Komentāri: Iedzīvotājs par novēroto laukos: Tas tagad daļai ir modē - būt par ubagu

MArina Juzova

Izņemot Bērziņu, pārējie eksprezidenti arī saubagojuši sev , un gadu pēc savas nāves saviem tuviniekiem, dzīvokļus, pensijas, laikā, kad bērnam dzirdes operācijai vajag tik cik Freibergai komunālajiem uz mēnesi. Šī mierīgi pievāc mūsu nodokļus, kamēr bērna operācijai vāc ziedot.lv, kā šo laupïšanu sauc?

21.apr 2019 Atbildēt
Aija Ozola

pasakiet viena tada gatera adresi kur ta maksa ha ha ha kas pats nav stradajis gateri par tadu algu var sapņot .Realitate pirmo menesi kadu drusciņu samaksa,nakošaja ar prasišanu japrasa lai samaksa algu ,tiek solita no nedeļas uz nedeļu,beigas neko nesaņemot jauzsaka darbs,jo cela izdevumi tad jasedz pašam.ta alga parturpat diviem memešiem paliek nesamaksata.

21.apr 2019 Atbildēt
Inguna Kalnina

Mūsu pagastā ar darba nav, jāmeklē pa citām vietām un ja nav savs auto tad nekur netikt, jo autobusi sen vairs nekursē. Algas blakus pagastos sākot no 260-450.Līdz tai darba vietai kur varbūt tādas lielas algas ir -vēl jānokļūst pašam. Beigu rezultāts -uz rokas paliek tie paši 350 jo puse algas ir ceļa izdevumi. Un par solīšanu arī taisnība Aijai ir. Lai lielie gudrie atbrauc uz īstiem laukiem un pa grantētajiem uz darbu pavizinās. Tik visu likvidēt māk laukos.

21.apr 2019 Atbildēt
Ieva Gineika

He- hēē, te nu ir statistika. Stabili katru gadu paaugstinās tikai Saeimas deputātu, ministru un valsts pārvaldē strādājošo algas, pilnīgi pietiek, lai paaugstinātu vidējo statistisko rādījumu :D

22.apr 2019 Atbildēt
Roberts

Tas tur iepretim LMA uz Kalpaka bulvāra saubagojis sev acu operācijai, nu jau bez brillēm staigā, atšķirībā no manis

24.apr 2019 Atbildēt

Komentēt