Komentāri: "Kāpēc esat atpakaļ?" Sieviete Saulkrastos saskaras ar ļoti nievājošu mediķu attieksmi

Med

Var tikai pabrīnīties par cilvēku stulbumu. Vai par ģimenes ārstu un viņa akūtajām stundām nekas nav dzirdēts? Trīs dienas sēž mājās ar sāpēm,naktī izdomā saukt NMP. Tad vēl uztraucas,ka viena tablete uzreiz nepalīdzēja.Par manikīru noteikti uztraucas vairāk,nekā par savu veselību.

12.jan 2020 Atbildēt
Ritvars Sh

Tiešām nesaprotu, kāpēc man jāmaksā nodokļi, lai visi iekaisušu čuru gadījumi tiktu vizināti uz slimnīcu. Lai kač pastāsta, ko ārstēja, pēc visa spriežot, iekaisušas čuras. Vajag biežāk apmazgāties...

12.jan 2020 Atbildēt
Jānis

Un vēl tādi grib lielu algu.Lai strādā par minimumu.

12.jan 2020 Atbildēt
andza

man pirms trim gadiem ar saaukstesanos bija jalieto antibiotikas-pec nedelas atkal uzkapa temperatura ludz 39 gradi-izrakstija cita antibiotikas-bet temperatura nekritas-neiztureju-nopirku aptieka remantadinu-tad vel bez receptes-palidzeja-asinsanalizes uzradija epsteina bara virusu-ta ka gimenes arsti-neko nepalidz-tikai raksta visadas zales un tik perc kaudzem...

12.jan 2020 Atbildēt
Elmars

BAIGA NEKAUNIBA NO MEDIKU PUSES.Par kadu cilvecisko atiecibu te var runat.Psihiski neadekvatas nedrikst stradat tada darba ar cilvekiem.Laikam no 90 gadu razojuma.Tad jau nav brinums ka udens vinai tai tuksaja curbana svankajas.Padauza BLEDZ.

12.jan 2020 Atbildēt
Imants Ronis

Varbūt tiem sakāļiem algas pacelt ?

12.jan 2020 Atbildēt
Ginta Porina

Pēc teikuma 3darba dienas sāpēja vēders. Atbilde ir mediķi nav vainīgi ka tu esi duma. Ģenētiska slimība, ātrie neārstē.

14.jan 2020 Atbildēt

Komentēt