Komentāri: Sieviete samulst par redzēto pie pieminekļa latviešu strēlniekiem

Kоments

Ja tie būtu latviešu banderovieši, varbūt arī valdība ar viņiem lepotos un piemineklis būtu pienāccīgi sakopts. Tā nu sanāca, ka tie bija sarkanie un Stučkas strēlnieki, kuri cīnījās par padomju varu, sākumā Latvijā, bet vēlāk aizgāja uz Krieviju un arī tur darīja briesmu darbus, kā to atcerējās Krievijas iedzīvotāji vēl ilgu laiku. Ka varētu būt kādam tajadējam rada, nav izslēgts, jo vienā brīdī, viņus izlika laukā no Krievijas, jo bija palikuši pavisam bīstami un nevadāmi. Kuri palika, tie pa lielākai daļai, tika iznīcināti lielo Staļina tīrīšanu laikā. Bet ja viņus nedala ne savējos, ne arī svešos, tad viņi tiešam cīnījas varonīgi.. Labi jau, ka te nav Ukraina, jo tad viņu būtu nojaukuši kā komunisma simbolu...

25.jan 2019 Atbildēt
pēteris

Bandera- ēbrejs, Staļins ar ēbreja asinīm, Ļeņins ar ēbreja asinīm. Ļeņins latviešiem apsolīja brīvu valsti un viņi izcīnīja, kaut kurā pusē bija! Tagad IR GĻĒVI KRIEVU KOLOBROCIONISTI KĻUVUŠI!

28.jan 2019 Atbildēt
Andris Balcers atbilde pēteris

precīzi

11.okt 2020 Atbildēt
Vejins Latmo

toreiz tā bija sistēma!iesaistīt tautas karos,jo tad cīnijās,lai dabūtu lodi pierē,a tagat vieglāk nopārdot ar reizi savu tautu,lai tā vergotu imperiālistiem,a valdība uzdzīvotu!komunistu stilā!a strēlniekus nav jāvaino,jo sarkanie strēlnieki vejdojās no strādnieku šķiras,a komunisti radās no bandītiem-imperiālistiem,kuriem bija izdevīgi visi kari!a kijevā tagat fašisti,tas ir hitlerisma paveids!

26.jan 2019 Atbildēt
Edvards Putnaerglis

VEJINS---ANTINS !!!

26.jan 2019 Atbildēt
Juris Mikelsons atbilde Edvards Putnaerglis

Nav svarīgi , baltie vai sarkanie, bet cīnījās latviešu strēlnieki tiešām varonīgi.Un Putnaērglis lai nomaina uzvārdu uz Klukste.

Un likt puķes vai čurāt ,ir katra izvēle pēc pārliecības.

P.S. Ja kas ,tad RĪGĀ vajag čurāt uz katra stūra , jo bezmaksas tualeti tur nav iespējams atrast, it sevišķi pieminekļu tuvumā. kā arī stacijās un citās vietās.Kāpēc man maksāt , ja man vajag tikai ūdeni veco nolaist?

28.jan 2019 Atbildēt
Andris Balcers atbilde Juris Mikelsons

11.okt 2020 Atbildēt
Uldis Bārītis

"Mes bije trise latviese strelnieke: dive zidele no Trentelbergem un viene starovere no Gaigalovam."

26.jan 2019 Atbildēt
Andris Balcers

jūs, tāde trīse tisam bije :)

11.okt 2020 Atbildēt
Juris Strods

Tas nav Latviešu strēlnieku piemineklis,bet sarkano strēlnieku piemineklis.Ja rūpīgāk ieskkatās,viņiem nav pat zvaigznes noņemtas no cepurēm,Latviešu strēlniekiem nebija zvaigznes pie cepurēm.Ko var gribēt,Latvijā arī tagad ir pie varas komunisti un viņu izdzimteņi.Tāds kā bija Kārlis Ulmanis Latvijai reizi 100.gados rodas,gan jau drīz būs Latviešiem savs gudrs Latviešu prezidents,kā bija savā laikā Kārlis Ulmanis.

27.jan 2019 Atbildēt
Andris Balcers

rūpīgi jāieskatās vēstures liecībās, nevis pieminekļa detaļās, kas ir sava laika ideoloģijas nodeva, tad nebūs jālokās...

11.okt 2020 Atbildēt
Guntis Kārkliņš

Sākotnējais pieminekļa ideoloģiskais uzstādījums patiesi ir šodienas Latvijā vismaz neērts, bet piemineklis ir ģeniāls kaut vai tāpēc ka es tajā redzu kaut ko citu, un to var parādīt ar pavisam nelielu pieskārienu protams ja pieminekļa autors piekrīt) Diviem strēlniekiem nomainīt kokardes vienam zvaigznes vietā latvisko saulīti un otram trikolora kokardi. Piemineklis uzreiz ir visiem strēlniekiem ne tikai sarkanajiem.

28.jan 2019 Atbildēt
Andris Balcers

var, bet vai vajag? Svarīgi, kas tiem vīriem un mums sirdī, ne pie cepures vai kur citur...

11.okt 2020 Atbildēt

Komentēt