Komentāri: "Palātā ar svešu vīrieti"; 17 gadus veca paciente Bērnu slimnīcā jūtas neērti

Эгон Волк

Drīzāk savādi,ka vienā palātā mazs bērniņš ar 17gadīgu

22.jan 2019 Atbildēt
Maria

Liela meitene ar mazu bērniņu ir normāli, var drusku mazo pieskatīt, vismaz personālu izsaukt, ja mazajam nav labi, bet kopā ar pieaugušu vīrieti, ja viņš tur nakšņo - kategoriski nepieņemami!

22.jan 2019 Atbildēt
Anna Mi

Tas nav pieļaujami,tāpat kā tas,ka 17 gadīga meitene ir kopā ar zīdaini,vēl šobrīd neesmu aizmirsusi,kad 14 gadu vecumā biju vienā istabā ar pārdesmit zīdaiņiem,negulēju ne mirkli,kamēr māte pret parakstu izņēma no slimnīcas,tas bija pirms 40 gadiem.

22.jan 2019 Atbildēt
Arnolds Purins

KA TA GULEJA AR VECI .

22.jan 2019 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Maria, vai jūs vispār saprotat, kas un kāpēc ir ķīmijterapija? Mēdz būt vemšana un visādi vēl var gadīties. Tas, ka pēc procedūras ir slikti, tas noteikti. Kādu bērniņu var pieskatīt tādā stāvoklī? Un meitenei 17 gados vienā palātā ar svešu vīrieti- es jums teikšu, tas ir galīgi nenormāli! Vai jūs, cilvēki spējat iedomāties būt viņu stāvoklī? Bet māmiņa- varētu te nevirināt lieki muti, bet griezties pie slimnīcas galvenā ārsta! Ja ne- Ir veselības inspekcija! Arī valsts veselības dienests, , Veselības ministrija un Tiesībsargs! Te taču Latvijā tik daudz vietu un dienestu, kas stāv sardzē par mūsu veselību! Kā var iedomāties slimnīca kaut ko tādu izdarīt?

22.jan 2019 Atbildēt
Marianna Grandāne

Vēl tik trūka lai vienā gultā saliktu abus .Jo iemesls būru -nav vietas.Arprāts !

22.jan 2019 Atbildēt
liena

Pāris gadus atpakaļ biju slimnīcā ar zīdainīti un mūsu palāta bija puisis- padsmitgadnieks. Neērti jutāmies mēs abi, jo zīdainīti baroju ar krūti. Virsmāsas atbilde bija- lai puika iziet koridorā, kamēr baroju bērnu.

Absurdi!

22.jan 2019 Atbildēt
liene

Tas taču ir slimnīca,guļ taču slimie,kādas problēmas.Var taču aizgriezties pret sienu.Katrām taču sava gulta.

24.jan 2019 Atbildēt

Komentēt