Komentāri: Tēvs dusmās: Apsargs lielvekalā Cēsīs ņirgajies par manu meitu

Dzēsts lietotājs

Sūdzēties latvietim padodas,grūtāk ar kārtības ievērošanu.

26.jan 2019 Atbildēt
Sigita Sile

lielvekalā??? Brīnišķīgu dienu.Un mans komentārs - lielveikaliem vienkārši jāpadomā par ratiņiem, kuri domāti arī mammām ar mazuļiem. Ir tādi - lielie iepirkuma rati, kur -atverams viens ,,gals,, tieši rokturu pusē, lai mamma var gan vērot mazuli, gan paņemt no plaukta nepieciešamo preci. Tādi ir ārzemēs šie iepirkuma rati. Tajā arī sēdina bērniņu, jo tur ir speciāla vieta pat kājiņām, lai bērns būtu drošībā. Tā būs vairāki plusi-vienā! Gan apsargiem nervi pataupīsies, gan bērniņš drošībā, gan mamma varēs baudīt pircēja lomu, kā tas pieņemts civilizētā pasaulē.

26.jan 2019 Atbildēt
Normunds Freibergs

Cepums jums. Vispār kāpec pieļauj ,ka veikalos nav atbilstoši ratiņi.

26.jan 2019 Atbildēt
Artūrs Miezis

Tad jau laikam sanāk tā ka arī vairs nedrīkstēs pat iejiet lielveikalos pat ar auto sēdeklīšiem un likt uz iepirkuma ratiem. Ja pat tagad nedrīkst tā darīt apdomāties tauta, un es tam pilnīgi piekrītu tam to ka lielveikaliem būtu jāpadomā par to ka vajadzētu iegādāties atbilstošus ratiņus iepirkuma

28.jan 2019 Atbildēt
Inta Indriksone

Pilnīgi piekrītu apsargam.Veikals un veikalu ratiņi nav domāti bērniem,bet gan pāŗtikai,precēm,utt...Veikals nav nekāda rotaļu telpa.Neticu ka nav kur atstāt bērnu,kamēr vecāki iepērkas.Un ja nav kur atstāt bērnu,tad tas nozīmē ka māāāmiņa nevis lai atri iepirktos un dotos prom,bet ilgi,stundām cierētu pa veikalu,un tādēļ bērnu ieliek pārtikas ratos.Bet man pašai būtu pretīgi likt tādos ratos produktus,kur ar dubļainām kājām sasmērē ratus un atstā infekciju uz manu-citu pirkto pārtiku.Fuj.

26.jan 2019 Atbildēt
Normunds Freibergs

Tad jau jūs velkat cimdus lai neatstātu infekciju arī uz ratu rokturiem.

26.jan 2019 Atbildēt
Teodors

Ta varetu but diagnoze - iesaku, Jums apmeklet psihiatru.

26.jan 2019 Atbildēt
Aldis Kokarevics

neesmu ārsts,bet tu esi trula,degradējusies aita!

27.jan 2019 Atbildēt
liene

Vispār tas ir nekaunība, cilvēki taču ratiņos liek pārtikas produktus,bet te ieliek bērnu ar netīram drēbēm un ar netīram kurpēm . Visiem vajag priecāties vai?

26.jan 2019 Atbildēt
Normunds Freibergs

Vaitad jūs ratos liekat vaļēju pārtiku.

26.jan 2019 Atbildēt
Jānis Rubīns

Protams! Ratiņi, kurus Jūs lietojat ir noteikti dezinficēti, tieši no depo! Beidziet ņirgāties!Nekaunība ir, kad jaunietis savu meiteni vadā, nevis mazs bērns - 2 gadi - ielikts ratos!Apsargi vēl arvien nav "izauguši"!

26.jan 2019 Atbildēt
Teodors

Liene blonine, ko jus gribat.

