Komentāri: Iedzīvotājus brīdina par krāpniecību; no konta pazūd nauda

Eriks...

Par ko jus ta brinaties? Tiesas izpilditaja RESNA GOVE NOSMIRDUSI dienas laika cilvekus apzog bez tiesas sprieduma.Ka tie parejie darba kolegi var to vinas smaku panest kabineta.Tur ieejot jau giboni ir jakrit.Varbut tas ta ir speciali domats lai atkratitos no klienta.Saimas maja laikam tas pats daras,ka tie reportieri to var paciest tadu smirdonu.?

24.nov 2019 Atbildēt
Tavs Grāmatvedis

Atklāti sakot vispār nesaprotu kā var no konta kāds noņemt naudu bez konta īpašnieka piekrišanas? Kam tad ir domāti tie kodu kalkulatori un paroles? Priekš kaķiem?

24.nov 2019 Atbildēt
Guntis Veiskats

Kad man mēģināja noņemt naudu, uzzināju, ka, piemēram, Lielbritānijā pietiek zināt kartes numuru, lai noņemtu naudu. Kopš tā laika interneta veikaliem man ir atsevišķa karte, kur naudu ielieku tikai uz brīdi konkrētiem pirkumiem.

25.nov 2019 Atbildēt
jabis

patiešām, dīvaina bankas atbilde,- tā nāk no bankas jaunākā sētnieka vecākā palīga? Visu laiku krievs bija sliktais, nu ģeogrāfija paplašinās? A vispār Latvijā ir kāda droša banka, kuras kartes var izmantot attālinātiem norēķiniem?

25.nov 2019 Atbildēt
Kaspars Kāpostiņš

TAUTA NEATSTĀJIET NEVIENU CENTU VANKAS TIEM BANKU IZZADZĒJIEM⛔️❗️

24.nov 2019 Atbildēt
Eriks Kruskops

Piekriitu Gramatvedim . Kapeec tad ir taada vajadziiba peec kodu kalkulatoriem un kodu karteem . Un vispaar , kaa var kaut kaads cilveeks kaut ko rezerveet manaa bankas kontaa .

24.nov 2019 Atbildēt
Alegers

Šajā gadījumā vainīga ir TIKAI Swedbanka. Kā var kāds bez īpašnieka apstiprinājuma kaut ko noņemt? Labi, ja vēl plaši pazīstami uzņēmumi, piem., Ryanair, bet pažobeļu firmiņas? Tatad bankas darbinieki ir daļā ar šo firmeli. Un tikai!

25.nov 2019 Atbildēt
jabis

apzvanīju savas bankas - nav problēmu - kas prasīs naudu, tam arī iedos, a pēc tam varat čakarēties, bankai nav žēl, naudu neprasīs, dabūsiet atpakaļ, nedabūsiet - kam tas interesē? Tāda tā elektroniskā nauda pa latviski, to tad ņemt par labu? Nomale.

25.nov 2019 Atbildēt

Komentēt