Komentāri: Vai tas ir normāli? Vecāki ceļ trauksmi par evakuāciju Teikas vidusskolā

Dzēsts lietotājs

Protama lieta, ka kārtējā pseidospējīga direktore slēps faktus, jo "nav dūmu bez uguns". Vecāki, tiekat skaidrībā par faktu patiesumu !

20.nov 2018 Atbildēt
Kaija

Tiešām jautājums - Vai tas ir normāli, ja komentē un izsakās tie, kuru nebija klāt? Un ko vēlas panākt tētis (pat, ja bija klāt, pats taču labi apzinās, ka stāsta nepatiesus faktus)?

Pirmkārt, visi evakuējamie nonāca laukumā 4 minūšu laikā. Tas ir fiksēts un fakts. Mazie izgāja ātrāk, jo tuvāk laukumam. Pārējie (no pamatskolas un vidusskolas) gāja ilgāk, jo izgāja pa tālākām skolas durvīm un daļa gāja ēkai apkārt. Mazie, kad izgāja, uzreiz reģistrējās un devās atpakaļ telpās, ārā atrodoties ne vairāk kā 2 minūtes. Pēcpusdienas grupu skolotājas arī bija bez virsdrēbēm tāpat kā bērni. Daži pieaugušie, kuri bija virsdrēbēs, bija ceļā uz mājām, jo beigusies darba diena. Sanāca, ka izgāja drēbēs... pa ceļam. Pusaudži daļa izgāja tāpat no garderobes pa ceļam uz mājām "paskatīties, kas te notiek". Pieaugušie un bērni, kuri nāca no nodarbību un pulciņu telpām, bija bez virsdrēbēm.

Tāda tā patiesība.

20.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sveika, iespējamā Teikas vsk. direktore vai sekretāre ! Prieks, ka ir tik daudz laika rakstīt un sevi censties attaisnot..

20.nov 2018 Atbildēt

Komentēt