Komentāri: Simtgadē nesnauduši provokatori?! Iedzīvotājus mulsina šie karogi

Andris

Būtu brīnums, ka "nacionāļi" par kaut ko uzņemtos atbildību. Ne tikai Simtgadē, bet vispār pēdējos 28 gadus.

21.nov 2018 Atbildēt
antivate

Kaskrusts, krievu garnizonu maukas berns, Ir sensens baltu svetuma simbols, lidzeklis pret visadiem moskiem un neskisteniem un ne jums, stalinistu cukam, lemt, kadus simbolus latviesiem izmantot.

21.nov 2018 Atbildēt
Daiga

Tā bija provokācija, krieviski runājošiem ir iestāstīts, ka Latvija nelietīgi izvietota uz Krievijas zemes! Provokāciju saista ar to ka Latvijā dzimst fašisms!

21.nov 2018 Atbildēt
Sandra Kopštāle

Kas karogam vainas? Tautas svētkos tautas simboli,mazāk uztraukties,ko domā citi

21.nov 2018 Atbildēt
dzintra

vai tad tas nav Pērkoņkrustiešu karogs?Vai šī organizācija ir ar likumu aizliegta?Kurā likumā ir teikts,ka šo latvju zīmi aizliegts lietot?

22.nov 2018 Atbildēt
Beshenij Karasj

Tam dalbojobam kas to fašistisko karogu nes vajag kajas salauzt un pēc tam rokas un tad to sūda karogab kātu anusā iebāzt!

22.nov 2018 Atbildēt
RoTi

Internetā uz šo jautājumu jau bija dota atbilde: ar šiem karogiem plivinājās mūžīgais provokators Igors Šiškins, kas apzināti un regulāri nostāda krievus pret latviešiem...

24.nov 2018 Atbildēt
Valdis Freimantāls

Ir jānovērš uzmanība no galvenā - Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanas 1993. gada 18. februāra naktī un likumīgo statūtu A I Z L I E G Š A N U Māmuļā!

25.nov 2018 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Boļševiku trockistu hauna paaudze un idejiskie mantinieki neolibeāļi manāmi satraukušies, ko biņu saimnieki padomās.Mankurti liepnieks un tomsone(apzināti ar mazo burtu)vēl tik galma āksti kaža un veinberga no tvnet pietrūkst

25.nov 2018 Atbildēt

Komentēt