Komentāri: Tuvinieki jauna puiša nāvē vaino ģimenes ārstu

Janka

Tieši ar tādu pašu stāstu aizgāja mana mamma. Tikai tas notika Valmieras slimnīcā.

22.feb 2019 Atbildēt
Arturs Anckins

Man līdzīgs stāsts. Uzrakstīju pat Veselības inspekcijai sūdzību par ģimenes ārsta nolaidību, bet kamēr trīs mēneš laikā viņi uztaisa pārbaudi(kuru iepriekš, kā izrādās, piesaka) ārsts jau papīrus sataisīja kā vajag.

22.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Savu sūdzību vari iebāzt tā dziļāk, jo tikai "mīkstais vīrietis" lepojas ar sūdzību rakstīšanu !

22.feb 2019 Atbildēt
Ilga atbilde Dzēsts lietotājs

Mūsdienās sūdzību rakstīšana ir nacionālais sporta veids - ja ne iesniegumu veidā, tad vismaz bez tabū vai sūdzībās el vē

22.feb 2019 Atbildēt
Fra atbilde Dzēsts lietotājs

Margots-"cietais vīrietis" jeb "vīrietis ar aizcietējumiem"?

22.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Fra

Fra, savus "sapjos sapnīšus" paturi pie sevis..

22.feb 2019 Atbildēt
Fra atbilde Ilga

Kā lai cilvēks, kuram miris dēls, sameklē taisnību, ja visi mediķi tik ciniski, kā "cietais Margots" un "klukste Ilga" ???

22.feb 2019 Atbildēt
Ilga

Vispār jau, tā bieži notiek. Arī man bija jāsagaida slimības saasinājums un pašai jāatrod no vairākiem ārstiem viens ieinteresēts un zinošs. Bet ko darīt, ja slimība ir smaga, naudas nav un cilvēks nespēj vazāties apkārt, meklēt ieinteresētu ārstu un pats cīnīties pret sistēmu? Pēc savas pieredzes, absolūti neatbalstu nekādu ārstu algas pielikumu vai vēl ko tādu. Labāk lai paliek pieci maksas ārsti, kas tiešām kaut ko zin un strādā, nevis bars dīkdieņu, kam cilvēki spiesti uzticēt savu veselību, kamēr viņi pacientus pičkā ar barības uzlabotājiem, homeopātiju, turklāt vēl atļaujas apvainot un brūvēt garas rindas.

22.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tu maldies ! Ja Tu domā, ka maksas ārsts par Tevis veikto samaksu spēs diagnosticēt un izārstēt Tavas kaites labāk kā valsts līgumārsts, tad šeit lietderīgi atcerēties veco labo teicienu - "kur aitas, tur cirpēji". Ārsta kvalitātes zīme nav tieši proporcionāla samaksātai nauda summai, bet lētticīgie jau var cerēt un tik maksāt, vai ne ?

22.feb 2019 Atbildēt
Fra atbilde Dzēsts lietotājs

Lai noteiktu diagnozi vajag prātu, zināšanas un gribu to darīt...

22.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Fra

..prāta ziņā "Fra" ir dabas apdalīts, tā teikt - dabas kļūda.

22.feb 2019 Atbildēt
Anita Vasiljeva

un es te nu mierinat velos....lai dus Dieva miera mammīte..... un

22.feb 2019 Atbildēt
Elisa Meijere

Līdzjūtība tuviniekiem! Trakam jāpaliek, uzaudzini krietnu dēlu, un viņam jāaiziet ārsta nolaidības dēļ. Vidieosižetā, tā ārste tāda tīri priecīga stāsta, ka nav bijušas aizdomas par gripu. Itkā cilvēks nebūtu nomiris, bet kāds kaķis vai suns. Izraksta nepareizās zāles, neuzstāda diagnozi un vēl nemaz vainīga nejūtas, tā it kā notikušais uz viņu neattiektos. Tuviniekiem jāpanāk, viņas vainas pierā'dijums, lai ārsti iemācās nest atbildību. Ir gadījumi, kā šis, kad vajag iesēdināt un uz ilgu. Zin ka nekas nebūs, tāpēc nesaspringst. Citiem, vecākiem varbūt dzīve sagrauta dēl tādas nolaidības un vienaldzības

23.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nemuldi, dura ! Ja arī tu esi "pārgudrā" ikagadējas gripas vakcinēšanās pretiniece, tad dēļ tavas glupības neviens ārsts arī tavu dzīvību neizglābs.. Nevajag visu novelt uz ārstiem, ja paši esat pārgudri idioti un bieži vien tendēti uz pašārstēšanos.. Cik nav dzirdēts, ka vakcinējas tikai muļķi, bet, kad kāds nevakcinēts nomirst, tad, lūk, ārsts vainīgs.

