Komentāri: FOTO! Kārtējo reizi bīstamā veidā cenšas apturēt meža taku izbraukātājus

Eduards Vasiļevskis

CIK ILGI SABIEDRĪBU VAR BAROT AR HOMO IDIOTUS NOZIEDZĪGAJĀM IZDARĪBĀM MEŽĀ ? Kāpēc līdz šai dienai, atbilstošajās organizācijās, nav pieņemts lēmums, iedarbinātas sviras, regulējums, kas risinātu esošo situāciju, kurā ir viens vienīgs cietējs? DABA!

9.feb 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Bet varbūt nemaz nav speciāli stikli dauzīti un uz mežu vesti, bet savāktas lauskas no sūnām un zemsedzes, tās novietojot uz smilšainās takas, lai vasarā ugunsgrēks neizceļas, turklāt pieliekot blakus koka zaru, lai gājējiem pievērstu uzmanību. Es arī reizēm no sūnām pārlieku stikla lauskas mežā uz smilšainās zemsedzes vienkopus, lai ugunsgrēks vēlāk neizceltos, ja konkrētajā reizē nav iespējas tās uz miskasti aizvest.

9.feb 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Attēlā gan tieši sūnās tās lauskas samestas, tas gan nav labi, pavasarī var būt ugunsgrēks - būtu labi tās aizvākt prom, bet izbraukātajā takā kādus stabiņus iedzīt, lai braucēji saprastu, ka tas nav ceļš un kā minimums vismaz būtu spiesti samazināt ātrumu, tādējādi neapdraudot meža dzīvniekus un gājējus ar nesamērīgi ātru braukšanu.

9.feb 2020 Atbildēt
Irma Šiškova

Derētu priekš tiem Homo Idiotus uztaisīt tādus aplociņus/sētas stabiņus un stapro tām - baļķīti - visu no koka. Un aptuveni braucēja krūšu/plecu augstumā. lai, vienreiz nolidojot zemē no savas tarantajkas, otrreiz vairs tur nebraukātu! Vēl var uzstādīt kādas kameras, kas piefiksē šos idiotus un likumdošanā JĀBŪT iespējai šiem piestādīt bargu sodu, līdz pat braucāmrīka konfiskācijai un tiesību atņemšanai!

16.feb 2020 Atbildēt

Komentēt