Komentāri: "Seniorus - miskastēs?" Cilvēkus satrauc redzētais sabiedriskā transporta pieturās Rīgā

Valentina Čiplika

Nav jābūt invalīdam, lai vajadzētu piesēst ,kaut vai īslaicīgi. Pilsētā iztrūkst labiekārtojuma elementi, mēbeles un tualetes. LPSR laikos par to cītīgi rūp\ejās Izpildu komitejas ar labiekārtošanas pārvaldēm. Pati strādāju pie šiem labiekārtojumiem ilgu laiku. Tāpēc nevajag brīnīties, ka ārzemnieki čurā, kur vajadzība pieķer. Eiropā ir iekārtotas automātiskās WC ielu krustojumos un dažu ēku stūru daļā. Pārvietojamie krēsli ir ne tikai pakos un pie muzejiem. Un nezog tos!

15.jan 2020 Atbildēt
Baiba Treide

Sarkandaugavā 5.un9.tramvaja,pieturā Tilta iela bija normālas nojumes ar soliņiem ,bet tad nāca dižie laiki,kad nezin kāpēc tie bija jānojauc (kādam bija jāpelna),bet vietā neko nenolika.LABAIS mērs ir Briselē un mēs jebkuros laika apstākļos stāvam un gaidam ,kad par mums apžēlosies.Laikam nav ko cerēt.

15.jan 2020 Atbildēt
Dzintra Saulite

A.Deglava /Dārzciema ielas pieturā uz centra pusi arī nojauca nojumi. Visur uzlika jaunas, bet šo vietu konkrēti aizmirsa. Tas jau daudzus gadus atpakaļ.

15.jan 2020 Atbildēt
Vija Strēle

Kuldīgas pilsētā par to ir brīnišķīgi padomāts un izdarīts. Prieks dzīvot.

16.jan 2020 Atbildēt
Oskars Pētersons

Mana māte ir invalīde, viņa ne tikai nevar nokļūt līdz sabiedriskajām transportam, bet pat līdz veikalam, tādēļ, ka nav neviena soliņa kur ik pēc 50 metriem varētu piesēst. Pļavnieku mikrorajons ☹️

16.jan 2020 Atbildēt
Arnolds Purins

Tas domats, lai bomzi nekur negul.

16.jan 2020 Atbildēt
Stanislava Vevere

11 tramvaja Rusovas pieturā jau vairāk kā 10 gadi nav nojumes ir 1 sols, uz kuru var apsēsties 5 cilvēki, bet pasažieru skaits ap 30, jo blakus atrodas Valsts ieņēmu dienests. Pieturas teritorija ir nesakopta, nolauzti zari vecās lapas.......

16.jan 2020 Atbildēt

Komentēt