Komentāri: Absurds: Dzīvoklī jāsalst, bet rēķins par siltumu atnāk brangs

Kaspars Namsons

Anglijaa dzivoklus apsilda ar gaazes boileriem, arii maajas. Katraa dziivoklii un maajaa savs boileris. Man piemeram dzivoklii boilerim pat nav normala termostata, reali nonstopaa silda cauru meenesi, un uz top up sanaak ielaadeet 40gbp menesii, ja butu mans dzivoklis ieliktu normalu termostatu un vismaz 10GBP ieekonometu katru menesi. Principaa LV ar dzivoklos taadus var ieriikot, ja visa maja sarunatu atteiktos no centraalaas apkures un investeetu boileros, sanaaktu pa nulleem pirmais gads, bet ar otro gadu jau ekonomija.

8.feb 2019 Atbildēt
Ieva Gineika

Tā nu gluži nav gan. Man viss ir uz elektrību- gan apkure, gan siltais ūdens :)

9.feb 2019 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Jau gadiem pienāk neadekvāti rēķini, bet siltums labi, ja +18. Uz nakti vispār samazina siltuma padevi. Protams, tagad iesaistīts kāda vidutāja firma, to arījāuztur nerunājot par RS amatpersonu lielajām algam,prēmijamu un kur vēl visādi padomieki. Kāš tos no kuriem var kāst

8.feb 2019 Atbildēt
Aina

Tāda pati situācija ir Rīgā, Mežciemā,mājā S. Eizenšteina ielā, kuru apsaimnieko kooperatīvs MEŽCIEMS. Temperatūra knapi sasniedz 20 grādu,pirmajā stāvā ap 16 grādiem ziemas laikā. Kooperatīva darbinieki taisnojas, ka mājai ir parāds un nav iespējams kurināt vairāk. Bet kāds ir sakars iemītniekiem, kas godprātīgi maksā rēķinus?

8.feb 2019 Atbildēt
liene

Pēc normatīviem,temperatūrai jābūt,ne mazāk,ka 18 grādu.ta ka 20 tas ir normāli.Ta ir rakstīts dokumentos.

9.feb 2019 Atbildēt
Inga Saukuma

TO GINEIKAS KUNDZEI...BET AR ELEKTRIBU JAU NEEENORMALI DARGI TACU SANAK

11.feb 2019 Atbildēt

Komentēt