Komentāri: Traģiski notikumi pie Svētciema: pēc sadursmes ar "fūri" iet bojā vieglā auto šofere

Andris Nummurs

Liels ātrums un maza distancē te rezultāts iet. bojā viens mana māsa, pasažieris cīnās par dzīvību, draņķis fures vadītāji, jāsēž būs cietumā

30.aug 2019 Atbildēt
Maija

Un tagad padomājiet. Ja tas grāvis nebūtu TIK dziļš, bet gan tikai kādi centimetri 30, kā tas ir Lietuvā, Vācijā u.c. valstīs, sekas tik briesmīgas nebūtu, vai ne?

30.aug 2019 Atbildēt
Jānis Ziemelis

Ārprats, kas plāno tādus dziļus grāvjus, tiešām, nebūtu tādu grāvju, viss būtu dzīvi, bet fūres vadītājs viennozīmīgi vainīgs, pretējā joslā un sadursme, cietumā uz 10 gadiem, bet ja otra dzīvība izdzisīs vai paliks par invalīdu, tad uz mūžu cietumā.

1.sep 2019 Atbildēt
Rudite Kovaļenko

Runājot par baļķeniekiem un fūrēm, nezinu,kur viņi skrien...ja tu brauc ar atļauto maksimālo,vai 100,piemēram, viņi tevi vienmēr dzen garām. Un apdzen arī, jo tu vienkārši esi spiests palaist. Un tas notiek ne tikai uz Tallinas šosejas,bet visur. Un kur paliek tā obligātā distance,kas viņiem jāievēro ? Viņi burtiski ielien tavai mašīnai "pakaļā"...un, ja nu pēkšņi nākas bremzēt? Rezultāts kāds? Vai tiešām cilvēkiem vairs smadzeņu nav ar ko domāt ?

1.sep 2019 Atbildēt

Komentēt