Komentāri: Kas noticis? Sieviete dusmīga, ka viņu neielaiž IKEA veikalā Rīgā

Jānis Sarkans

Pilnīgi pareizi ,ka neielaida.Es ļoti mīlu suņus,bet pastāv robežas kuras ir jāsaprot un jāievēro.Kad sievietes nespēj tikt galā ar saviem vīriem,tad viņas pārmetas uz dzīvnieku mīlestību un taisa visādus pigorus izmantojot suņus vai kaķus un tādi mēģina panākt savus nepiepildītos sapņus.

3.mai 2019 Atbildēt
Agita Augstkalniete

Protams nav ko vazaties pa veikaliem ar suniem un izradities.ej iepirkties suni atstaj majas,ar suni jaiet pastaiga nevis uz veikalu

3.mai 2019 Atbildēt
Maksims Ter-Oganesovs

6 kg vai 12 kg, tas ir suns. Apmeklētājam nav atļauts ienākt ar mājdzīvnieku.

3.mai 2019 Atbildēt
Lāsma

Pareizi! Vienalga, vai kaukāzietis vai "pudeļbirste", bet suns ir un paliek suns!!! Nepatīkami, ka daudzi cilvēki iedomājas, ka var savus žurkas lieluma suņus visur vazāt līdzi, likt iepirkuma groziņos vai ratos, un pēc tam es tur lieku savus pārtikas produktus....

3.mai 2019 Atbildēt
Juris Upītis

Tad sievieti neielaida veikalā vai suni ? Ja sievieti ar suni ,tad virsraksts nav pareizs.

3.mai 2019 Atbildēt
Zuze

6 kg nemaz nav tik maziņš!:)) kā Kivičam. Mazie suņuki ir līdz 3 kg un tie tiešām man personīgi netraucē. Trakāk ir ja stumjas iekšā ar bērnu ratiem visur kur vien var ielīst un arī kur nevar ielīst! Bērnu rati ir domāti pastaigām nevis lai vazātos pa veikaliem!

4.mai 2019 Atbildēt
mairita

Suņu saimniekiem tā situācija tiešām nav vienkārša. Šādu lielveikalu ārpus Rīgas centra apmeklējums prasa vairākas stundas. Tad suns tiek ņemts līdzi, pa ceļam nodrošinot viņam arī pastaigu. Tā mēs darām ar savu 8 kg sunīti. Depo ir draudzīgs suņiem. Cita varianta jau nav. Lielveikalu stāvvietas ir bez kokiem, bez nojumēm, un atstāt suni sakarsētā mašīnā, tāpat kā bērnu, ir nāves spriedums. Kad saules nav, suni var atstāt mašīnā, un pats doties uz veikalu.

4.mai 2019 Atbildēt
Lidija Braževska

Tas tik ir attaisnojums. Tad varbūt arī kaukāzieti jāstiepj uz veikalu, jo veikala apmeklējums tiek apvienots ar pastaigu?

4.mai 2019 Atbildēt
mairita atbilde Lidija Braževska

Nē, par lielajiem mājas, ķēdes suņiem nerunāju. Un nerunāju par piemājas pārtikas veikala apmeklējumu. Bet fakts tas, ka vismaz Itālijā daudzviet padomāts par tādām auto nojumēm. Pie nums kļūst tikpat karsti kā tur.

5.mai 2019 Atbildēt
Alfreds Girgensons

PILNĪGI PAREIZI tas ir ļoti labi kāpēc man kā pilsonim būtu jāelpo suņa spalvas un vēl jaed jo spalvas taču mēdz ari izkrist un nosēžas uz pārtikas nedodievs ja es netīšam bus viņam pieskāries un šis nejēga ņem un man iekož priekštam ir pie veikala vieta kur pieķēdēt šo vaukšķi.Ta kā tu sievišķi nevaimanē.

5.mai 2019 Atbildēt
Biruta Smelēna

Pilnīgi atbalstāma rīcība no apsarga puses . Suns ir dzīvnieks un tam nav vietas veikalā. Un nav nekādas starpības , 6 kg vai 60.

6.mai 2019 Atbildēt
Lidija Bluma

Labi . ka vel govi neieveda ARPRĀTS . kas ti nenotiek

8.mai 2019 Atbildēt
Qwerty

Ja sunim vajag uz tualeti, kamēr saimnieks iepērkas? Neskaitāmas reizes ir redzēts, ka suns zem plauktiem nokārtojas. Kas pēc tam tīra to šmuci, ko suns atstāj? Ne jau saimnieks, bet pārdevējs! Pareizi dara, kaa nelaiž ar suni veikalā!

8.mai 2019 Atbildēt
Ieva Lilienfelde

.

31.mai 2020 Atbildēt

Komentēt