Komentāri: "Ko tie mediķi grib? Resni norijušies..."; medmāsa dalās ar briesmīgu pacienta attieksmi

Liiga Plavkova

Bet arī jūs , medmāsas un dakteri , neesat nemirstīgie , tādi paši cilvēki vien esat. Tad jau arī jums būs jāgaida uz tām operācijām...., kā Jūs rakstiet....

12.nov 2019 Atbildēt
Dura

Liiga, ar Tu neesi nemirstīga!!! Taisnība Aijai ir. Medmāsas tiešām strādā galvas nepacēlušas. Kad biju slimnīcā, pie manis medmāsas nāca vairākas reizes dienā, apvaicāties kā jūtos. Un nebiju es viņām aploksnes kabatā salikusi. Katram ir jācīnās par savām tiesībām. Arī citu profesiju pārstāvji ti drīkst darīt.

13.nov 2019 Atbildēt
Iveta

Nu ko , saksim visi streikot, arsti, pardeveji, setnieki, nu vispar visas apkalpojosas sferas.! Tai skaita soferi. Tad lidz kam nonaksim!? Jus masina kautka nepareizi izteicaties, katram sava profesija un ja piemeram Jus kautkur neapkalpos ko tad? Bet , Jus tacu devat hipokrata zverestu! Es piekritu , ka algas jacel, jo kas tie par pielikumiem pie algam tris, vai divarpus eiro, smiekligi cenas aug katru dienu, un deputeti sev pacel astronomiskas naudas, tikai par ko? Par to ka tauta CIES !!!

12.nov 2019 Atbildēt
Daina Gibarte

Tikko veselības problēmu dēļ biju Kuldīgas ātrajos , attieksme perfekta māsiņas atsaucīgas un laipnas.Ja nebūtu viņu palīdzības nezinu kas būtu bijis.Neviens nedrīkst streikot, jo mēs parastie mirstīgie jau neesam vainīgi pie valdības izdarībām. Un viņiem pie kājas ko parastā tauta grib un prasa. Un ja arī kādam kas notiktu, nedomā ka viņi paliktu bez palīdzības. Neticu ka tas streiks ko līdzēs jo Latvijā nav demokrātiskas valdības, tikai d.... līdēji un korumpanti. Kā Emmas māte no ,,Pie bagātās kundzes " teica: visi zagļi.

12.nov 2019 Atbildēt
Dzintra Freimane

Daina,ja mediķiem tika apsolīts,ka pieliks algas ,tad ,lai arī pilda solījumu,kas pienākas pēc likuma! Mediķiem ir vissmagākais darbs,ja nemaksā,tad nav arī jāstrādā.Valdība tik ceļ un gaida nodokļus,bet nepilda likumus .Kāpēc tad TAUTAI būtu jāmaksā tie nodokļi-tas būtu jāpilda likums????

12.nov 2019 Atbildēt
Dura

Pareizi, Dzintra,es piekrītu. Medmāsas vienmēr palīdzēs. Katram pieredze ir sava. Citi dusmojas uz skolotājiem, citi uz policistiem,medmāsām,pavāriem utt. Viss atkarīgs no gūtās pieredzes. Katrā profesijā pa nekrietnelim gadās,bet tāpēc nevar vainot visus darbiniekus!!!

13.nov 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nav jau ko iecirsties uz slimnieku runām. Par visiem runā,un tas,kas saka,ka nerunā,runā divtik. Cilvēki ir jāapkalpo laipni,tā ir mediķa sūtība-palīdzēt sirdzējiem. Bet par naudas pielikumu piekrītu. Lai nav jāstrādā divās darbavietās ne tāpēc,ka ļoti patīk,bet tāpēc,ka nevar savilt galus kopā.Saka ,ka visiem vajag. Vajag,jā! Bet mediķiem par savu naudu vēl jāizglītojas,jāiet kursos,bet tas maksā un no savas aldziņas.

12.nov 2019 Atbildēt
Cilvēks ar suni

Tad nevajag visiem slēpties aiz vārda mediķi, tai vecai tantei sanitāre, medmāsiņa baltā halātā, jeb 39 000, vai 15 000 saņēmušais un baltā halātā tēpies ārsts ir mediķi. Protams ka cilvēkiem, pašiem dzīvojot ar 300, līdz 600 eiro algu, dzirdot šādas summas derdzas dzirdēt prasību paaugstināt algas. Te jau slēpjas tā vadības alkatība, izcīnīto naudu algām jau pieliks vadībai, padomes locekļiem un pārējam krējumam, bet sanitārēm un medmāsām atmetīs 5 vai desmit eiro un ar to viss beigsies. Prasiet atklāti medmāsām 30 %, sanitārēm 50%, ja ne tad lai dakteri paši skraida ar šīberiem un pīlēm.

12.nov 2019 Atbildēt
mairita

Piekrītu, tieši medmāsām jāpaaugstina algas. Tikai, vai tas uzlabos attieksmi pret smagi slimajiem, kuri paši uz tualeti nevar aiziet... Liku medmasai kabatās eirikus, lai parūpējas par manu sirmgalvīti. Kā reizēm parūpējās. Jauna medmāsa vairāk uzturējās savā viedtālrunī, aizmirsa cilvēkam pēc operācijas nestandarta laikā iedot vakariņas. Un vēl. Visu cilvēku atalgojumam jāceļas augstāk līdz ar medicīnas pakalpojumu sadārdzinājumu. Citādi medicīnas pieejamības problēmu risinājumam arī nav jēgas, ja cilvēks par to nespēj samaksāt.

13.nov 2019 Atbildēt

Komentēt