Komentāri: "Nezinu vai tik ilgi nodzīvošu"; iedzīvotāja sašutusi par pensionāru likteni slimnīcā

Amara Priedite

Sí valsts nav tiesiga pastavet!!!

8.mar 2020 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Tā nav valsts, tas ir teritoriāls veidojums... Valstī nedrīkst būt pret tautu vērsta tās pārvalde

9.mar 2020 Atbildēt
Anita Strauta

Nav tiesīga pastāvēt ,jo tā jav nav valsts ,bet bardaku zeme! Es šodien ar noraudājos tā no rīta ,kā nebiju raudājusi sen ,jo nervi netur ,jo kacina un kacina mūs vecus cilvēkus visās jomās .Man šorīt piezvanīja un pateica ,ka esot liels man parāds Rīgas ūdenim ,par nenomaksātajiem lietus ūdeņiem?Bet mums nav nemaz kanalizācijas ,un lielus noteku caurules nav pieslēgtas kanalizācijai ?Par veselību negribas runāt tās vienkārši nav ,un ar katru dienu paliek sliktāka ,jau no tā ka iedomājos ,ka jāiet pie dakteriem uz vizīti ,vai nedod Dievs uz pierakstu uz reģistrāciju .

9.mar 2020 Atbildēt
Malda Freiberga

Valsts šajos 30 gados varēja atplaukt tādā pašā līmenī kā Eiropā tā bija

pirms otrā pasaules kara, ja valdība būtu mūsu tautu atbalstījusi ar darba vietām, nevis nogrāvusi visas rūpnīcas un iznīdējusi lauksaimniecību, , atbalstījusi medicīnas apdrošināšanu un saimniekojusi kā to darīja Eiropā nevis Krievijā, tad mēs nebūtu atpalikuši no Eiropas valstīm kā Vācija, Anglija, Irija, nebūtu miljoniem izbraukuši, un viss plauktu un zeltu...Tauta būtu laimīga.!!

8.mar 2020 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Vēl būs piektais gads.. Tie ir vārdi no pravietiskas dziesmas...

9.mar 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Nemurgo.Eiropai vajadzēja Latviju kur nogrūst savu preci...Jāmaina virziens...

11.mar 2020 Atbildēt
Diana Mikelsons

No pensijam nemt nodokli-lielaka laupisana kada var but!Nepietiek vien ,ka pensionaram par muza darbu maksa nekaunigi maz ,sakot ,ka stradajis cita valsti PSRS,vel jamaksa nodoklis -par ko?

9.mar 2020 Atbildēt
Diana Mikelsons

Sis jaunievedums,muzigas rindas pie specialistiem,arstiem specialistiem! Lai apmekletu arstu -jamaksa 60 Eiro!Slimiem un veciem jauzcel valsts jeb jastute slimnicas?Ko tie ieprieksejie ministri ar glauna "obera" gimi darija -Pazarnovs,Berzins ,Belevics,neko tuksi lielijas,shemoja?

9.mar 2020 Atbildēt
ženija

Pie varas laupītāju bars, kas domā kā tikai sagrābt vairāk naudas un iznīcināt tautu.Vel tikai atliek ievēlēt slaistus un maukuļus no NA partijas , tad pavisam gals būs klāt.

12.mar 2020 Atbildēt
Ventis Līvmanis

Mums ir labi medicīnas darbinieki, bet mūsu politikāneļi šo nozari ir noveduši līdz klinķim. Pavisam nesen bija salīdzinoši līdzīga situācija - pacientei, kura knapi varēja pārvietoties nodaļā turoties pie sienām bija jādodas uz citu klīniku, bet viņai pašai tas bija jādara, ārsts pat atvainojās, ka diemžēl ir tāda kārtība. Valstī ir izsludināta ārkātas situācija, varbūt būtu īstais laiks Latvijas apriori korumpētos, zaglīgos un melīgos politikāneļus nostādīt pie ugunsmūra? Latvijai ļoti vajadzētu tādu savas valsts patriotu, kāds Čīlē bija ģenerālis Pinočets. Saprotu, ka tas ir nereāli, jo nav mums tāda savas valsts patriota un diemžēl to neļauj mūsu ģeogrāfiskais izvietojums un arī bieži vien pārprastā demokrātija. Pie mums politikāneļi, kas zog vai izsaimnieko miljonus ir cienījamas personas. Ja esi politikānelis, tad vari darīt ko gribi un izsaimniekot nodokļu maksātāju līdzekļus, kau vai tā pati izglītības ministrelīte - varbūt no viņas vajadzētu piedzīt visus tiesas izdevumus par tiesāšanos ar LU rektoru....

13.mar 2020 Atbildēt

Komentēt