Komentāri: Ceļā uz Rīgu autobusa šoferis piedraud ar policiju un izsēdina mazu bērnu

Lilita Ustinova

Kas tā par māti,kas palaiž tik mazus bērnus vienus , Eiropā tādai bēnus atņemtu .

5.dec 2018 Atbildēt
Marika Groskaufmane

Kāpēc pirmklasnieks ir par mazu, lai brauktu autobusā?! Visā Latvijā, ārpus pilsētu centriem bērni brauc uz skolu un no skolas un ne vienmēr ar skolas autobusu. Vai Jūs, Lilita, zināt, kas vispār notiek ārpus Jūsu šaurās pasaulītes, ja šādi komentējat? Mēs esam Latvijā, nevar salīdzināt ar to, kas notiek Eiropā. Viņiem nesaprast mūsu ikdienu. Un ceru, ka Jums, perfektā Lilita, neatņems ne bērnus, ne mazbērnus...

5.dec 2018 Atbildēt
Aivars Priedeslaipa

Jevroliberaste, tad gzīvo savā geiropā un nerej.

5.dec 2018 Atbildēt
Lilita Ustinova atbilde Aivars Priedeslaipa

Kā tad tā ? Vairs Eiropa nepatīk ?

5.dec 2018 Atbildēt
Viktorija Gavare

Strādājoša

6.dec 2018 Atbildēt
Līga Rakšte

Kopš kuriem laikiem Latvija vairs nav Eiropā?

6.dec 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Man liekas, ir pilnīgi normāli, ja 7gadīgs cilvēks spēj autobusā nosēdēt to apmēram stundu, cik aizņem brauciens no Siguldas līdz Rīgai.

5.dec 2018 Atbildēt
Armands Bite

Es gāju ziemas naktīs arī četrus kilometrus, divi posmi caur mežam.

Esmu dzīvs :-))

Lilita neir gudra...

5.dec 2018 Atbildēt
Inga Raita

Šoferis pareizi darīja.Ja kaut kas atgadītos, vainotu viņu. Cik daudz bērnu ir tepat Latvijā pazuduši braucot vieni no punkta b uz punktu a. Šofera pienākumos nav uzņemties aukles pienākumus. Bet par to, ka izsēdināja, ir jānosoda.

5.dec 2018 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Troļļa loģika- šoferis pareizi darīja tāpēc ir jānosoda.

6.dec 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Nevajag tur nekādu "aukli". Bērnam ir 7 gadi, un viņš DRĪKST pārvietoties viens, tai skaitā sabiedriskajā transportā. Ka augumā tāds pamazāks, nu un kas par to? Man pirmajā klasē autobusa PAZ zemākais pakāpiens krūšu augstumā bija.

8.dec 2018 Atbildēt
Jānis Bērziņš

Tipisks melu raksts! Vispirms apgalvots, ka šoferis atteicies bērnu uzņemt salonā, tad rakstīts, ka izsēdinājis, turklāt izsēdinājis abus bērnus, lai gan iepriekš apgalvots, ka braukt vajadzēja tikai jaunākajai māsai. Un beigās vispār dzīvās šausmas- bērniem vajadzējis iet atpakaļ uz mājām 3km, tikai interesanti kurš izdzimtenis tiem bērniem lika iet 3km LĪDZ PIETURAI?

6.dec 2018 Atbildēt
Laura Marta Vanaga

Tieši manas domas!

Kurai stāsta daļai tad ticēt?

6.dec 2018 Atbildēt
Эгон Волк atbilde Laura Marta Vanaga

Ja lielā māsa gribēja pateikt šoferim, kur mazajai jāizkāpj, tad gan jau, ka iekāpa autobusā, nu nekliegs taču no attāluma,stāvot ārā. Tad tā arī sanāk, ka izdzina abas.

8.dec 2018 Atbildēt
Anda Fridrihsone

Te pie mums Latvija viss ir atļauts un bērnus vienus arī laiž uz skolu, bet no otras puses skatoties ar viņiem var daudz kas notikties, drošāk jau būtu ka kāds būtu līdzi, jā uk gan tā nedrīkst, jo mana meita arī tur dzīvo un tur ir stingri likumi

9.dec 2018 Atbildēt

Komentēt