Komentāri: "Nevediet savus mīļos uz turieni!" Sieviete par attieksmi Stradiņos

Uldis Bārītis

Tā nav taisnība, var gadīties ka uzņemšanā ir liels slimnieku pieplūdums un nākas gaidīt.

1.feb 2019 Atbildēt
Dzidra Jurevica

Redziet nu, cik tālu mūsu valdības neprofesionālā politika ir novedusi veselības aizsardzību. Vai to kāds ņem vērā, ka valsts slimnīcās kliedzoši trūkst medicīniskā personāla? Kāpēc nav pietiekoši ārstu, māsu un sanitāru? To valdībai jau sen vajadzēja saprast.

1.feb 2019 Atbildēt
Mirdza Dzelme

Lai Dievs pasargā no Stradiņiem. Arī es zaudēju tuvu cilvēku ar slavenā stradiņu baciļa, kuru arī Infekcijas slimnīcā neatrada, palīdzību. Turaties no stradiņiem lielgabala šāviena attālumā. Un vēl tā netīrība...

1.feb 2019 Atbildēt
Guna Šulce

Uldis Bārts, tā ir taisnība! Ja Jums ir palaimējies, ja ar šādu attieksmi neesat saskāries. Es no savas pieredzes varu teikt, protams ne par visiem darbiniekiem, ja nevari par savu tuvinieku parūpēties pats, tad med personāls to nedarīs, jo neesot viņu pienākums, un nevajagot norādīt kas viņām jādara, pašas zinot!

Situācija bija tāda, ka man tēvs gulëja pēc operācijas. Pēc darba aizbraucu tēvu apciemot. Ieejot palātā redzēju, ka maisiņš kas nolikts zem gultas ir pilns, un arī šāle tūlīt būs pilna ar urīnu kas tiek izvadīts no organisma. Piegāju pie māsiņas un palūdzu, lai atnāk uz palātu kad tas būs iespējams un samaina, ja nē tas viss tūlīt plūdīs pa grīdu.

Māsiņa pēc brīža ienāca palāta, paskatījās un asā, paaugstinātā tonī pateica, ja man kaut kas nepatīkot, lai darot pati! Es arī būtu izdarījusi pati, bet es neesu mediķis un nezinu, neprotu noņemt šos katetrus, un arī tādu maisiņu man nebija!

Es saprotu, ka darbs nav viegls, cilvēki ir dažādi, bet mīļie mediķi, tas ir jūsu pienākums darīt šos darbus, jo Jūs tur strādājat! Ja nevēlaties to darīt, tad ejiet strādāt citur, un neraudat ka Jums maz maksā!

Es neteikšu ka ir jāizvairās no Stradiņu slimnīcas, jo tur strādā arī jauki un saprotoši darbinieki.

Ir vienkārši cilvēki, kas neatrodas savā vietā!

1.feb 2019 Atbildēt
Anna

Ģimenei "aizmirsa" paziņot, ka pacients no rīta pēkšņi miris. Piederīgie uzzināja, kad, kā katru vakaru pēc darba, devās slimnieku apciemot.

1.feb 2019 Atbildēt
pēteris

Es par Stradiņiem varu teikt tikai to labāko. Man sašuba diafragmas trūci, ar kuru mocījos 10 gadus, un pēc 2 nedēļām noģību ar aklo zarnu teritorijā un Mednis izoperēja . Operāciju dēļ bija maz kālijs un kalcijs un momentā izārstēja.

Izoperēja sirds asinsvadus Stradiņs Pēteris.! PALDIES!

2.feb 2019 Atbildēt
Viesturs Kozlovskis

Būtu ļoti interesanti uzzināt, ar ko nodarbojas tie cilvēki, kuri vienmēr vēršas ar kritiku pret mediķiem. Vai tiešām viņi savās darba vietās ir tik ļoti pareizi vienmēr?

2.feb 2019 Atbildēt
Ilga Grinberga

Pilnigi piekriitu,tie medikji arii nak no tautas vidus....kaa audzinaam bernus taa vinji straadaa.

4.feb 2019 Atbildēt

Komentēt