Komentāri: FOTO: motociklistus grib pārmācīt ar smiltīs saspraustiem šīfera gabaliem

Eduards Vasiļevskis

Acīmredzami, meži ir mūsu valsts bagātība, kuru saskata tikai veicot komercdarījumus.

Kamēr no valsts, pašvaldību un meža apsaimniekotāju puses netiks radīti iedarbīgi pretlīdzekļi, šai motorizētai izpriecu patvaļai, postot mežus, izbraukājot kāpas. Šo abu pušu konflikts būs nebeidzams, ar vienīgo cietēju-dabu.

28.jan 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Lai valsts ierīko legālu trasi kur braukt.Nīstajos krievu laikos bija Dosafi un visādi pulciņi par valsts naudu....tagad ir OIK ...

28.jan 2020 Atbildēt
Iveta Bite

super

28.jan 2020 Atbildēt
Aldis Lapins

Noziedznieki. Nepietiek ar to, ka mūsu tūdaliņiem iekšā pilns visādu citādu netikumu, bet šie foto parāda galēju vājprātu un bezatbildību. Jāsaka, nācija briesmās! Kā tiek pie amatiem, tā zog un korumpējas, kuri netiek, tie tāpat mēģina pazagt kaut ko, pashēmot, sashēmot, kuriem pat tas nesanāk, tad iedzer un braukājas ar auto, jeb vispār, nodzeras, sakaujas, aiz dusmām dedzina kūlu, nodedzina tehniku, mājas, bet te jau ir slepkavību mēģinājumi. Vismaz viens mēģinājums, tas tur, ar to trosi pār ceļu, bija veiksmīgs. Tagad arī citi paņēmieni. Slepkavas eksperimentē... Pilnīgs gara trulums un vājprāts!

28.jan 2020 Atbildēt
Nikijs Valmispilts

Tautaruna.lv pirms ielikt kāda rakstu vajadzētu pajautāt atļauju tā autoram. Pirms publicēt rakstu ar kādu papildus info, noteikti vajadzētu sazināties ar autoru vai piecelt pakaļu un aizbraukt apskatīties šo vietu, jo tā nav kāpa bet gan ceļš, par kuru var parvietoties arī sēņotājs ar auto.

Palūgšu izlabot rakstu pareizi nevis publicēt ar domu kuldīt tautu ar nepatiesu info. Paldies!

30.jan 2020 Atbildēt
Ieva Neimane

Bet, Latvijā ir tik daudz moto trases, kur braukt un trenēties.. Bet, nu šis jau parāda ka kāda cilvēku grupa,, nedraudzējas,,ar galvu(ja tāda viņiem ir).. Pirms pāris gadiem, līdzīgā veidā gāja bojā jauns puisis. Un, viņš brauca pa meža ceļu, pa kuru bija braucis gadiem ilgi.. Tas ir noziegums pret cilvēka veselību un pat dzīvību..

30.jan 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Noziegumu nesaskatu, jo šķēršļi ir labi redzami. Vajag braukt prātīgi, nesportojot pa mežiem un ceļiem! Ja neredz šāda veida šķērsli kā attēlā redzamais šīferis, neredzēs arī meža dzīvnieku vai, nedod Dievs, cilvēka bērnu uz takas. Ja Jūsu bērnu - gājēju satraumēs kāds motociklists vai kvadriciklists - runāsiet citādāk!

1.feb 2020 Atbildēt
Edmunds Kance

Ja tas šiferis savākts tajā pat mežā un nav speciāli vests uz mežu, neko sliktu nesaskatu. Tās nav lamatas un centieni kādu nogalināt, bet gan pietiekami labi redzams šķērslis, kas aicina braucējus padomāt un piebremzēt. Ja tik ļoti vajag braukt, var apstāties un paņemt šīferi nost. Uz oficiāla ceļa gan satiksmi nevajadzētu traucēt, bet meža stigās redzamus šķēršļus atbalstu - lai vismaz braucēji piebremzē, gājējiem būs labāk. Bet no mājām gan šīferi neņemiet, tas ir videi kaitīgs, toksisks. Šīfera vietā labāk iedzīt zemē koka stabiņus - skaidra zīme, ka braukt nevajag, dabai draudzīgi un gājējiem netraucē, bet ārkārtas gadījumā - var ātri nozāģēt (katrā ugunsdzēsēju auto ir zāģis).

1.feb 2020 Atbildēt

Komentēt