Komentāri: Sieviete izmisumā: Vai mani bērni nomira, jo apprecējos ar savu brālēnu?

Liga Kalace

Pec katolu baznicas kanoniem nedrikst preceties radinieki lidz ceturtai pakapei un tas jau nav nekads jaunums, tas ir visiem labi zinams fakts, vai tiesam pasaule nav neviena cita viriesa, ka vienigi bralens.

15.dec 2018 Atbildēt
kasmaresku

"Miera reliģija" visā savā krāšņumā.. Normālā pasaulē sen zināms, ka pietiekoši tuva radniecība neļauj radīt normālus pēcnācējus. Rezultātā dzimst deģenerēti bērni, kuriem, ja "laimējas" izdzīvot, ir iespēja sekmīgi turpināt svēto priekšrakstu tradīciju turpināšanu. Bet kuru gan interesē zinātnes pētījumi un secinājumi, ja viss ir rakstīts viņu pašu 14.gadsimta ideju grāmatā..

16.dec 2018 Atbildēt
Maria

Nav būtiski, ka brālēns, būtiski, ka abiem slikts gēns. Tāds varēja būt arī pilnīgi svešam vīrietim. Un varbūt pietiktu jau ar to, ka viņai tāds ir. Islāmnīdējiem atkārtošu, ka šeit ir pārkāpts islāms jau ar to vien, ka PIESPIEDA precēties. Piespiedu laulības islāms AIZLIEDZ. Bet precēties ar brālēnu - tas nav nekas jauns, gadsimtiem ilgi aristokrāti un pat karaļnami ir precējuši savus radiniekus. Zinu arī vienu šādu latviešu pāri, viņiem ar bērniem viss labi, mashallah.

16.dec 2018 Atbildēt

Komentēt