Komentāri: Pēc ieraudzītā dzīvoklī, policisti kādai mātei Rīgā atņem viņas bērnus

nra.lv

:O

29.mar 2019 Atbildēt
Edīte Borisova

To jau viegläk izdarīt - atņemt bērnus, nekā strādāt ar ģimeni. Palīdzēt mātei tikt galä ar problēmu ğimenē. Vai ta neredz , ka sieviete viena netiek galā ar grūtībām....?

Vai sociālais darbinieks ir vajadzīgs, lai atņemtu bērnus ģimenēs? Kas tie ir par tādiem slinkiem darbiniekiem? Bērnus mātei atņemt ,uz to viņi ir naski un veikli!

30.mar 2019 Atbildēt
Lolita Irisa Oto

Bērni tiek izolēti viņu pašu veselības un labklājības dēļ. Šo sievieti zin visi Dreiliņu masīva iedzīvotāji.Viņa kā kaķe katru gadu laiž pasaulē pa bērnelim. Un soc.darbinieki diemžēl nav ne naski, ne veikli, jo trauksme par nepaēdušiem, netīriem un antisanitāros apstākļos dzīvojošiem mazgadīgiem bērniem tika celta jau sen. Pa šo laiku divi bērni ir nākuši klāt. Domāju, ka sieviete nav psihiski vesela. Kā cilvēki no malas var izteikt frāzi, ka vajag strādāt ar ģimeni? Kā? Vai iet pie viņiem dzīvokli tīrīt, vai nest bērniem pārtiku katru dienu? Smiekli nāk! Tās nav grūtības ar kurām sieviete netiek galā. Tā ir slimība. Diemžēl valdība neko nedara, lai pieņemtu likumu par sterilizāciju, kad ir šādi gadījumi. Un šī māte nevar neko iemācīt bērniem, ja pati ir tāda.....

31.mar 2019 Atbildēt
Vejins Latmo

atņemt un pārdot!mēs geieropā!valdība veido lēgeri!izdabāt masoniem!būsim imperiālistu vergi,nodevas ar likumu,demokrātija!visu tautai-čakarējam kā gribam,pidarasi neēsam!

30.mar 2019 Atbildēt
Inta Agleniece

Tieši tā ,visas tādas mātītes vajadzēja sterilizēt,laiž tik bērnus slimus pasaulē,tad bērniņus izmētā pa plašo pasauli... redzams ,ka mūsu valstī viens vienīgs bardaks...

1.apr 2019 Atbildēt

Komentēt