23.feb 2019 Atbildēt
Rudite Jansone atbilde Dzēsts lietotājs

Cieniitais Stogram,Zini,cik vakcineeto ir nomirushi?! Ja nezini ,tad ,esi tik laipns un uzzini. Nevajag visus apsaukaat,ja nav 100% zinaashanas statistikas jautaajumos.

23.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Rudite Jansone

Rudite Jansone ! Praktiski visi Latvijā pēdējos gados mirušie no gripas komplikācijām NAV bijuši vakcinēti. Es to zinu pilnīgi droši.

23.feb 2019 Atbildēt
Mario Ivons

Nesaprotu kāpēc komentāros vajag rupji apsaukāties un izrādīt citādi savu rupjo dabu.Pareizi jau vien ir, ārstiem vairāk nav tās atbildības sajūtas,bet kāpēc, tāpēc ka pacientu ir daudz, slimības ir ielaistas, slodze ir liela un paši ārsti ir jau gados cilvēki.

Ja mūsu valstī būtu sakārtota medicīnas sistēma, tad nebūtu tādas nolaidības.Ārstiem vajag adekvātas algas un mazāku pacientu skaitu, NMP strādājošajiem jāstiepj tādas smagas somas, jāriskē ar savu dzīvību, jāuzklausa visas sūdzības, tāds darbs ir viens trakums. Skolotājiem algas ceļ, bet bērnus māca vecāki, vai tad tas ir normāli??? labāk mediķiem pieliktu, jo tie tiešām glābj mūsu dzīvības.

Kas attiecas uz vakcīnu, tad tādā veidā cilvēkus tikai morāli noskaņo, jo nenieka tā vakcīna nepalīdz.vajag lai pašiem cilvēkiem būtu laba imunitāte.

23.feb 2019 Atbildēt
Ainars Strads

..super...atradām vainīgos....izrādās tie ir skolotāji....klapējam skolas ciet un visi būs veseli....nav ko jau no mazotnes veselību bendēt....:))))))))

23.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Un, ja nav laba imunitāte (arī šim puisim ???), tad jāmirst pēc Darvina likumiem ? Kur mājo Tava loģika ?

23.feb 2019 Atbildēt
Maija Timošenko

Vai normāls cilvēks spēj runāt ar prieku arīpar suņa vai kaķa nāvi?

23.feb 2019 Atbildēt
Ingemars Petersons

Skumji tas ir un izsaku lidzjutibu tuviniekiem. Gimenes arsti nav vainojami, vainojama ir musdienu sistema.,kut padomju laikos daudz kas nebija un tika dariits nepareizi sistema kaa tiek apkalpoti un izmekleti slimnieki bija teicama un medicina vairak vai mazak bija bezmaksas. Musdienas bezmaksas medicina ir tikai lai morgam rażotu klientus. Protams atvainojos par minejumu bet musdienas ir loti aktuala hiv problema kas gadus neškiro. Protams tuviniekiem kas zaudejuši pašu dargako ir nekorekti pazinot par nenoskaidrotu pneimoniju, tas viss ir noskaidrojams. Zēl arii medikus jo vini strādā loti smagi un salidzinoši ar parejo eiropu zemu atalgots darbs.

23.feb 2019 Atbildēt
Ingemars Petersons

Lai cik skumji un man pat gribas kp pateikt un komentēt bet šādiem rakstiem komentārus būtu labāk noliegt.Lai puisis duss Dieva mierā, neviens vairs vinu nespes atgriezt, ne dusmas ne konflikti ne lidzutibas. Jaizdara secinajumi un jarikojas lai tas vairs neatkartotos.

23.feb 2019 Atbildēt

Komentēt