Komentāri: Cilvēki sašutuši! Bērnu pabalsts 11,38, bet zāles maksā vairāk nekā 9 eiro

Anda Zahovska

Cilveeki sasutusi.Sie cilveeki to vien grib,lai viniem dod un dod.Mees audzinaajaam beernus un mums nevienu kapeiku neviens nedeva.Vai taapeec neauga beerni?Beerni jaaaudzina vecaakiem,tas ir vinu pienaakums.

1.mar 2020 Atbildēt
Elita Strazdiņa

visās normālās valstīs saviem bērniem un veciem cilvēkiem PALĪDZ. Agrāk nedzīvojāt kapitālismā. Un tāpat bija daudz trūkumā dzīvojošu bērnu. Tā nav jābūt. Valsts ir atbildīga, lai vecāki var nopelnīt pietiekami 'bērnu uzturēšanai. Ja algas mazas un nodokļi lieli, tad bēriem jādod pabalsti.

1.mar 2020 Atbildēt
Anda Marton

Šis tāds strīdīgs jautājums.. Es dzīvoju UK, man antibiotikas piemēram piegādā uz mājām bez maksas. Man par to prieks, esmu pateicīga. Piekrītu, ka cilvēki gaida kad valsts līdzēs, tikai nez kāpēc cilvēki taj pat laikā pabīda malā faktu ka mēs laižam pasaulē bērniņus nevis valstij, bet visupirms priekš sevis - savai laimei un priekam. Man LV pārstāja maksāt bērnam pabalstu kad puikam palika 18 mēneši, nu tak nenomirtu no tiem 20 latiem, pati tiku tiku galā. Būtu gan forši ja vecākiem dotu vismaz tik daudz kā vairāk kādus atvieglojumus rēķiniem, maksājumiem par dzīvokli. Domāju ka uz lielāka bērna pabalsta apmēru diemžēl Latvijā dzīvojošie vecāki var necerēt.. Tas mans viedoklis :)

2.mar 2020 Atbildēt
Inese Kirovane

Jūs tak audzinājāt , kad zāles kapeikas maksaja‼

2.mar 2020 Atbildēt
Artis Vilcins

Vel viena Pīpe kautko ...

2.mar 2020 Atbildēt
Artis Vilcins

Anda Zahauska tu pīpe kautko?

2.mar 2020 Atbildēt
miķelītis

Anda,nedeva gan nevienu kapeiku valsts par bērniem,bet arī zāles,pārtika,dzīvokļi apmaksai maksāja kapeikas! Jo nebija tādas zagļu mafijas,kā tagad,kas bāž tik savās kabatās un neviens par to neatbild! Bērnu pabalstu ziņā Latvija ir viss skopākā,ja nu vienīgi Afrikā..:) Un valsts neaplika nabagus ar karaliskiem nodokļiem,kā tagad! Sēdiet savā pensijā,siltumā un priecajaties,jo jums viņa ir normāla,bet nākošajām paaudzem tā stradajot un godīgi maksajot nodokļus nebūs nekā!

1.mar 2020 Atbildēt
Pārsla Birzniece

Pilnīgi Jums piekrītu.Es arī esmu pensionāre un atceros ka laikā kad man bija mazi bērni elektrība maksāja 4 kapeikas par kilovatu.Tajā laikā es vienu mēnesi savu algu 150 rubļus paņēmu 3 rubļu naudas zīmēs ar domu, ka pārtikai tērēšu 3rubļus dienā,taču tas izrādījās par daudz nevarēju iztērēt katru dienu tos 3 rubļus.Tādēļ nevajag salīdzināt tā laika dzīves dārdzību artagadējo.

1.mar 2020 Atbildēt
Ināra Stira No Rīgas atbilde Pārsla Birzniece

Jā, bija labi laiki - skolā bērnus nolika rindiņā un par velti pret kaut ko vakcinēja, par baltu velti pret kaut ko sīrupiņu deva un pat vecākus netraucēja ar atļaujas prasīšanu vai ar informēšanu pret ko bērni tika vakcinēti. Galvenais, ka par BALTU VELTI.

1.mar 2020 Atbildēt
Gerda Daktere

Miķelīti, kā dzīvot,ja nebūs nekā?Ir ieteikumi?

1.mar 2020 Atbildēt
Aiga Dreibe

Padomju laikos strādājošiem cēla mājas un dzīvokļus par velti piešķīra.Bija daudz kas savādāk...Kur tagad kāda iestāde ceļ un piešķir.Gribi dzīvokli, tad ņem kredītu.Kaut arī par darbu nevaram būt 100% droši.Tad bija tā, bet tagad ir tā.Lai valsts domā un maksā, jo nodokļos nomaksājam astronomiskas summas.Nedomāju, ka gidīgi mums tas pensijas summā atnāks atpakaļ,

1.mar 2020 Atbildēt
Artis Vilcins

Par pencijam domaju lielākai daļai pat nebus 200 ero Visu mužu strādājot .

2.mar 2020 Atbildēt
Elita Strazdiņa

11,38......joprojām nebeidz ņirgāties par Latvijas bērniem...ja kādam tā nešķiet, tad sakiet - kā citādi to lai nosauc - šo "palīdzību" bērnam, par kuru nevar nopirkt ne apavu pāri, ne mētelīti, ne somu, ne zāles visas, pat ne grāmatu labu.

