Komentāri: Ceļā no Rīgas uz Liepāju pasažiere piedzīvo "īstu elli"

Harijs Saukums

Sen atpakaļ man bija tāds gadījums. Pamodos grāvjmalā. Biju piedzēries un neatceros kas un kā, bet pareizi vien bija. Nojaušu par ko dabūju pa ,,tauri,,

9.mar 2020 Atbildēt
Ivars Bērzups

Vecis grib ar dāmu iepazīties,bet te nekā...vēl policijai zvana!Laikam jau pati izaicināji!

9.mar 2020 Atbildēt
Iveta

Łoti skumji, bet tā dienžēl strādā policija. Viñu ieskatā šāds neadekvāts cilvēks var turpināt cełu, ar savu neprognozējamo rīcību alkohola reibumā apdraudēt citus, dzert sabiedriskā vietā, bet tas esot normāli... lai turpina... zeme atveries. Un tas tāpēc, ka no šī cilvēka saukšanas pie kārtības negūtu nekādu labumu, vieni izdevumi. Čakars ar nogādāšanu atskurbtuvē utt. priekš kam gan ? Kaut gan tieši tas bija jādara, jāizolē šis lops. Visos pārvadāšanas noteikumos ir iestrādāts kā nevar uzvesties sab. transportā, nevar lietot alkoholu. Kā var tgd justies drošs braucot, ja policija oficiāli atbalsta šādu agresīvu uzvedību un alkohola lietošanu sabiedriskajā transportā?

10.mar 2020 Atbildēt
Juris Mikelsons

Tas tikai norāda uz to , ir gadījumi , kad arī sievietēm jāprot vismaz daži cīņas paņēmieni , lai varētu pašas šādus plenčus savaldīt vai izmest no autobusa un pacelt kaut ko smagāku par rakstāmo .

12.mar 2020 Atbildēt

Komentēt