Komentāri: FOTO: Tēvs brīdina par bīstamu parādību Latvijas mežos

Normunds

Cūkas,gribētu zināt kam tik maz prāta?

29.jan 2020 Atbildēt
Ventuks

Motociklistiem, kam gan vēl :)

30.jan 2020 Atbildēt
Edmunds Kance atbilde Ventuks

Tieši tā! Un tauta ir sašutusi par motociklistiem, tāpēc jau tik daudz pašdarbniecisku šķēršļu ir radīts...

1.feb 2020 Atbildēt
MikeKoglin

Vajag noķert un nosist.viss

29.jan 2020 Atbildēt
Janis Dreijer

kāpēc mopēdisitem vajag pa mežiem braukāties? ka lai ar šiem karo citādi? nebūtu tādi stulbeņi kas izbraukā visus dabas liegumus ar saviem benzīnadzinejiem tad arī tas nebūtu. jo šos jau neka nevar normāli nevines neko nevar izdarīt. policija neko nevar izdarīt un mežsargi vel ne tik. ko darīt?

30.jan 2020 Atbildēt
Ieva Neimane

Tāpēc jau nevajag slepkavot...

30.jan 2020 Atbildēt
Edmunds Kance atbilde Ieva Neimane

Ja brauks kaut nelikumīgi, bet lēni, neviens nenomirs. Visu pamanīs, sliktākajā gadījumā riepu sabojās un kādu laiku nebrauks, bet neviens nemirs. Ja trako un ārdās - labāk lai mirst likumpārkāpējs - motociklists (pats vainīgs, ka neievēro drošu kustības ātrumu = uzbraukums šķērslim) nevis nevainīgs gājējs vai meža dzīvnieks!

1.feb 2020 Atbildēt
Eduards Vasiļevskis

Acīmredzami, meži ir mūsu valsts bagātība, kuru saskata tikai veicot komercdarījumus.

Kamēr no valsts, pašvaldību un meža apsaimniekotāju puses netiks radīti iedarbīgi pretlīdzekļi, šai motorizētai izpriecu patvaļai, postot mežus, izbraukājot kāpas. Šo abu pušu konflikts būs nebeidzams, ar vienīgo cietēju-dabu.

31.jan 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Tad jācīnās ar motociklistiem tā, lai neciestu daba... Būtu pilnīgi oficiāli jāpalielina barjeru skaitu uz valsts mežu ceļiem, arī gulošos policistus un dažādas mazizmēra barjeras pietiekami garos posmos ekoloģiski jutīgākajās vietās jāierīko pilnīgi oficiāli - kur vien iespējams un kur motocikliem grūti tās apbraukt, lai viņi spiesti stāties vai samazināt ātrumu, tad viņiem zudīs prieks braukt, daļa pārnesīsies uz ceļiem, kur atkal ceļu policija viņus tvarstīs, jo daudziem nemaz nav vadītāja apliecību...

1.feb 2020 Atbildēt

Komentēt