1.mar 2020 Atbildēt
Ivita Tiļļa Pēterleviča

Vienai meitai dzelzs deficits, otrai otopiskais dermatits. Zales un smeres maksā dargi. Es sev vajadzīgas zales vienkarsi neperku. Pagaidam iztieku. Nodoklus maksājam godigi, viram bija laba alga. Tagad vieniga izeja ārzemēs. Cerams uz neilgu laiku. Skumja realitāte.

1.mar 2020 Atbildēt
Raitis Jēkabsons

visi tie zagli ir jabkauj tad kautkas ies uz labo pusi

1.mar 2020 Atbildēt
Elina Kalniņa

Nu Latvija manliekas ir vienīgā valsts kas izceļās it visā , un tad raud kāpēc daudzums aizbrauc, maza dzimstība, daudz kredīti, beidziet vienreiz sev bāzt kabatās un sāciet domāt par cilvēkiem par savu tautu deputātam alga par atsēdēšanu 4000 € a kas smagi strādā 500-1000 kur taisnība? Ar katru gadu Lv paliek arvien trakāk un trakāk, drīz pa gaisu ko elpojam būs jāmaksā!

1.mar 2020 Atbildēt
Artis Vilcins

Gaissu ari apliks ar nodokli ko elpo ...(: (: (:

2.mar 2020 Atbildēt
Guna Vīksne

Tad jau sanāk pēc to čīkstētāju domām pabalstam ir jābūt tādam, lai tu varu drīzāk valsts, lai var apgādāt tavu bērnu? Paskatoties vienmē lielo čīkstētāju soc. Tīklu bildes redzu, ka čīks jau tie, kas pat darbā negrib iet um strādā, bet tikai pabalstu saņemt, jo redz bērni tak ir. Es neatbalstu pabalstu celšanu, bet gan citus veidus, ka palīdzēt ğimenēm r bērniem. Pabalstu celšana stimulēs dzimstību, bet ne tajās ğimenēs, kurās būtu tas labvēlīgi. Jo normāli cilvēki tomēr bērnu vēlas sev. Nevis dēļ pabalstiem.

2.mar 2020 Atbildēt
Artis Vilcins

Savas Antipatijas pret Cilvēkiem paturi pie sevis.

2.mar 2020 Atbildēt
Santa Kalve

Tev laikam skrūvītes sākušas rūsēt!Vai sen pie ārsta nēsi bijusi!!!Tu labāk pasaki (valsts vietā )kam tie 11 eiro domāti?Un ko tad Tavai valstij karavīru ārstu policistu ugundzēsēju nevajag?

3.mar 2020 Atbildēt
Imants Ronis

Zelta Padomju laikos zāles kapeikas maksāja . Šodien 10 x dārgāk .

3.mar 2020 Atbildēt
Atis Dālbergs

Re...Ēģiptē bērniem nurofēns, bromtex maksā 1€ . Bērniem vajadzēja zāles un nekādu problēmu. Tāpat , ja tur aptiekā tirgotu viltotas zāles, tad par to piespriež nāvessodu. Tādēļ tur aptiekās nopirkt var īstas zāles, eļļas utt. Pie kums zāļu izplatītāji un tirgotāji nekaunīgu iedzīvojās un veselības rēķina.

5.mar 2020 Atbildēt
daiko

paldies,tev Latvija ,ka tu tā rūpējies par saviem dēliem un meitām))))

5.mar 2020 Atbildēt
Dace Roze

Es vairāk šausminos par to , ka nemaksā uztura līdzekļus tie kuriem tas ir jādara. Tās ir lielas summas . Ja pats tēvai vai arī māte atsakās dot savam bērnam , ko gaidām no valsts ? Tas tik tāds mans spriedelējums.

7.mar 2020 Atbildēt
Liga Gederte

Bērnus ražo vecāki un par viņiem arī gādā,manai mammai mēs bijām 4tri,un nemaksāja nevienu kapeiku,arī pēcdzemdību laiks bija tikai 3mēneši un liec zīdaini kur gribi.

8.mar 2020 Atbildēt
Diana Mikelsons

Nav ko rakstit par zemo demografiju.Vajag daudz bernus-jarupejas pasiem!Visas valstis neko nepalidz-tada valsti ka Australija ir 18.000 berni-bezpajumtieki ,pie tam no 6 gadu vecuma un valsts nepalidz tadiem.Pie tam -tie nav imigrantu berni.Ir citas organizacijas ,kas palidz .Paskati cik ir Indija bezpajumtes berni un cik bagata valsts.Indijas sievietem vien pieder milzums pasaules zelta. Bagatas valsts palidz -maksa matem par bernu lidz 18 g vecumam,ja mate dzivo majas,ta jau var ari labi pelnit-razot bernus un sanemt pabalstus,daudzas ta ari iemanas.Latvija tak nekad ta nemaksas nav ko sasapnoties matem,ka Latvija maksas pabalstusjeb palidzes.Ko palidzes? Cik gars ir berna kopsanas laiks matei,kurai ir bebis? ja vina ir stradajusi?

9.mar 2020 Atbildēt
Gunta Vārna

Sorry cilvēki mīļie bet nezin kpc es bērnam aptiekā NUROFĒNU pērku pa 6.09????

12.mar 2020 Atbildēt

Komentēt