Komentāri: Neizpratne: Vai kredīta jūgā grib iedabūt arī seniorus?

Ligita Abramenko

Nav jau vairs cilvēku no kā plēst naudu, pensionāri vien palikuši .Tagad dīrās tos

5.apr 2019 Atbildēt
Rolands Kalnins

pareizi ir , pensishiem ir dzivokli ko atnemt

5.apr 2019 Atbildēt
Maija

Bet loģiski. Senioriem ir īpašumi, kurus varēs atņemt. Jauniešiem galvenokārt viss uz kredīta, ko viņiem atņemsi.

5.apr 2019 Atbildēt
Valdis Vītols

Man jau 82 gadi , neviens kredītus netaisās dot , bet katru dienu inbox-ā saņemu piedāvājumus no dažādām pseidobankām un citiem . Šodien neizturēju un palūdzu , lai nesūta , bet saņēmu atbildi - mēs izsūtam visiem inbox lietotājiem . Ņemiet par labu , ja esiet inbox lietotājs . Aptiekas sūta aicinājumus uz akcijām , bet izrādās , ka tikai kosmētikai un pārtikas piedevām . Un vēl jau ir zvanītāju kantori ... jautri dzīvojam !

5.apr 2019 Atbildēt
Dace Saulite

Nu bet ir tak gmail, kur neviens ne ar ko tādu nepiesienas.

7.apr 2019 Atbildēt
Leonora Nikolajeva

Interesanti ,kā visādas parazītiskas firmas tiek pie mūsu telefoniem un sūta īsziņas.Kad zvanīju uz norādīto telefonu telefonu man pateica lai nospiež vienu vai otru taustiņu,kā tagad pieņemts,tad brīdināja,ka saruna tiks ierakstīta(Suns zina ko ēdis un darboņi zina,ka komplimentus tiem teiks ļoti maz.Man tā niezēja mēle pateikt visu ko par viņiem domāju un aizsūt tos ar visām zālēm un kredītiem pie viņu pašu mātes un vēl tālāk).Sevišķi gribējās lai ieraksta un paklausās ko par tādu darbošanos domā tauta,ja jau viņu tukšie pauri nav spējīgi dzemdēt neko labāku.

6.apr 2019 Atbildēt
Leonora Nikolajeva

Jo mazāk mēs pērkam zāles jo labāk.Esmu novērojusi,ka zāles neuzlabo mūsu veselību,bet tieši otrādi,dzerot tās,piemēram diabēts vai hipertonija,saņem vēl tadas papildus kaites pret kurāmizrakstīs vēl trīsreiz tik zāļu.Labums no tā tikai Lielajai Farmai,kura ir bagātāka par ieroču un narkotirgoņiem.Katru gadu šī lielā farma nosaka,kadai slimībai ir jābūt teiksim pēc trīs gadiem,vai kādas vakcīnas būs vajadzīgas pēc 5 gadiem,tad arī notiek jau iepriekš zāļ ražošana un labi ka vēl tur ir arī kādas ārstnieciskās sastāvdaļas,bet varat samaksāt savus pēdejos grašus par māneklīti cietes tabletēm. Nav pārredzams gals kad tiem būs apmierināta ēstgriba un tie aizvers kopā ar bankām savas rīkles.

6.apr 2019 Atbildēt
Ieva Krūmiņa

Par zāļu dzeršanu piekrītu. Vīra vectēvam bija insults. Lika dzert visādas zāles no kurām viņš dabuja aizkuņģa dziedzera vēzi un aizgāja viņsaulē

10.apr 2019 Atbildēt
Anna Viksne

Kadus seniorus? Samaziniet VID vairak neka 200 personas ,un neizteret naudu kompensacijas ,tad nevajadzes galvas lauzit . Samazinat ierednu skaitu saeima ,kur pilns ar idiotiem ,kuri nirgajas par tautu ,un vel murniece runa par etikas normativiem /?Man loti zel ka dzimusi Latvija ,jo valdiba sez zagli ,kuri apzog parastos iedzivotajus ,melnos stradniekus ,un man tada valdiba nav pienemama.

6.apr 2019 Atbildēt

Komentēt