Komentāri: "Par ko mēs maksājam ceļu nodokļus?"; sieviete sūkstās par nekaisītiem ceļiem

Inta Agleniece

Pa reiz par ko mēs maksājam to ceļa nodokli, kad piezvanīju uz Balvu pilsētas ceļiniekiem - priekšnieks vai pārvaldnieks,kas viņš bija īsti pat nezinu ,jo viņš neuzskatīja par vajadzību nosaukt ne savu vārdu,uzvārdu ,ne ieņemamo amatu,tad viņa atbilde bija šāda: '' Ka zemes ceļi vai mazākas nozīmes ceļi netiek ziemas apstākļos uzturēti braukšanas kārtība'',kad pateicu,nu tad lai sitās nost auto vadītāji,skolēnu autobuss,satiksmes autobuss,kad uz ceļa viss vienā ledū.. ar ņirdzīgu runas izteiksmi tikai atbildēja,nu ja jau izbrauks mašīna ceļu kaisīt,tad tik līkumos ,pacēlumos un nobraukumos, bet arī tie paši pacēlumi un nobraukumi netika kaisīti... kur paliek nodokļu nauda, zagļu kabatās, tāpēc ir MILJONĀRU SARADIES KĀ SUNIM BLUSU KAŽOKĀ,pat labi koptam sunim blusas neatradīsi kažokā?????...

15.feb 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Acīm redzot tie, kam šie ceļi jāapsaimnieko, nebrauc pa šādiem ceļiem, lai nenosistos. Ja Jūs uzzināsiet, par ko un kam mēs maksajam - padodat ziņu. Mani arī tas interesē.

16.feb 2019 Atbildēt
Vitalij Nartish

Mees jau sen nemaksaajam celju nodokli!!!!!!!-kur juus izrakat taadu!?

20.feb 2019 Atbildēt
Jadviga

Mēs maksājam savādāk nosauktu nodokli, no kura būtu jāpārdala ceļu uzturēšanai.____

Laikam jau speciāli samurgots, lai nevar piekasīties, ka tiek maksāts ceļu nodoklis.

_____Es ciematā maksāju vēl individuāli par pašvaldības izīrētiem ceļiem veikliem darboņiem, kuri tēlo ceļu apsaimniekotājus. Esmu beztiesiska, kā valsts tā vietējā līmenī, arī ciemata ceļš slidotavas cienīgs, tikai par to biežāk jāpārvietojas kājām. Paziņa krita sasita plecu, otreiz galvu. Es centos pārvietoties ļoti lēnām (ceļu, kur parasti jāiet 5min. tipināju 17. min) un tik un tā kritu un sasitu elkoni. Faktiski visi valdošie labi iekārtojušies, iekasē naudas par neko darīšanu un visam uzspļauj, jo atbildības nekādas. Es neradīju šo situāciju, bet darba nespēja ārsta, zāļu izdevumi papildus piemaksa šiem jokainajiem par ceļa izmantošanu saistītiem pakalpojumiem.

Par vietējo ceļu nevaru nemaksāt, ja nē nevarēšu pa to pārvietoties, kā draud pašvaldība. Ja esmu samaksājusi, tad varu droši kaulus tur dauzīt.

____Valsts kur esi slikts ar to ka vispār te dzīvo...

21.feb 2019 Atbildēt

Komentēt