komentāri: Mācieties no Itālijas kļūdām! Valmieriete vēršas pie līdzcilvēkiem

Diana Mikelsons

Pilnigi pareizi ,joki nav! Ja cilveki nesapratis so nopietnibu,bet leposies ,ka viniem viss ok,ja turpinas vizinaties pa slepju vietam ka god.Sipeniece un cien. arhitekti un gan jau vel kadi brasie,ieskaitot Jelgavas gimenes arsti,tad japaskaita cik saslims tuvakaja laika no sis pasaules pandemijas!

12.mar 2020 Atbildēt
Melānija

Ļoti pareizi kundze dara,paldies viņai par šādu rīcību.Un DIANA,jums es pilnīgi piekrītu,un ir jādomā par tiem bezatbildīgiem cilvēkiem,kuri par spīti visam,nerēķinoties pilnīgi ne aar ko,brauc slēpot.It kā tas būtu paašreiz tas pats nepieciešamākais,tas vienkārši ir to cilvēku egoisms!

12.mar 2020 Atbildēt
Normunds Grostins

ŠODIEN veicamie pasākumi epidēmijas ierobežošanai

Centra partija uzsver, ka valdībai jau šodien jāaizliedz masu pasākumi, jāpārtrauc klātienes apmācība skolās un augstskolās.

Ir jānodrošina efektīva karantīnas sistēma, pēc citu valstu parauga uzdodot kontroli policijai.

Lai kavētu pandēmijas izplatību, valdībai nekavējoties jānodrošina valsts iedzīvotāji ar aizsargmaskām.

Šodien jādemisionē nekompetentajai Veselības ministrei Viņķelei.

Ja premjers plāno turpināt bezdarbību, Centra partija iesaka Kariņam šodien demisionēt un izmantot pēdējo dienu, kad var atgriezties ASV. Pēc tam vismaz mēnesi viņam būs jāatbild par sava darba rezultātiem Latvijas tautas priekšā bez iespējas aizbēgt uz ASV.

12.mar 2020 Atbildēt
Daiva Gaišā Narbutaite

sagaidisi..pat nav informacijas kuras pilsetas ir saslimusie-valss noslepums..kadas macibas attalinati, ja pat tur noslepuma skolu, kur tika iznemts berns, jo mate ir inficeta..skolaas ja tiks, izplatiba aizies visatrak-10-tiem cilveku viena telpa ciesi 45min...labi, ka kads no vecakiem pazinoja, ka ta ir Rgas 49.vidusskola-mums ir tiesibas zinat un savus bernus pasargat

12.mar 2020 Atbildēt
fbg765

Manuprāt, ļoti pareizs lēmums. Par sevi tik ļoti nebaidos, jo visticamāk izslimotu šo vīrusu bez letālām sekām, bet vairākiem manas ģimenes locekļiem, kuri ir riska grupā (virs 70 gadu veci vai ar hroniskām slimībām) droši vien būtu ļoti smagi vai pat nāvīgi... Lūdzu līdzcilvēkus būt domājošiem un šo laiku būt īpaši apdomīgiem un piesardzīgiem.

12.mar 2020 Atbildēt
Silvija Aperāne

Nevis 100 gultas kā kundzīte raksta, bet 1000 gultas !

12.mar 2020 Atbildēt
Inta Agleniece

Silvijas kundze,tieši skatījos reportāžu ,kur Veselības ministre Viņķeles k-dze teica,ka ir 100 gultas vietas ko var nodrošināt,nezinu ,kur Jūs izrakāt vēl tās 900 gultas vietas???

12.mar 2020 Atbildēt
Ilze Skuja

Un cik ir elpināšanas aparāti? Vai tiešām visiem pietiks?

14.mar 2020 Atbildēt
Ruta Skrīvere atbilde Ilze Skuja

Esot 6 aparāti

16.mar 2020 Atbildēt
Inta Agleniece

Pievienojos daudziem komentāriem un raksta autorei,ka cilvēku bezatbildība un lielība vazāties riņķī un ievest to sērgu Latvijā,kā arī paši Valsts vīri vazājas šurpu turpu pa visām vīrusa skartajām valstīm bez rezultātiem nepaliks. Un slēpt vēl tādu informāciju,kurā skolā ir saslimis audzēknis,tas ir vispār prātam neaptverami.Liekas gudri skoloti cilvēki,bet kā izrādās šādās situācijās nejēdz rīkoties korekti un atbildīgi. Pa reiz teikts,ja nedomājiet Jūs par sevi ,kad vazājaties riņķī,tad vismaz domājiet par saviem tuviniekiem,līdzcilvēkiem un netēlojiet pārgudrīšus...Sipeniecei apnicis dzīvot,lai brauc,tikai atpakaļ uz Latviju ,lai nebrauc... kamēr nepāries šī sērga.

12.mar 2020 Atbildēt
Uldis Valters

Beidziet savās galvās"dzīt fāzi", ja no kaut kā baidīsieties - saslimsiet un nomirsiet no parastām iesnām .Tiek izmēģināts psihotronais ierocis,kurš sen ir integrēts mūsu apziņā - Pasauli pārvalda bankas,valdību personālijas un mēdiji ir viņu ieroči un instrumenti. Tas ir ekonomiku

restarts,pārlāde,terapija un taktika pret krīzi globālā ģeopolitiskā mērogā,paralēli un virnlaicīgi dažādi taktiski mērķi,par kuriem saprast visu mums nekad nebūs lemts.

Mūsu veselība ir mūsu galvās. Nekas smagāks par gripas vīrusu pēc siltas ziemas nevienam nedraud.

Nekļūsim smieklīgi, pārdzīvosim šo pasūtījuma cirku saglabājot pašcieņu!

13.mar 2020 Atbildēt
Anna

Kas tad ir viens apzinīgs cilvēks pret vienaldzīgo sipenieci un pārējiem po***istiem? Tas, ka viņa viena izlēma nebraukt uz Latviju neko diži neizmainīs, ņemot vērā, ka šeit visiem pie pakaļas, vazājas pa tirdzniecības centriem un skaistumkopšanas saloniem. Babenei uzrāda vīrusa pozitīvu testu, a viņu palaiž, lai staigā, kur grib. Normālā valstī dzīvojam. Ārsti ir ''sagatavojušies'' ne pa jokam.

13.mar 2020 Atbildēt

Komentēt