26.jan 2019 Atbildēt
Ilona Priekule

Bērns ar suņu mēslos sabristiem zābakiem tiek likts pārtikai domātos ratiņos. Kur gan mātei smadzenes? Paldies apsargam, ka centās pasargāt pārējos pircējus no infekcijām, kas atrodas suņu fekālijās.

26.jan 2019 Atbildēt
Normunds Freibergs

Jā visa veikala priekša no suņu sūdiem. Nav pat kur kāju spert. Domājiet ko runājiet.

26.jan 2019 Atbildēt
Sintija Jankovska

Protams es nekādā gadījumā nevestu bērnu uz veikalu un neliktu iepirkuma ratos ja pirms nebūtu pavazājušies pa suņa sūdiem... Slima domāšana

26.jan 2019 Atbildēt
Inta Agleniece atbilde Sintija Jankovska

Sintija ,pilnīgi Jums piekrītu....

26.jan 2019 Atbildēt
Jānis Rubīns

Kas ar Jums? Kā tik zemiski var domāt? Speciāli staigāja pa pilsētu, lai atrastu suņu fekālijas? Jūs neesat rakstniece? Jūs vispār esat redzējusi šķidras suņa fekālijas?

26.jan 2019 Atbildēt
G EG atbilde Sintija Jankovska

@Sintija Jankovska šis labs:D

26.jan 2019 Atbildēt
G EG

Tas, ka tava sēta piedirsta, nenozīmē, ka tā ir visur!

26.jan 2019 Atbildēt
Teodors

Vai nu viena baba skriele zem vairkiem vardiem vai iespaids, ka pilns ar ku ku meitiesiem.

26.jan 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons

Komenteetaaji kas saka apsargs butu vainiigs ja berns izveltos no ratiem, ir vnk mulki, kko tik trulu var uzrakstiit tik gariigi slimi cilveeki.

26.jan 2019 Atbildēt
Inta Agleniece

Kaspar pa reiz saki,ja jau apsargs līdzi vazājās,tad lai sargā,lai mazulis neizkrīt... un ne būs vainīgs... komentē un paši nezin ko...

26.jan 2019 Atbildēt
Inta Agleniece

cien. Ilona Prikule... tikai pie mums Latvijā retais iedomājas pēc sava suņa savākt mēslus,kad suns nokārto savas dabīgās vajadzības,tad lamājiet tos,kuri to nedara,nevis māmiņu ar mazuli,jo esmu daudzos lielveikalos tai pašā MAXI X, XX, XXX, ka bērniņi ir iesēdināti ratos un neviens ne ko nesaka, un varbūt Jūs cienītās pēlējas/i savus bērnus un mazbērnus vadājiet pa suņu mēsliem un ar netīrām drēbēm,pēc tam ejiet uz lielveikaliem un sēdiniet iepirkumu ratos,jo katrs jau pārsvarā spriež pēc savām izdarībām.. kas māmiņām ar maziem bērniem nevajag ēst????? Te ir necieņas izrādīšana vai arī apsargs gribēja izcelties,jo citādi viņu redzi ne viens laikam neievēro tai MAXI lielveikalā... un ne jau visos Maxi ir ratiņi ar mašīnu,kur iesēdināt mazuli... tad jautājums,kur likt mazuli,mašīnā atstāt nedrīkst,pie ārdurvīm arī ne, iepirkumu ratos nedrīkst likt,nu tad lai lielveikali nodrošina stūrīti ,kas pieskatīs mazuļus,kamēr māmiņas iepērkas...

26.jan 2019 Atbildēt
Jānis Rubīns

PALDIES Jums, Inta! Droši vien bērniņš bija jāatstāj pie APSARGA uz iepirkšanās laiku!

26.jan 2019 Atbildēt
Teodors

Apsargs patiesiba bijis impotents un to darijis aiz skaudibas, jo pasam berni nevar but un tas pats sakams par tam komentetajam, kas noraj maminu , jo pasam nav bernu jaunibas kludu del izdarot abortu, ko tagad nozelo un visu zulti izgaz uz maminaam.

26.jan 2019 Atbildēt
Linda Rosa

Muļķības! Esmu redzējusi kā bērni brauc tajos ratos un neviens par to neuztraucas. Mani arī tas nesatrauc. Problēma ir cilvēku galvās. Es bērnu savulaik sēdināju paredzētajā vietā, bet gadījies ir arī reizi iesēdināt pašos ratos. Mazs bērns pa zemi nestaigā,tāds, kas ratos sēž, tādēļ neuzskatu, ka tas ir nehigēniski.

26.jan 2019 Atbildēt
Agris Agris

Kā besī visi šitie golodranci- pastalnieki! Tik pareizi, ka kaķim jāsmejas! Ar to pareizumu sen auzās iebraukts!!!!! Apsargam sava instrukcija.

26.jan 2019 Atbildēt
Raivis Rēķis

Man kauns pašam par sevi , kapēc es vispār šo lasiju ?! Laikam tapēc ka Cēsis mana etniskā dzimtene. Cilvēki kas ir ar jums ? kādi ratiņi, kāds apsargs, jums nav ko darīt ? Es par tādu portālu NRA zinu tikai tapec ka man ir inbox epasta adrese !!!!

26.jan 2019 Atbildēt
Silvija Luksevica

Ar vienu vardu sakot, vai nu jus nemilat bernus, vai jums vini vienkarsi nav.

27.jan 2019 Atbildēt
Baiba Konstva

Ta ka zinu situaciju gan ka darbinieks-gan pircejs-varu pateikt!Bernam 2 gados jasez ratos?Vinam jau vajadzetu macet staigat!Pilnigi piekritu-ka iepirkumu rati ir domati iepirkumiem!Berniem ir speciali rati!Man nav jaliek sava partika ratos-kur pirms tam ir bijis berns ar ara apaviem!Vai kadai kundzitei suns!Mani neintrese-iepakojuma manas preces vai ne!Esmu atnakusi pec partikas!Veikals nav nekada izklaizu vieta!Ka tgd ir pienemts daudzas gimenes!Ar savam izklaidem-pirmkart traucejam citiem iepirkties!Un ka ir noverots-ljoti daudzi vel uzskata,ka drikst pacienaties veikala(paest)-ar ko vien ienak prata!Turklat visa gimene!Agrak tadu iepirkumu ratu nebij vispar!Man un maniem berniem-nekad nav ienacis prata ka veikala iepirkumu rati ir kada parvietosanas ierice berniem!Un vini tiesam ir bistami sadam nodarbem!Nestabili!Pietiek ar sekundi neuzmanibas!Pati esmu redzejusi-cik stipri berni sasitas siem ratiem apgazoties!Apsargs saja situacija rikojas aiz sava goda prata!Tas vinam nav jadara!Jo par savu bernu drosibu ir jarupejas vecakiem!Neko nesaku-ja bernu ieliek un vada tam paredzetos ratos!Piemeram tados-kur ir specials sedeklits un vietas kajainam!

27.jan 2019 Atbildēt
Silga Leitane

Vēl viena bezbērnu vecmeita, kuru neviens nemīl

28.jan 2019 Atbildēt
Ieva Gineika

Iespējams, apsargs pārspīlē, staigājot pakaļ visu iepirkšanās laiku (ja vien tā ir taisnība).. :D Domāju..., kāpēc gan man iepirkumu ratos neielikt savu suni? Ķepas diez vai būs netīrākas kā bērna zābaki.. :D

27.jan 2019 Atbildēt
Andris Berzins

Dzīvoju Francijā un te pat pieaugušie joka pēc viens otru veikala ratiņos vadā. Neviens nepievērš uzmanībi, tikai smaida un joko...

27.jan 2019 Atbildēt

Komentēt